Héhé het breekt door!!

Ik schreef laatst al over die stomme cyclus die ineens wel heel erg lang duurde...
​Vorig jaar oktober mijn laatste pil gehad en vanaf november (dus best snel) netjes elke maand ongesteld geworden niet met echte vaste regelmaat maar wel gewoon elke maand, nu was 6 april mijn laatste menstruatie en het brak maar niet door...

​Vanmorgen opende ik opnieuw mijn cyclus app en stond de teller al op 69 dagen geleden (mijn laatste menstruatie) ik had al een hoopvolle reactie gehad op mijn vorige blogje dus ik probeerde het zoveel mogelijk van mij af te zetten, nou nu kan ik wel juichen want het breekt net door!!!

​Ik appte gisteravond nog naar een vriendin dat mijn laatste menstruatie op 6 april vlak voor mijn hardloopwedstrijd op 8 april doorbrak, 6 juli heb ik mijn tweede hardloopwedstrijd en gaf aal aan hoe typisch het wel niet zou zijn als het juist dan doorbreekt, en dan breekt het toch vandaag nog door GELUKKIG, ik kan wel juichen want wederom alles doet het nog!!

​Nu hopen dat er gauw wat meer regelmaat in komt, want het zou fijn zijn als ik rond de periode van mijn intake een beetje regelmaat aan kan geven, dat zou in de ideale wereld zo zijn, dus ik ben benieuwd.
​Maar voor nu ben ik al blij dat het eindelijk weer doorgebroken is!

811 x gelezen, 3

reacties (0)