Kansje 4 is weer gestopt

vandaag de echo bij me arts . bij binnenkomst eerst maar naar de wc . pff met die kou blijf ik na wc lopen . in de wachtruimte het gevoel dat ik weer na wc moet . denk weet je ik wacht wel tot na de echo . eenmaal bij de arts binnen . gesproken over de laatste terugplaatsing . en over dat ie vroegtijdig is afgebroken . ze zei laten we eerst de echo doen dan praten we zo verder  . ze gaf al meteen aan je blaas is helemaal vol . zeg hoe kan dat nou ik ben net 5 min geleden geweest . rechterkant waren wat kleintjes . en de baarmoeder hals was afgenomen ipv bij gekomen . toen ging ze op zoek na de linkse eileider  die kan ik niet vinden . ga toch maar eerst plassen . naar de wc geweest . en weer de echo . ze vind hem continu niet . op eens vond ze hem maar ... en toen kwam weer de donder uit de wolken . er zit vocht in en dan mogen en kunnen ze geen terugplaatsing doen .  ik mag concluderen dat deze cyclus een mindere ronde is en dan plaatsen ze liever niet terug . dus mocht me weer aankleden en voerden we het gesprek verder . 


ze heeft me 3 opties gegeven . dus zei al bij voorbaad optie 1 er mee stoppen . moest ze lachen . dan zijn het er 4 opties . 


optie 1 met ovulatietesten 


optie 2 met de echos 


optie 3 met medicatie . 


optie 4 stoppen 


ik heb voor optie 3 gekozen omdat ik nu iets meer stabilieteit wil . 


ze gaf aan dat mijn cyclus vorige 2 keer meer echos nodig had om op juiste punt te komen . het is elke keer op randje en dat geeft geen garanties . en me cyclus is beetje uit zijn doen sinds de punctie en dit ziet ze ook . ze gaf aan de volgende keer te bellen bij 1 e dag ongi . en dan word er dag 2 a 3 ingepland voor een echo . zodat ze kan zien of het vocht weg is ja of nee . en of het gegroeid is ja of nee . miss een cyste gaf ze aan . dus ik mag nu weer 2 weken op wachtbank zitten . wat voel ik me gefaald / rot ik kan niet eens bedenken hoe ik me nu daadwerkelijk voel maar klote in ieder geval wel . 


 

1096 x gelezen, 3

reacties (6)


 • Lucky-bear3

  ☹️

 • Sara1989

  😢😘

 • Lucky-bear3

  ☹️

 • Loetje20

  Ik wens je heel veel sterkte toe! 💜❤️

  Wat een spannende, gek, emotioneel, onzeker en hoopvolle traject is dat zeg!

  Je doet wat je kan doen ! Je doet je best! Meer kan je niet doen! ❤️ Ik stuur veell liefs 🌷❤️🙇🏻‍♀️🙏🏼❤️

 • kimberley-mama-van-4

  dank je wel . super lief .

  we gaan er voor zeggen we maar .

 • Charhm

  Oh wat naar joh! 😞