We mogen weer verder

hoi hoi 

 


vanochtend waren we beetje aan kijken waar we vandaag na toe gingen . kregen we anoniem belletje . me man zegt nog ik neem niet op . want kliniek zal niet op 2 e pinksterdag bellen . zeg nou neem maar op je weet nooit . ja zegt ie dadelijk weer werk of zo ( hebben ook eigen bedrijf ) en hier bellen veel mensen voor . maar vandaag wilde we echt even met kids weg . 
toch opgenomen en maar goed ook . het was idd de kliniek . we mogen verder met wel de waarschuwing dat er nog niet genoeg bekeken is een pas zwangere en corona . maar ik wil toch verder en desnoods blijf ik 9 maanden bij iedereen weg haha . ik wil dit te graag om te wachten . ik mag deze cyclus al mee doen . ik word dit weekend ongesteld en dan mag ik bellen om de echos in te plannen en de hormoonspuit op te halen . en dan kijken wanneer ze de embryo terug kunnen plaatsen deze maand en met een geluk kan ik eind deze maand nog testen . ben zo blij . me dag kon niet meer stuk 
de corona heeft me veel aangedaan . ik heb autisme en hecht erg veel waarde aan duidelijkheid . en vooral met dagelijkse dingen . alles viel als een kaartenhuis in elkaar .de kinderen die niet na school gingen , regels bij winkels , traject dat stopte , ik bingo graag met een vriendin dat stopte . ik had op eens niks meer . bedoel alles stopte . kon online shoppen maar ja das niet leuk hahah . nu vandaag ook weer lekker na een terrasje geweest . was niet de bedoeling maar het was zo gezellig daar . ze hadden duideijke regels  alles netjes neer gezet en ondanks alle striktheid toch gezellig en dat had ik echt gemist . ik voel me echt goed sinds 2 maanden nu . 

552 x gelezen, 2

reacties (2)


 • Sara1989

  Wauuw. Wat super goed!

  Ik ben zo blij voor jullie!!

  Eindelijk!

  Laat die menstruatie maar komen.

  Heel veel succes de komende tijd!

  😘

 • kimberley-mama-van-4

  super bedankt .

  ben er ook erg blij hahah.

  nu kan ik niet wachten tot ongi begint hahaha .

  dank je