Nieuw hier, in ronde 6

Hoi allemaal,

Ik kijk al een aantal maanden mee op deze site en wat fijn dat er zoveel gepraat wordt over het zwanger worden.
Iedereen in mijn omgeving raakt ineens zwanger en ons lijkt het maar niet te lukken.. (sorry voor diegene die al veeeel langer bezig zijn).
De wens is zo groot. Wie zit er ook in ronde 6? Net een paar dagen ongesteld. Ik heb tarwekiemolie besteld en teunisbloemolie. Iemand ervaring mee op het moment?

Groetjes!

341 x gelezen, 0

reacties (6)


 • Mama-van-mo

  Ronde 6 ook, nog een weekje spannend wachten en anders op naar ronde 7. Ik gebruik zelf geen olie, ik onderhoud wel altijd m'n ijzer en andere vitaminen. Veel succes!

 • djb1992

  Oh heel spannend.. hopen op een positieve test! Ik moet nog langggg wachten.

 • Freyfrey

  Ik gebruik beide olies. Het kan geen kwaad zeg ik altijd.

  Zit zelf in ronde 25. Nog geen zwangerschap helaas. Voor de rest zijn wij beide in orde. Dus het is gewoon pech hebben. Volgende ronde mogen wij met IUI beginnen

 • djb1992

  Gebruik je het al lang? Hopelijk lukt het snel bij je.. wat ik al zei, ik mag niet klagen. Zo kort bezig, maar als je iets graag wilt, word je ongeduldig he... Succes😘

 • freyfrey

  Ja, ik denk nu zeker een half jaar misschien al wel langer. Ik wil jou ook veel succes wensen. Ongeduldig wordt je na een tijdje wel. Maar daarna heb ik toch meer acceptatie geleerd en ook om dingen wat meer los te laten. Want je hebt er alleen je zelf mee.

 • djb1992

  En heeft het jouw cyclus regelmatiger gemaakt? Mijn cyclus is namelijk een drama... 5 a 6 weken duren ze steeds..