Hoera wij zijn zwanger!

Hallo allemaal!


 


Graag wil ik het blije nieuws met jullie delen: wij zijn zwanger!!


 


 


Het is nog heel pril, maar het liefst schreeuw ik het van de daken.


 


 


16 augustus ben ik gestopt met de pil en 21 augustus mijn laatste ontrekkingsbloeding gehad. Toen begon het wachten tot ik mijn normale cyclus op gang zal komen. Veel last kreeg ik van krampen, en ook mijn borsten werden erg gevoelig. De hele tijd dacht ik : och mijn lichaam moet helemaal wennen, gezien ik ook bijna 20 jaar aan de pil had gezeten.


 


 


Vorige week begon ik af en toe misselijk te worden en kreeg ik tegelijke tijd ook erg veel trek in eten! Nog steeds dacht ik dat mijn lichaam druk bezig was te ontpillen en dit er bij hoorde. Maar iets in mijn hoofd zei dat ik een test moest doen, gewoon even voor de zekerheid. Mijn partner vond dit ook een goed idee, meer ter geruststelling voor mij. Zondagmorgen de eerste test gedaan: He balen.. de test deed het niet goed en er kwam een roze vlek op het afleesvenster, geen streepje niks. Dat was balen maar we dachten..naja dan morgenochtend nieuwe kans, het is immers toch ter geruststelling voor mij ;) 


 


 


 Zondagavond kreeg ik ineens erge  trek en at ik bij de pizzaria zo de hele pizza op zonder problemen (normaal krijg ik maar net de helft op) Toen dacht mijn partner: hier klopt iets niet. Ik was natuurlijk nog gewoon in de verontstelling dat dit toeval was en mijn lichaam druk bezig was te ontpillen.


 


 


Maandagmorgen ging al vroeg de wekker omdat mijn partner en ik allebei  aan het werk moesten. Dus hup snel een test gepakt, en naar de wc. Die test had geen tijd nodig om na te denken en direct kwamen er 2 strepen. Helemaal overrompeld liet ik de test aan mijn partner zien. Beiden waren we erg blij, maar ik was tegelijke tijd ook lichtelijk in shock omdat ik niet kon bevatten dat dit zo snel is gegaan! Dezelfde avond nog een clearblue test gedaan, deze gaf 3+ aan.


 


 


Dinsdag direct de verloskundige gebeld, waar we 25 oktober terecht kunnen voor een 1e echo om te kijken hoe ver de zwangerschap is..


 


 


Ik weet dat het nog pril is, maar toch wil ik het graag delen, en dat kan alleen op dit moment met jullie omdat ik graag wil wachten tot de 12 weken!


 


 


Zo een heel verhaal, maar dan weten jullie even hoe het is gegaan!


 


 


Groetjes een blije aanstaande mama


 

1089 x gelezen, 6

reacties (30)