Ronde 3 Clomid

Goedemorgen dames,


Ik ben Virginia, ben 27 jaar oud en werk in de gevangenis. Ik en mijn man zijn nu 8,5 jaar samen waarvan 1,5 jaar getrouwd. Wij zijn nu ongeveer 1 jaar bezig voor kinderen. Ik heb PCOS en ben daarom vrij snel doorgestuurd naar het ziekenhuis. Nu ben ik helaas gister (weer) ongesteld geworden. Ik weet dat ik met behulp van Clomid 50mg een eisprong heb. De eerste 2 rondes ben ik elke keer op cyclus dag 26 naar het ziekenhuis geweest voor echo en bloedonderzoek. Hieruit is bewijs gekomen van een eisprong. Nu heb ik voor 2 maanden Clomid meegekregen en hoef ik niet meer terug naar het zienhuis voor contole.


Ik heb wel ontzettend last van mijn gedachtes.. ik wil zo graag dat alles draait om zwanger worden. nu deze week zowiso omdat ik nu die pillen weer moet slikken. maar vanaf 7 a 8 september non stop omdat dat mn wachtdagen beginnen naar het testen..


Gelukkig kan mijn man me redelijk steunen en worden onze slaapkamer verhalen nog niet saai of eentonig omdat het een ''moetje'' word. Maar het blijft een lastig proces.


En ja ik weet dat we 'nog maar' bij ronde 3 zijn, maar ben ergens gewoon bang dat het niet gaat lukken. Ik weet niet of ik dat kan accepteren. Er zijn zo veel dingen die omgaan in mijn hoofd en wil graag een uitknop!


 


Ik wil gaan bijhouden hoe elke ronde gaat en wat er ongeveer een beetje in mijn hoofd omgaat. Er word gezegt dat 50% van de stellen binnen 3 rondes zwanger zijn. Dus vallen wij buiten de 50% wil ik  per ronde gaan kijken hoe of wat er gebeurd.


 


Dit is een beetje mijn verhaal. Als er mensen zijn met tips om je hersens uit te zetten en je eierstokken aan... Welkom!!


Positieve verhalen over Clomid of injecties zijn ook welkom. Verhalen van andere vrouwen die moeite hebben, ik ben een luisterend oor en misschien kunnen we elkaar steun bieden.


Mensen die zeggen dat k het los moet laten of die zeggen: 'komt wel goed' 'julie heb nog zoveel kansen' 'jullie lukt het wel' .... Sorry laat dat maar achterwege daar heb ik niks aan en het zijn antwoorden die misschien niet uitkomen.


(p.s. sorry ben af en toe best direct/ een bitch).


 


Fijne dag allen! bedankt voor het lezen/reageren.


Dikke kus van mij! xx

419 x gelezen, 2

reacties (5)


 • ReasonNr2.3

  Ik heb vorig jaar 3 rondes clomid gebruikt,sloeg bij mij niet aan. Vorige cyclus met Gonal-F begonnen,wel een mooi eitje gekregen en een eisprong maar helaas vanmorgen ongesteld geworden. Morgen starten met ronde 2. Fijn dat je net als ik een partner hebt die je steunt! Ook al moet jij alles lichamelijk ondergaan,is die steun heel belangrijk! Loslaten is denk ik alleen mogelijk op momenten dat je bezig bent maar je bent er toch veel mee bezig,net als dat je graag iets wilt behalen in je relatie,op je werk of met een opleiding,het is nou eenmaal iets waar nu je focus op ligt. Heel veel succes💋

 • Virginianathalie

  oh spannend.. ronde 2! Hoe verloopt je cyclus met Glonal-F? Anders lopen we redelijk gelijk..

  Ik heb gister weer de eerste van de 5 pillen gehad, rond 7 sept mn eisprong. dus ben benieuwd deze ronde. Ik ga van 17 tot 29 sept naar curacao op vakantie dus ik kom op vakantie erachter of ik zwanger ben of niet..

  22 sept is mijn NOD.

 • ReasonNr2.3

  Ik heb nu een cyclus van 31 dagen gehad. Dat is 6 dagen minder dan ‘normaal’. Mijn eisprong moet ik ook spuiten met Ovitrelle. Ik heb denk ik zonder medicatie bijna geen eisprong.

  Oh wat leuk! Lekker genieten! Wij zijn ook naar curacao geweest een jaar geleden. Hoopte toen zo dat ik daar zwanger zou raken. Was een extra mooi verhaal geweest. Ik droom met je mee✨💋

  (P.S. hij vroeg me daar ten huwelijk,dus we hebben zowiezo een extra mooie herinnering)😘

 • Soccer-Mom

  I Clomid 50mg. Zonder noemenswaardige bijwerkingen heeft dit pilletje mij twee prachtige kinderen opgeleverd. Nu duurde het bij de oudste wel 10 ronden, maar bij de jongste slechts 2 ronden. Die 50% verhaal heb ik van mijn gynaecoloog niet gehoord. Ik vind dat nogal een statement maar misschien is het ergens op gebaseerd. Probeer positief te blijven en geef Clomid een kans, zeker nu is aangetoond dat het bij jou doet wat het moet doen. Ik kwam deze tijd goed door omdat ik het idee had dat er vooruitgang was en dat wij dus niet stil stonden of achteruit holden. Je kan trouwens ook zelf de werking van Clomid in de gaten houden door ovulatietesten uit te voeren.

 • Virginianathalie

  Wat een fijn berichtje! Toff dat je 2 prachtige kindjes heb! helaas heb ik dat ovulatie testen hele maand positief zijn. maar zit eran te denken om deze ronde toch weer te proberen.. misschien nu weer anders omdat ik aan clomid zit.