Geen goed voorteken.

Hoihoi,


Even snel een mini blogje vanuit mijn nachtdienst. Het is hier nu even rustig dus kan even heel snel. 


Zoals een aantal van jullie weten. Heeft een tijdje terug iemand tegen mij gezegd dat ik binnen 2 weken een babytje in mijn buik zou hebben. Ik vond deze uitspraak erg eng en wantrouwde dit. Maar stiekem bleef ik er aan denken wat als hij nu echt gelijk zou hebben dat zou gewoon een heel groot wonder zijn.


Maar helaas denk ik dat ik morgen toch echt ongi ga worden. Zo juist al een beetje rozig slijm ontdekt. Meestal voorspeld dat weinig goeds.


We gaan het zien. 


Slaap lekker allemaal. Ik ga snel weer verder werken.


Liefs Smurfje.

2244 x gelezen, 8

reacties (13)


 • liefdevolleBAM

  Zoals gezegd ben ik christen en geloof ik zeker dat het mogelijk is dat zulke uitspraken door God gegeven worden, MAAR ja ik heb ook een maar, ik ben altijd wel heel voorzichtig, kijk wij christenen zijn ook maar gewoon mensen vergeet dat vooral niet... maar perfect zijn wij ook niet, en we hebben ook echt niet allemaal de gave om zulke boodschappen te ontvangen en over te brengen (ik in elk geval niet) er zijn christenen bij wie het zeker weten wel zo is, maar je hebt ze er ook tussen die het mooi kunnen spelen ;)

  Al hoop ik voor je dat het wel goed zit natuurlijk,

 • MemLB

  Ik heb je laatste blogs gelezen, maar had nog niet gereageerd.

  Ik ben zelf Christen en geloof dat dit soort dingen inderdaad kunnen gebeuren. Maar toch blijf ik altijd wat wantrouwig. Vooral in situaties, zoals jij die beschreef. Er zijn helaas genoeg mensen die denken een 'stem' te hebben gehoord, maar waarbij het toch echt hun eigen gedachtes waren.

  Desondanks hoopte ik dat die persoon toch gelijk had en dat jullie over een maand of 9 daadwerkelijk een kindje in jullie armen hadden. Ik vind het dan ook jammer om te lezen, dat dat (waarschijnlijk) toch niet het geval gaat zijn. Weet je al iets meer ondertussen?

 • Ourpride

  Weet je wat het is met dit soort uitspraken. Het zijn geloofsuitspraken. Christenen blijven ook gewoon mensen met eigen gedachten. Ik ben zelf christen en geloof absoluut dat dit kan! Dat sowieso. Maar ook dat het zomaar kan dat je niet zwanger zal zijn ondanks dat deze man het gezegd heeft. (ik ken de beste man niet) Maar dat wil niet zeggen dat je gelijk kwaad op hem moet worden (zoals sommige hieronder zeggen). Waar hij niet geheel duidelijk in is geweest is dat hij niet meteen gezegd heeft dat je zwanger zal zijn maar meer in geloof uitgesproken heeft dat het zo zal zijn. Dus een geloofsuitspraak. Um, snap je wat ik bedoel?

  Zelf zou ik wel iets voorzichtiger zijn met dit soort uitspraken en zou ik ook schrikken als ik zo door iemand aangesproken wordt, ondanks dat het voor mij geen onbekend terrein is. Tegelijk weet ik dat God absoluut door mensen kan spreken dus dat hij wel degelijk 'gelijk' kan hebben. Ik ben benieuwd!

 • Smurfje24

  Hoihoi, Zoals ik op vele andere ook gereageerd heb zal ik ook absoluut niet kwaad op hem worden. Ik weet dat hij het met goede bedoelingen zegt en totaal geen kwaade wil hierin heeft gehad. En daarnaast zie ik er ook geen enkel nut in dit te worden op hem.

  Maar nee ik snap niet helemaal wat je bedoeld met geloofsuitspraak sorry.

 • mamavanmijnlief

  Zoals je weet uit de reacties op je vorige blog weet je dat er ook heel wat dames zijn die heel erg met je meeleven en in wonderen geloven. Ik hoop voor je dat die meneer gelijk heeft. En zo niet, dan is het misschien handig dat hij dat ook weet, zodat hij in het vervolg wellicht iets voorzichtiger zal zijn met dit soort uitspraken.

 • Smurfje24

  Hey, Ik weet inderdaad dat er heel wat dames zijn dit met mij meeleven. En dat er ook vele tussen zitten die in wonderen geloven. Dat waardeer ik zeer enorm. Als die persoon geen gelijk heeft zal ik het hem zeker melden. Ook als hij wel gelijk heeft overigens. En nee ik ga het hem niet kwalijk nemen. Maar wel vragen waarom.

 • Si78

  We wachten af al klinkt het niet heel hoopvol.

 • Strelitzia

  Ik vind het eigenlijk belachelijk dat iemand jou lastig valt met zo'n uitspraak. Die persoon heeft geen idee wat hij aanricht. Als je echt ongesteld wordt, zou ik dat meteen in zijn gezicht terug smijten

 • Cynni010

  Zit nou elke dag aan je te denken .. we wachten af .. 😘

 • Sleeperson

  Enge uitspraak brrr

 • Roxbaby

  Ik hoop voor je dat het alsnog iets anders kan zijn laat je het weten? X