Pittige nachtjes

Pfff mijn zoontje van 5,5mnd komt de laatste nachten elke 90 minuten, laat ook veel windjes en gaat huilen als ik hem wegleg...na hem wat dieper in slaap gekroeld te hebben kan ik hem meestal weer terugleggen of hij slaapt bovenop mij....
Is dit herkenbaar voor anderen? Hij heeft nog nooit echt lang doorgeslapen (zoals 7 of 8 uir achtereen) maar 4 uur lukte nog wel eens....ik geef volledig borstvoeding.
Groetjes!

649 x gelezen, 0

In Baby

reacties (10)


 • Lama94

  Ik las dat je wat hebt veranderd in je voedingspatroon? Inderdaad even uitproberen of het daar door komt. Kan wel een aantal dagen duren voor je daar resultaat van hebt, het moet dan eerst helemaal uit zijn lijfje.

  Hier heb ik dat wanneer ik te veel melkproducten binnen krijg.

  Cafeïne vrije koffie kan onze kleine gelukkig wel verdragen. Op een gegeven moment was ik weer zo toe aan een 'koffie' moment.

  Het onrustige slapen rond die tijd is herkenbaar. Mijn man heeft wat met hem gelopen en ik heb hem veel in slaap gevoed. Tot zes maanden sliep hij bij mijn man in bed. Toen hij ergens in de zes maanden was ging het ineens beter en kon hij hem slapend in bed leggen. Van de één op de andere dag. Na een paar weken sliep hij ook langer. Één keer in de zoveel tijd zijn we weer druk met hem 's nachts.

 • Smamab

  Ja precies, ik dacht nu kan het wel 1 bakkie per dag....fijn dat het voor meerdere mamas herkenbaar is. Dat stelt gerust! Dank je wel!

 • Soof16

  Hier vanaf 5 maand tot bijna 6 maand kwam ze ook opeens weer elke twee a drie uur en dan weigerde ze haar speen en wilde ze echt gewoon aan de borst. Ze is nu 6 maanden en sinds anderhalve week slaapt ze weer blokken van 3 a 4 uur en drinkt ze nog 2x. (En slaapt ze wel sinds een week weer tegen mij aan ipv in haar cosleep ledikant, doen wat werkt 🙈). Hier was het dus een fase en het is nog niet wat het was (blokken van 6 a 8 uur). Ow en moeilijk in slaap vallen en vaak huilend wakker worden hoorde daar ook bij. Maar volg je gevoel, als jij het gevoel hebt dat hij pijn heeft of er iets is, kan je beter een keer teveel langs de huisarts.

 • Smamab

  Dank je wel! Nee, echt pijn is het niet, erg onrustig eerder. Dank voor je bericht, geeft weer goede hoop!

 • wildflower

  Herkenbaar hoor! Hier pas rond 7 maanden denk ik dat ze langer dan 1 of 2 uur sliep. Meestal als ze een beetje begon te wurmen deed ik al d'r bovenbeen tegen haar buik duwen zeg maar, dan kwamen de scheetjes er wat makkelijker uit. Als je borstvoeding geeft is de maternale houding trouwens veiliger dan boven op jou. Hier slaapt ze nu met 8.5 maand wel van 01.00 tot 06.00 ongeveer door 😊

 • Smamab

  Dank je wel!!

 • Smamab

  Dank je wel!!

 • Mykha

  Nee zeker niet herkenbaar, behalve de periodes van tandjes doorkrijgen en de momenten dat ik soja at of dronk, kreeg mn zoontje vreselijke buikpijn en borrelende darmpjes van met scheetjes. Laat je hem ook goed boeren?

 • Smamab

  Ik drink de laatste dagen wel weer 1 bakje koffie....zou hij daar snachts nog last van kujnen hebben, als ik dat in de ochtend drink....zal vandaag geen bakkie doen....dank je wel voor je antwoord!

 • Mykha

  Dat zou kunnen!