Am I just crazy?!

Ik vrees dat ik de mensheid nooit echt volledig zal snappen (en ook besef ik dat ik daar echt niet de enige in ben).
Als ik zie wat sommigen in onze wereld elkaar aan doen en daarnaast de wereld aan doen kan ik enkel maar verdrietig zijn.
De meeste mensen schreeuwen dat ze iedereen gelijk vinden en behandelen, maar kijk eens goed naar jezelf...is dit wel echt zo?
Mijn hart staat open voor een heleboel mensen, zelfs als je een andere mening hebt (oké moordenaars en zedendeliquenten en mishandelaars behoren uiteraard niet tot de groep waarvoor mijn hart open staat). #doeslief dat maakt de wereld zo veel stukken mooier.


Accepteer dat niet iedereen diezelfde denkwijze heeft die jij tot je dagelijkse dingen brengt, begrijp dat de ene getriggered wordt door bepaald gedrag van een ander en andersom dat een ander juist niet triggered er op. We are all human in the end.

Yes, I am well aware dat de media tegenover vroeger veel meer naar buiten brengt...en dat is ook wat de rest van de mensheid over neemt. Maar mensen wees kritisch, en besef ook dat de waarheid die jij leest, voor een ander niet de waarheid is. We all think different (en ja dat vind ik in veel gevallen ook niet tof, maar het is zo).

Zoals je leest zit ik met veel breinspinsels, ik word verdrietig van het feit dat er wederom iemand zijn leven verliest, ik word verdrietig van het feit dat mijn voorzichtigheid soms word uitgelachen...en ik word vooral verdrietig dat we allemaal in één hokje gepropt moeten worden, denk eens wat meer aan een ander in plaats van enkel aan jezelf.

1597 x gelezen, 6

reacties (14)


 • *mamaDebby*

  Helemaal met je eens !

 • Gourouni83

  Nee je bent niet gek en ben het helemaal met je eens. Tenzij ik ook gek ben.

 • Lo129

  Fijn blog! En sommige reacties bevestigen precies je punt😉

 • yune

 • Girly.momx3

  Mooi verwoord, Ik ben het dan ook hier helemaal mee eens!🍀👍

 • Anna-76

  😘♥️

 • Vlinder2020

  Ben er mee eens. Maar ik vind het persoonlijk even erg wat dieren aangedaan wordt. Alle dierproeven ten behoeve van mensen. Stropen van dieren gewoon voor de lol.

  Ja t is erg dat er iemand in Amerika dood is gegaan door eennpolitie agent en dat zou niet mogen op zo'n manier. Maar dagelijks worden zo honderden dieren vermoord en daar kijkt bijna niemand naar.

 • Bby4

  Niet te vergelijken! In amerika word de zwarte bevolking al jaren systematisch achtergehouden, afgewezen en uitgesloten. De vrouw die deze laffe moord heeft gefilmd is een held!

  Dat er dieren vermoord worden is ook verschrikkelijk, maar maak ajb niet zo'n vergelijking

 • Vlinder2020

  Blijkbaar heb jij dus andere waarden en normen en vind ik echt ieder leven gelijk. Dat jij je er niet in kunt vinden prima, moet je zelf weten. Maar jij bepaald niet wat ik mag vinden.

 • Ashleyjessy

  Pf dit ..

  ik ben ook met dieren opgegroeid en kan ook echt niet tegen dierenleed etc. Maar dit valt ECHT NIET te vergelijken. Mede hierom is het zo belangrijk om je goed in te lezen en je te verdiepen in wat er al eeuwen gaande is . White privilege bijvoorbeeld ..

 • Nx4

  Het gaat er meer om dat er WEER een donker iemand is vermoord die niks deed, en dan zijn vrouw fie zogenaamd gaat scheiden van hem omdat ze het niet trekt is alleen masr om hun vermogen veilig tw stellen. Het id gewoon erg dat er steeds onschuldige donkere mensen zonder reden dood gemaakt worden aldof het niets is...

  Wat de dieren betreft is ook zeer zeket laf, maar niet echt te vergelijkem met dit.

 • MarieAnn

  Ik herken wel eea in wat je schrijft. Heb geaccepteerd dat er mensen zijn die de berichtgeving van de media klakkeloos volgen, ik doe dat niet. Voel ook geen angst vanwege Corona, maar merk wel de onrust van anderen. Hokjes ja, daar word je heel snel ingeduwd, voor sommige mensen is dat een bepaalde veiligheid. Terwijl ik persoonlijk het leuk vind om buiten hokjes te denken, sommige zijn handig, andere juist niet.

  And no, you are not crazy, but one of a kind, unique in your own special way!

  Dank je wel voor het delen.

 • Charhm

  Helemaal mee eens, mooi geschreven!