Wens voor een 3e kindje

Hoi meiden!!

Zal me even voorstellen, want ik ben nieuw in deze groep.

Ik ben Samantha, getrouwd met Bart en samen hebben wij 2 kinderen (2x spontaan zwanger) van 7&9.

Nu zijn wij 35 en hebben besloten om nog te kijken of het lukt om nog 1 x een kindje te mogen krijgen.
Ik heb pcos sinds ik 20 ben. Heb 4 jaar geleden een voorstadium baarmoederhalskanker gehad en daarvoor ook een lis behandeling gehad.
Nu zijn alle uitslagen omtrent hpv en slechte cellen weer helemaal goed. Al heb ik wel heftige bloedingen met grote stolsels gehad.
Ook daar heb ik allerlei onderzoeken voor gehad afgelopen januari, maar konden ze niks geks vinden.
Ik ben toen 4 maanden gestopt geweest met de pil voor die onderzoeken en toen helemaal geen menstruatie gehad. Zelfs na een kuur provera geen druppel..
Nu wil ik na volgende week stoppen met de pil.
Maar wat nou als ik weer niet ga menstrueren?
Wanneer bel je dan de huisarts voor evt een doorverwijzing naar een gynaecoloog? Of bel ik nu al en leg ik uit dat ik nog een keer zwanger zou willen worden?

Lang verhaal geworden, maar hoor graag jullie mening en advies.

Liefs, Samantha

1179 x gelezen, 1

reacties (8)


 • Minibeeb83

  Je bent 35 en pcos. Ik zou dus stoppen met pil en dan 2-3 maanden aankijken wat menstruatie doet. Komt het niet op gang zou ik vlot naar de huisarts gaan

 • isolda

  Ik zou contact opnemen met de huisarts voor advies, vanwege je pcos.

 • Lady-Whistledown

  Wacht het eerst even af of je gaat menstrueren. Blijft je menstruatie toch na enkele maanden uit, neem dan contact op met je huisarts. Ontpillen kan ook zonder pcos enkele maanden duren.

 • Momoftwokids

  Ik zou het sowieso eerst even aanzien. Je weet nu nog niet of je gaat menstrueren en je moet ook nog "ontpillen". Wie weet is het wel binnen 6 maanden raak. Je bent 2 keer eerder spontaan zwanger geraakt.

  Succes!

 • Possiblymaybe

  De natuur haar gang laten gaan, :-). En het echt niet lukken en je wilt toch de andere route nemen, dan na 1 jaar proberen naar de huisarts.

  Succes!!🍀

 • AshleyJessy

  Met pcos zou ik sowieso bellen. 3 maanden “ontpillen” en hup bellen.

  En de reden dat ik dit zeg is: wij zijn al 4 j bezig met pcos EN loop bij de gyn.. kan zomaar lang duren dus..

 • Summer89

  Even afwachten of je gaat menstrueren. Zo niet, dan bellen. Zo wel, dan is het nog even de vraag of je een goede cyclus gaat krijgen. Zo niet, dan alsnog bellen.

 • Summer89

  Even afwachten of je gaat menstrueren. Zo niet, dan bellen. Zo wel, dan is het nog even de vraag of je een goede cyclus gaat krijgen. Zo niet, dan alsnog bellen.