Spierpijn 34 weken zwanger

Wie herkent dit, al bijna een week heb ik onverklaarbare spierpijn in mn benen, rug, buik en beetje in mijn armen. Ik heb werkelijk niks bijzonders gedaan, eerder minder dan meer gedaan dan anders.
Verder ben ik ook niet ziek of aan het worden, heb met de kerst al een griep gehad en voel me nu ook gewoon prima op de spierpijn en wat bijbehorende vermoeidheid na.
Heb dit vorige zwangerschap niet gehad, het is precies of ik heel hard gesport heb haha.
Hoop het toch nog over gaat, maar misschien hoort het toch bij de zwangerschap?

Liefs x

485 x gelezen, 1

reacties (13)


 • Soccer-Mom

  De zwangerschap wordt steeds zwaarder dus je hele lichaam zal het merken. Bij jou lijkt het zich te uiten in spierpijn. Lijkt mij (maar ben ook maar een leek) er een beetje bij te horen maar wil je het zeker weten, vraag het dan even aan je verloskundige/arts. Ik denk echter niet dat je griep hebt gehad. Griep heerst nauwelijks dit seizoen. Waarschijnlijk was het een fikse verkoudheid als het destijds geen covid was.

 • Sabje1

  Dat is ook zo, lichamelijke word het natuurlijk zwaarder, dat zal het denk ik dan zijn. Ik dacht zelf wel aan een griepje omdat er ook paar dagen koorts bij was, maar kan natuurlijk ook een fikse verkoudheid geweest zijn. Heb me toen laten testen dus was toen geen covid in ieder geval. Als zwangere ben je natuurlijk ook wel extra vatbaar blijkt wel weer.

 • Nog-even!

  Misschien toch een coronatest doen? Dat begon bij ons met plotselinge spierpijn...

 • Sabje1

  Heb nu net een test gedaan thuis en deze was gelukkig negatief.

 • Jadis

  Ik heb dit ook sinds een paar dagen ben nu 34.4 maar ik heb dit alleen savonds alsof ik dan zo kapot ben van de dag dat ik savonds niet eens van de bank kan komen en loop als een manke oma van 80

 • Sabje1

  ja precies dit, maar bij mij is het wel gehele dag, alleen avond is het wel erger.. vind het echt raar.

 • Jadis

  Ja ik gelukkig niet hele dag!

  Zal wel weer zo’n “leuke” kwaaltje zijn wat erbij hoort.

  Slik je voldoende magnesium ?

  Schijnt ook goed te zijn voor de spieren ect..

 • Sabje1

  Het zal er denk ik dan bijhoren, vind het best vervelend, voelt je zo wrak haha. Ik slik een multi vitamine voor zwangere, zou dat daar voldoende inzitten, of zou je dat nog extra kunnen nemen?

 • Jadis

  Daar zit wel wat in heb ik ook maar volgens mij 125 ergens in die richting en je mag als zwangere 280mg magnesium dus als het zo blijft kan je altijd eventueel magnesium blijk slikken om te kijken of t helpt als de spierpijn aan blijft houden

 • oemmiee

  Dit had ik ook keertje met 23 weken. Had toen echt een flinke griep !

 • Sabje1

  Ja maar vind gek omdat ik al een keer corona gehad heb en net 2 weken genezen ben van de griep, en toen had ik het niet. Nu net thuis test gedaan en die is wel negatief gelukkig.

 • Nog-even!

  Zegt niks. De corona die nu rondgaat, krijg je ook wanneer je het al eens gehad hebt... Kennis van mij heeft het in 2020 echt heel heftig gehad. En heeft eind 2021 weer doodziek op bed gelegen. Na 6 weken, kun je het gewoon opnieuw krijgen helaas...

  Thuistesten zijn zeer onbetrouwbaar. Deze zelfde kennis had een negatieve zelftest, maar een positieve pcr-test... En positieve thuistesten zeggen vaak ook niks: van de week nog een juf op school: positieve thuistest, negatieve pcr...

 • Soccer-Mom

  Hoezo gek? Het zijn totaal verschillende soorten virussen. Van de verkoudheidsvirussen dwalen er honderden rond. Griep kent ook meerdere varianten en Covid ook. Zolang de thuistest zegt negatief, mag je daar gerust vanuit gaan hoor. Over het algemeen zijn ze betrouwbaar genoeg. Foutmarge is er altijd.