Iui

Ik dacht ik hou jullie even op de hoogte van mijn iui traject.
Afgelopen maandag eerste echo gekregen om te kijken hoe de eitjes zijn na het gebruik van clomid. Hierop waren er 3 te zien waarvan 1 grote en 2 kleintjes.
De arts zei oh dat is mooi als die 2 kleintjes klein blijven en de grote verder groeit plannen we voor donderdag of vrijdag de inseminatie maar voor de zekerheid kijken we woensdag nog een keer.
Vandaag dus heel blij weer terug en wat blijkt.. ze zijn alle 3 even groot en gegroeid dus ze zijn bang dat ze alle 3 springen en een kans op een drieling dus te groot is en dit willen ze niet. Dat was dus echt een grote teleurstelling voor mij .. had dit ook niet verwacht en de arts zelf ook niet.
Denk je eindelijk na 2 jaar zover te zijn nou dus toch niet..
op na volgende maand met n halve dosering clomid en hopelijk dan minder eitjes 😅

Liefs

350 x gelezen, 1

reacties (3)


 • Hml

  Ik loop 1 dag op je achter! Morgen 2e echo. Bij mij 5 eitjes, 1 grote 2 middel 2 kleine. De fvp was positief dus, maar ben nu wel extra benieuwd naar morgen!

  Jammwr dat het voor jullie deze ronde niet gelukt is. Ik duim voor je dat de komende ronde meer gekuk geeft!

 • S1609

  Ik hoop voor jullie dat het er uiteindelijk Max 2 zijn 🍀 bij ons in het ziekehuis is 2 eitjes de Max.. de arts had zelf ook niet verwacht dat de 2 kleintjes mee zouden groeien maar uiteindelijk waren deze nog groter als de “grote” van maandag 😅

  Veel succes jullie 🍀

 • Hml

  Bij ons ziekenhuis is 3 de max. Ik ben echt heel benieuwd!

  Dankje!