Waarom voel ik me toch zo verdrietig

Vandaag heeft mijn ex eindelijk het huis verlaten. Aan de ene kant een opluchting na al het geruzie de leugens en de pijn, maar waarom voel ik me toch zo verdrietig. Kreeg nog het verwijt naar mijn hoofd dat hij dit nooit bij mij zou doen. Toen brak ik helemaal. Kan wel blijven janken. Wat erg

1905 x gelezen, 3

reacties (17)


 • Mama-van-Alyssia-en-Milan-damian

  Meid denk aan jezelf en aan je lieve kids

  Iemand die zolang vreemd is gegaan os jou niet waard!!

  Ach en de omgeving zal eerst even schrikken maar die gaan je wel steunen hierin

  Succes om het te vertellen

 • Mama-van-Alyssia-en-Milan-damian

  Meid denk aan jezelf en aan je lieve kids

  Iemand die zolang vreemd is gegaan os jou niet waard!!

  Ach en de omgeving zal eerst even schrikken maar die gaan je wel steunen hierin

  Succes om het te vertellen

 • tweede83

  het was in het begin mooi en goed en jullie hadden een mooi leven samen. Het is nu ook heel erg definitief dat hij weg is gegaan. En er is een hoop gebeurd. Geef jezelf de tijd om dit te verwerken, het een plekje te geven zodat je weer verder kunt. Heel veel sterkte en ook om de zwangerschap te vertellen.

 • TrotseMama<3

  Meod het is zo logisch.. je. ent lang samen geweest... en dan is hij nu definitief weg. Eventjes de tijd nemen km te "rouwen"

  Mag ik vragen hoe het nu met je gaat? Heb je kndertussen wel tegen hem en je ouders vertels dat je zwanger bent? Bent al 24 weken zaf ik.

  Sterkte meid en je komt er veeeel sterkwr uit. Jij kan dit!!!

  Liefs

 • Roos2018

  Heb nog steeds de moed niet durven verzamelen. Buikje begint toch echt wel te groeien dus kan het niet langer meer geheim houden.

 • TrotseMama<3

  Oh lieverd toch... ga het ze vertellen... je zult t toch een keer moeten dodn meid en t is zooo sonde want miss zouden zij ook wel willen genieten dat je zwanger bent.

  Je mist samen zoveel moois nu...

  Heb je niet iemand die met je mee zou kunnen om je te steunen... tegen wie jehet wel zou durvem te zeggen??

 • Lang-verwacht

  Precies ga het vertellen! Dat zal echt opluchten

 • LadyVee

  Toch een soort van rouw! Je hebt je leven, vertrouwen, lief en leed gedeeld met iemand. En dan nog zo'n gemene opmerking, echt onder de gordel enkel en alleen om jou pijn te doen. Hij weet waar hij jou meer raakt. Je hebt goede keuzes gemaakt door voor jezelf te kiezen. Hij heeft waarschijnlijk meer spijt van alles en had jou reactie waarschijnlijk niet verwacht, ik.vind t al een wonder dat je zo lang nog met hem onder één dak hebt.kunnen leven ik had m er gelijk uitgegooid. En hij jou ook.

  Je verdriet mag er zijn en is ook absoluut normaal! Ben nietbte streng voor jezelf en huil maar lekker alles eruit! Hij is de loser en niet jij!

 • Ting55

  Ooh wauw, hij heeft geen recht om zoiets tegen je te zeggen.

  Wat hij gedaan heeft zou jij hem waarschijnlijk nooit aan doen. Hij heeft er zelf om gevraagd.

  Het voorbij gaan van een relatie is altijd verdrietig. Vooral in jou situatie. Laat het maar lekker even toe.

 • AshleyJessy

  Het is een soort rouwproces wat je doormaakt. Verdriet is heel normaal.

  Je voelt je verraden. Verdriet om je kinderen. Verdriet om je relatie.

  Heel logisch. Dit heb je nooit gewild, nooit zo voor je gezien.

  Hij heeft geen recht van spreken met zn; ik zou jou dit nooit aandoen. Die is gek.

  HIJ HEEFT DIT JOU, JULLIE EN JE KINDEREN AANGEDAAN.

  Bah!

  Het maakt me boos. Herken je gevoel . Mn vader heeft Mn moeder dit aangedaan, ik kwam erachter toen ik 17/18 was en ik moest het mn moeder dus vertellen. Hij ging mij ook verwijten dat dit mijn schuld was. Mn moeders schuld was.

  Het is ZIJN schuld. Als hij niet gelukkig was, zou hij dit met jou moeten bespreken en niet dit soort praktijken uithalen. 5 JAAR! Hij had je wel ziek kunnen maken.

  Laat je niet gek maken meid. Hoop dat je een beetje kan genieten van je kleintje in je buik en je Kids.

  Lucht je hart zovaak als nodig hier, zijn genoeg vrouwen die je willen steunen. (Zo ver mogelijk op afstand natuurlijk .)

  Veel liefs en sterkte gewenst. 😚

 • 2de-

  Ja dit! Veel sterkte meid! Het is altijd moeilijk! En de pijn ga je nog een tijdje voelen maar het komt echt wel goed! 😘

 • 2de-

  Ja dit! Veel sterkte meid! Het is altijd moeilijk! En de pijn ga je nog een tijdje voelen maar het komt echt wel goed! 😘

 • MamaJL

  Ja, je bent iets kwijtgeraakt dat ooit wel mooi was. Misschien ben je niet aan het rouwen dat het nu over is, maar om het verlies van wat ooit was.

 • AshleyJessy

  Ja dit bedoel ik eigenlijk. Hoeveel pijn ie je ook gedaan heeft, ooit was het fijn en was er liefde.

 • B756

  Laat je geen schuldgevoel aanpraten, je hebt helemaal gelijk dat je niet bij iemand wil blijven die al jaren vreemdgaat. Verdriet is heel logisch. Je neemt afscheid van wat je als toekomst wilde, je neemt afscheid van een relatie die je graag had zien slagen, je bent straks alleen met je kinderen die je ook graag een vader en moeder onder 1 dak had gegeven. Ondanks alle pijn was er ook liefde. Uit elkaar gaan is gewoon hartstikke rot, ook als het de beste keuze is.

  Het is inmiddels alweer wat verder dan je laatste blog, heb je hem (en anderen) wel al over de zwangerschap verteld? Je zal ook wel al een buikje hebben nu?

 • Lindaaaaaaaa

  Het blijft altijd moeilijk! Je hebt niks voor niks een relatie gehad !

  Had ik ook na relatie 9 jaar . Wist in mn hoofd dat t beter was,maar toen ik wegging heb ik gehuild....

  sterkte!!