Even klagen..

Hé dames,

Sommige van jullie weten al dat ik veel bekkenklachten heb en sinds 3 weken ongeveer halve dagen werk.
Gister gesprek gehad met de arboarts hij vond 4 uur per dag te veel met mijn klachten en heeft besloten mij op 3 uur per dag te zetten.
Vandaag was mijn leidinggevende niet aanwezig en belde zij mij. Of ik toch niet 4 uur per dag kan werken ?
En ik zelf heb aangegeven dat 4 uur te lang is of heeft de arboarts dit besloten?

Meermaals aangegeven hoe/wat en waarom. Ook vandaag weer.. En toch blijft ze vragen of ik toch niet 4 uur per dag wil werken ..
Ook kwam ze met idee om 4 uur verdeeld over meerdere delen te gaan werken op een dag.
Aangegeven dat ik 3 uur per dag wil aanhouden vanwege het advies van de arboarts.
Pff het is zo vermoeiend haha en voel mij gewoon niet serieus genomen.

Sorry voor mijn geklaag maar moest het even kwijt hoor.

909 x gelezen, 1

reacties (12)


 • Mamavan.liv

  Vragen staat vrij, maak je niet druk de arbo is leidend. Plus ben open en zeg hoe je je voelt als ze dit telkens zovraavd. Als je dit niet zegt weet ze dit ook niet.

 • Tweede83

  Sommige leidinggevende blijven het proberen. Zo 1 heb ik ook. Ik irriteer me er niet meer aan. Ik meld het plan en ze kan het er maar mee doen. In jou situatie had ik doodleuk telefoonnummer van de arbo arts erbij gezet. Voor vragen kon ze hem dan bellen, haha! Niks van aantrekken. Het ligt niet aan jou.

 • Syl92

  Snap dit echt niet! Irritant zelfs. Jouw leidinggevende krijgt dit advies van de arboarts ook toegestuurd. Dus snap niet waarom ze het blijft proberen. Ook omdat je aangeeft dat je het niet kan. Lekker bij je eigen standpunt blijven. Laat je vooral niet gek maken door je leidinggevende. Blijft ze doorgaan, dan zou ik dit ook aangeven bij de arboarts

 • AT85

  Precies dit☝🏾

 • Hopefull2020

  Niet leuk hé als je niet serieus genomen wordt. Ik heb ook enorm veel pijn, zelfs na een uurtje huishouden doen. Wat ben ik blij dat ik niet werk. Ik zou volgen wat de arts zegt, en eventueel op papier laten zetten als je werkgever nog zeurt?

 • Romy94

  Vind het zo frustrerend! Het is zelfs door de arboarts besloten en die nam mijn klachten gelukkig wel serieus maar het is zo moeilijk als je elke keer alles moet uitleggen en ze begrijpt het nog niet..

  Jij ook veel last van je bekken?

 • Hopefull2020

  Ja hier gelooft m'n gynaecologe mij nog niet.. Ik zei dat ik pijn had, antwoord ze ja dat is normaal. Maar de pijn die ik voel is echt niet normaal, is mijn 4de dus ik weet wel wat normale pijntjes zijn. Ik ga bij de volgende controle ook echt aangeven dat het extreme pijn is. Kon gisteren zelfs mijn been niet opheffen uit de zetel. Ik wens je nog een goede zwangerschap verder!

 • Soccer-Mom

  Op zich is er niets op tegen om bijvoorbeeld 2x2 uur te werken op een dag ipv 1x3 uur. Je zou dit ook met de Arboarts kunnen bespreken en vragen hoe hij bij 1x3 uur komt.

 • Romy94

  Omdat ik na 4 uur werken na even mijn rust pak de bank niet meer af kom dit was zijn reden. Ook doe ik nog vrij weinig in huis en vind hij dat ik zo goed mogelijk de bevalling in moet gaan. Dus ben het zeker wel eens met zijn beslissing zou het alleen fijn vinden als er iets meer begrip is

 • Soccer-Mom

  Je hebt het over na vier uur je rust pakken. Maar wat als je na twee uur weer even in beweging kan komen. Het bewegen combineren met rust is beter voor je bekken dan vier uur knallen en dan op slot gaan. Wat zegt je bekkenbodemspecialist?

 • Romy94

  Advies van mijn bekkentherapeut is max 3.5 uur werken per dag en daarna mijn rust pakken. Betreft beweging wandelde elke avond met veel pijn maar zij gaf juist aan dat ik moest doen wat mijn lichaam rust geeft dus zwem na bijna elke dag een halfuurtje.

 • -mamavanM-

  Lijkt me ook heel vermoeiend om dan naar huis te moeten en daarna weer terug te moeten om verder te gaan.