Onzeker

Ik ga toch eens van me af schrijven...

Omdat ik de eerste week weinig met de kleine kon doen ivm mijn herstel ben ik onzeker geworden dat wil je niet weten.
Nu doet de kleine het echt heel goed maar soms als hij huilt krijg ik hem niet stil en komt mijn partner die hem dan overneemt en meneertje is stil en 2 sec later slaapt hij.
Terwijl ik dan al 1.5uur met hem heb gelopen gezeten alles gedaan maar niks wat hielp..
Mijn hart breekt dan en begrijp niet wat ik fout doe.

Heb al heel wat traantjes gelaten zo onzeker ik ben.

568 x gelezen, 2

reacties (13)


 • Assiral

  Snap ik heel goed! Ik heb de eerste week ook weinig tot niks kunnen doen.. mijn vriend deed alles, verschonen, fles maken, fles geven. Ik was daarom ook erg bang en onzeker dat mijn band met haar niet goed zou zijn, als ik hun samen zag. En het heeft vast tijd nodig, als je zelf gestresst bent of je onzeker voelt, voelt je kleine dat vaak aan, en juist omdat jij dan al zo lang bezig bent met hem, word dat stress hormoon bij jou erger, en als je vriend het dan over neemt die is waarschijnlijk rustiger omdat hij nog niet zo lang met hem rond loopt.. komt echt goed!

 • fleur0912

  Dat hadden wij ook vaak, de een was uren bezig en de ander had hem zo stil !! laat het los, komt vanzelf goed

 • MariaLT

  Awwhhh ik heb nu veel geleerd daarover door de kraamzorg.

  Hun zeggen dat komt omdat hij jou hormonen aan voelt en dan krijg je hem moeilijker stil er komen bepaalde stoffen bij jou vrij wat je zoontje aan voelt. Het heeft tijd nodig.

  Maar huilen mag hoor echt gewoon laten gaan ! Niks erg aan hoor

  En je doet echt niks fout hou jezelf vertrouwen schat.

 • Chudo

  Je kindje houd het meest van jou, heeft 9 maanden in je buik gezeten en heeft je hart horen kloppen. Niet onzeker zijn meid!

 • mama-van-een-kleine-prins

  Hey lieverd echt niet onzeker zijn.. en die tranen zijn heel herkenbaar (kraamtranen). Het komt echt allemaal goed en straks wil hij alleen nog maar bij mama in de armen in slaap vallen. Let maar op 😊 kus voor jullie xxx

 • china-dad

  Ik.was heel jaloers dat MIJN baby het fijner vond bij mijn schoonmoeder dan bij mij.

  Maar het is allemaal goedgekomen en nu ben ik helemaal favoriet!

 • LadyVee

  Hoe jij je voelt, pikt jou kleine op! Hoe moeilijk het ook is, volhouden het komt heus wel goed! Misschien kun je eens kijken of je partner jullie kindje in een bepaalde houding vasthoud of legt die je kindje fijn vind? De kleine heeft 9 maanden in jou mogen groeien dus band is echt niet verloren door 1 week minder kunnen doen vanwege je herstel (daar kun je ook helemaal niks aan doen)

 • jenniferri

  Ik herken dit bij mijn eerste zoontje had zo een rot bevalling met veel complicaties en kon de eerste 2 weken niet voor hem zorgen. Kwam daarbij dat ik nog nooit een baby had vast genomen of verzorgd. Hij is dan ook naar de papa toe gegroeid en is nu 3 jaar later nog een papa kindje.

 • nog-even!

  Het zou kunnen dat je kleintje jouw onzekerheid voelt en daardoor minder makkelijk ontspant bij jou....en jij daardoor nog onzekerder wordt.... Moeilijk zeg... Hoe kun je dat doorbreken? Door jezelf te vertellen dat jouw onzekerheid niet nodig is... Denk niet dat je perfect hoeft te worden. Jij bent al perfect voor je kindje: jij bent zijn enige echte moeder en dat is genoeg. Probeer te ontspannen en in jezelf als moeder te geloven. Het komt goed!!! Relax!!!

 • NYVM

  Soms hebben ze even heel veel van mama gehad en dan werkt het even bij papa beter. De geur en al van mama kan ze dan even te veel worden. Bij papa is het dan even neutraal waar ze dan behoefte aan kunnen hebben. Geleerd bij zwangerschapsyoga. Ik heb het vast niet precies hetzelfde verwoord, maar zoiets.

  Het zal ook wel eens andersom zijn.

 • Liefde2x

  Ik snap je gevoel helemaal. Maar probeer te ontspannen. Die kleintjes voelen wanneer de papa of mama gestresst is. En daar reageren ze op. Niet zo negatief over je eigen. Ontspan en dan komt alles goed. 😘😘

 • Silvia39

  Ik snap je heel goed. Maar dat is een periode. Meer samen met je man. Probeer ervan te genieten. Bij ons was het juist weer andersom. Onze zoon was liever bij mij dan bij papa

 • D ladies

  Je doet niets fout, probeer te ontspannen. Hoe rustiger jij bent hoe rustiger de kleine wordt van je.

  9 mnd heeft hij in je geleefd dus hij herkent je echt wel. Rust rust rust