Toch een mooie wolk

Jeetje, onze vent alweer een dag oud. Zo verrot als ik me 2 dagen geleden voelde, zo goed gaat het nu!
Ik was bang dat de negatieve lading zou blijven hangen maar een vlotte start een geweldig herstel en een stijgende lijn.
Vannacht hebben we nog even onze rust gepakt om even bij te tanken, vannacht mogen we er toch echt een aantal keer af.
Onze blauwe wolk is de rust zelve en alles gaat vanzelf, hij is maar een paar gram afgevallen en de kraamhulp heeft een ongeveer schema gemaakt. Mochten er al 6 uur tussen laten, omdat hij het zo fantastisch doet. Zelf heb ik een beter gevoel bij 4 uur, dan kan het ten eerste alleen maar makkelijker worden en de bv mag ook wel beter op gang komen.
Als alles loopt en het lukt onze vent kunnen we altijd kijken eind van de week of hij de 6 uur haalt, zo niet dan vind ik 3 a 4 uur prima voor mijn baby.
Voor deze week is mijn enige LIFE goal leren draagdoek knopen en zou ik heel graag al een rondje om het huis willen lopen.
Onze kraamhulp is net als de vorige in 1 woord geweldig, ik hoef niks te vragen, alles gaat vanzelf. Een paar minuten voor 8 stond ze op de stoep.
Ze heeft het laatst uurtje de baby lekker even klaar gemaakt, bedjes opgewarmd en ik ben nu lekker even de eerste krampjes aan het wegknuffelen.
Wat een geweldige start.
Iedereen heel veel liefde!

802 x gelezen, 1

In Baby

reacties (8)


 • Roxanne31

  Wow gefeliciteerd met jullie mooie Zoon, en nu lekker genieten

 • Si78

  Ah heerlijk voor je meid! Geniet ze x

 • Kimber89

  Wat fijn dat het zo gaat! Daarmee maakt het een hoop goed van je laatste weken.

 • kimtwee

  Wat heerlijk dat het zo goed gaat!

 • 4mommy

  Geniet ervan meid😘❤️

 • Mamavan4schatjes

  Wat fijn! Lekker genieten☺️

 • Momof

  Als je borstvoeding geeft zou ik zeker zo in het begin inderdaad vaker voeden. 6 uur is erg lang. Ook voor de suikerspiegel van je baby. Om de 2 a 3 uur is voor een newborn realistischer. 8 a 10 voedingen per dag zijn namelijk wenselijk.

 • Soccer-Mom

  Geniet geniet en geniet en wat een leuke naam!