Bijna 40 weken en depressieve gevoelens

Zo daar zit ik dan. Al een week lang kan ik niks anders als huilen.
Aan het eind van de dag open ik nog even de deur om ook nog even iets te doen met mijn zoontje.
Vorige week heb ik dit besproken met de verloskundige en gingen we kijken naar de mogelijkheden, ze heeft vandaag dan ook besloten om te gaan strippen.
Vanaf morgen wordt ik overgedragen aan de gynaecoloog en gaan we een eventuele inleiding bespreken.
Ik kan niet meer, bye bye roze of blauwe wolk, hallo donderwolk.
Waar dit kindje een paar dagen geleden zo ontzettend gewenst was kan ik nu alleen nog maar huilen, ik voel me schuldig over mijn gevoelens, want het maakt mij niet meer uit hoe het er uit komt als ik er maar vanaf ben.
Ik voel me schuldig dat ik mijn zoontje dit aan doe hij wilde niet eens grote broer worden, ik was degene die dit kindje zo graag wilde en nu... Nu is iedereen enthousiast behalve...
Ja hallo donderwolk, wanneer ga je weer weg!!!
Na de geboorte van mijn zoontje heb ik nog 9 maanden met een depressie rond gelopen, ik hoop dat deze sneller overwaait!

679 x gelezen, 1

reacties (4)


 • Love2bmom

  Wat vervelend voor je... veel sterkte! Hopelijk komt de baby snel en voel je je weer iets beter.

 • Berbeltje

  Hormonen kwaaltjes en vermoeidheid doen rare dingen met de mens, knapte hier na de geboorte direct op! En opeens twijfelen of die tweede nou wel had gemoeten hoor je heel vaak rond de bevalling.alsof het dan pas tot je doordringt. Sterkte met dit laatste loodjes!

 • ezra

  Ik heb hetzelfde gehad met mijn dochtertje! Ik kon de laatste dagen alleen maar huilen (ik had elke avond weeën en dan stopten ze weer). Ik had al nachten geen oog dicht gedaan.

  Toen hebben ze mij gestript en ben ik uiteindelijk bevallen. Gelijk daarna voelde ik mij weer zo goed en kon ik de hele wereld aan. 5 dagen na mijn bevalling liep ik al door de ikea.

  Ik hoop dat je kleine mannetje zich snel aanmeld en dat je gelijk weer op je wolk klimt

 • kimtwee

  Heel veel sterkte! Zo’n donderwolk wil je niet, maar realiseer je dat jij hier ook niets aan kunt doen. Jij hebt hier ook niet voor gekozen. Goed dat je nu die depressieve gevoelens hebt besproken, dan kan er ook straksin de kraamtijd op worden gelet. Het hoeft niet weer zo te gaan als met je zoontje. Houd je vast aan de wetenschap dat dit kindje gewenst is, al voelt het nu even niet zo. Veel succes met de laatste loodjes.