Accepteren

Daar ben ik weer, even lekker klagen!

Vandaag de verjaardag van mijn vriend en mezelf samen gevierd, vanmorgen vroeg begonnen met taarten maken, monchoe en kwark taart. Toen alle hapjes voorbereiden, kaas worst, gevulde ei je weet het wel. Koffie thee alles klaarzetten. We vieren het in de schuur dus daar alles klaar zetten heen en weer lopen. Toen de verjaardag zelf alles regelen en pakken. Frikandellen, krokketen en hamburgers bakken en ga zo maar door.

En nu om 21.15 lig in met pijnlijke bekken, rug en voeten in bed. Het moment dat het besef komt dat je dit niet meer kan. Dat je lichaam zegt, tot hier en niet verder.

Morgen weer werken na 2 weken vakantie. Dus helaas kan ik niet even bijkomen. Hopelijk trekt deze pijn weg want lopen doet echt zeer.

Slaap lekker dames. En excuses voor mijn geklaag, wil ook niet zo zijn maar pff het valt me best zwaar.

956 x gelezen, 2

reacties (5)


 • Aadvangeel

  Wij hebben dit voor twee weken geleden gedaan was toen 35 weken zwanger, het was reuze gezellig maar ik was dood op erna ! Laatste mensen gingen ook pas om half 3 in de nacht weg, terwijl ik het nu gedurig niet eens tot 11 uur volhoud.😂

  Ik snap je geklaag heel goed.☺️

 • Nicx

  Oh jeetje! Haha dankjewel 🙈😅

 • Sterremama

  Toen ik zover zwanger was al jou, moest ik dit echt al niet meer doen. Beetje aan jezelf denken . Bij mijn 2e zw wou mijn schoonfamilie graag met de hele bende naar de dierentuin. Ik was toen 28wk. Welja ik heb halverwege moeten zeggen dat het niet meer ging. En de volgende dag kon ik niet werken van de zeer van mij te overzetten. Dat is de dag dat ik besloten heb me nooooooit meer te laten overhalen om zulke dingen te doen. De ene darrwlt nog vrolijk rond op 40wk. En de andere (gelijk ik) die weet dat vanaf 20wk haar functionaliteit beetje per beetje afneemt tot de bevalling.

 • Nicx

  Dat heb ik nu dus ook.. alles gaat per dag minder.. echt lastig soms.

 • koelsanne123

  Na z’n dag klaag ik ook en ik ben niet zwanger. Lekker slapen vannacht en hopelijk een leuke dag gehad, van harte!