Letrazole, goede cyclus en eisprong niet zwanger

Dames die dit ook meemaken of hebben meegemaakr?
Slik al enige maanden letrazole, mooie cyclus van 30 dagen en goede eisprong maar toch elke keer niet zwanger?
Wat was bij jullie de vervolg stap?

365 x gelezen, 0

reacties (9)


 • Nora28

  ben je weer ongesteld geworden? 😢 had het je zo gegund dat je ook zwanger zou zijn deze ronde ! 💋

 • Nayababy

  Nee nog niet maar negetieve test

 • Aprilbeeb

  Zwanger worden is niet zo makkelijk het innestelen is waar het vaak op mis gaat

  Wij hebben zelf geprobeerd, vervolgens een jaar clomid, ja een jaar overstapt o0 hormonen en totaal4 iui over een jaar. Daarna 1 verse ivf terugplaatsing zwanger na 3 jaar helaas miskraam. 3 cryo terugplaatsing en de 4e is een plakker nu 11.3 zwanger. Met nog 2 cryos in de vriezer dus totaal 3. 7 jaar

 • Nayababy

  Jeetje wat een proces. Ik merk dat ik wel steeds een beetje het vertrouwen in me lichaam kwijt raak. Hoe ging jij daar mee om?? Van harte gefeliciteerd

 • Aprilbeeb

  Ja lastig, simpel weg accepteren het is mijn lichaam niet ik. Had de 1e 2jaar helemaal niet zo dat ik het niet zag zitten. Pas na de miskraam kreeg ik het mentaal zwaar, zoals jaloezie etc vtv nooit gehad. Tuurlijk is het zwaar maar kon het nog wel relativeren.

  Je gaat op de automatische modus op den duur en het is een manier van leven geworden. Ben proberen positiever te worden en iets gaan zoeken waar ik uitdaging in zag en afleiding. Er is helaas geen remedie dan het aangaan, huilen en oppakken en door gaan. Als het eenmaal zo ver is zei men dan denk je het is het allemaal waard geweest. En dit klopt is niet dar ik denk nou dat was makkelijk. Maar blij dat ik niet opgegeven heb en idd het is het het allemaal waard 🤗

  Weet niet hoelang je bezig bent maar probeer niet al te veel toe te geven aan negatieve gedachtes zo houdt je het in stand. Ik dacht altijd de klap is iedere maand toch kut dus waarom dan niet proberen de dagen tot positiever door te komen. Zelfde als je voor de spiegel staat en zegt iedere keer ik ben dik, op den duur geloof je dat is met dit het zelfde. Put hoop uit mensen die langer bezig zijn, mensen die een bepaalde weg hebben afgelegd, ipv je zelf neer te halen of slecht te praten door dar iemand sneller zwanger is dan jij. Ja het frustreert dat iemand nul moeite doet en zo zwanger is maar echt het is energie en laat je alleen maar slechter voelen.

 • Nayababy

  Bedankt voor je mooie reactie.

  Wij zijn nu 7 maanden bezig waarvan een miskraam tussendoor. Ik probeer ook zeker niet negatief te denken maar soms lukt dat even niet.

 • Soccer-Mom

  Dat zal de gynaecoloog met jullie bespreken. Vruchtbaarheidstraject is maatwerk. Bij mij werkte Clomid al goed maar zou de volgende ronde IUI zijn. Het is niet niet tot IUI gekomen want in de laatste ronde voor IUI was ik zwanger (wel 10 ronden Clomid gehad).

 • Nayababy

  Dat snap ik dat de gyn dat met mij zal bespreken de vraag is ook wat was jullie vervolgstap. Had je wel elke maand een vaste cyclus?

 • Soccer-Mom

  Met Clomid wel en op jouw vraag wat de vervolgstap bij ons was, heb ik antwoord gegeven.