Aambeien

Aambeien vreselijk onderwerp..
Niet iets wat je met iedereen bespreekt.
Daarom hier de vraag..
Zijn er dames hier de na de zwangerschap aambeien hadden zo ernstig dat je geopereerd moest worden?
Ik ben opzoek naar ervaringen.. de klassieke operatie
Het moet erg pijnlijk zijn.. zie er gruwelijk tegenop maar het moet..
Nergens kan ik echt ervaringen vinden dus vandaar hier mijn vraag.

579 x gelezen, 2

reacties (2)


 • JustAMom

  Ik heb 2x een elastiekje gehad. Maar dan spuiten ze wat lucht in je endeldarm. Daar kreeg ik ontzettend buikpijn van, waarna ik thuis direct erge diarree kreeg en de aambeien er meteen weer uit knalden. Toen onder narcose geopereerd, wel in een kliniek. Dat was goed te doen hoor. Vond de pijn daarna meevallen. Eén dag wel pijn gehad, maar met sterke pijnstillers goed te doen.

  Helaas heeft het niet geholpen bij mij. Ik heb veel last van obstipatie en diarree, waardoor de ene na de andere aambei eruit schiet 😆 Ook na m'n operatie opnieuw zwanger geworden. Dat was niet de bedoeling (als ik nog een kinderwens had gehad, dan hadden ze de ingrepen nieteens uitgevoerd, maar onze tweede was een verrassing).

 • Mommytobe2014

  Ja klopt maar ik heb zoveel uitstulpen dat elastiekjes niet meer haalbaar is.. ze haan echt huid weghalen.. 3 stukken en laten 3 reepjes huid zitten dit groeid weer dicht dus halen alles weg.. en dan te bedenken met die open wonden dat je gewoon moet ontlasten..

  Er staat in alle papieren.. (ben ook bij een kliniek) dat het als zeer pijnlijk word ervaren.. je krijgt morfine als pijnstilling mee..

  Ik hoop dat dit t waard is..

  Hier geen kids meer.. man is gesteriliseerd en onvruchtbaar nu dus mag er van uit gaan dat er geen ongelukjes meer bij komen hihi