Snel zwanger willen worden

Sommige hebben mijn nickname wel vaker voorbij zien komen als het gaat om BAM ouderschap. Nu is het zo, die kinderwens speelt al een poosje (4 jaar) en ik zou het liefst morgen al zwanger willen zijn. Sinds ik begin dit jaar bij de huisarts ben geweest om de knoop door te hakken heb ik in de tussentijd ook verder gekeken op internet naar een C-donor. Dan hoef ik geen 2 jaar te wachten op een donor. Ik weet dat ik op m'n gevoel af moet gaan. Met deze C-donor heb ik al eens afgesproken, en hij wil me helpen. Maar wel in natura om zo maar ff te zeggen. In de eerste instantie heb ik daar niet zo problemen mee. Maar hij blijft nu wel meer dingen door vragen, van mag ik je daar en daar dan ook aanraken, en wil je een foto sturen. Ik krijg nu toch wel steeds meer m'n bedenkingen er bij, ondanks ik voet bij stuk hou, dat ik de dingen ook niet doe wat ik niet wil. Ik vind het alleen klote dat ik dan nog zo lang moet wachten voor een kindje. Ik zit echt heel erg met mijn leeftijd. Ik weet over het algemeen als je 30 bent, ben je over het algemeen gesproken relatief jong voor een kindje. Maar ik wilde zo graag dat het zou gebeuren voordat ik 30 zou worden. Daarom dat ik er zo in sta, dat het me niet meer uit maakt op wat voor manier het gebeurd, als ik maar zwanger kan worden. Ik vind het zo irritant, ergens weet ik dat mijn gevoel zegt dat ik er niet mee moet doorgaan. Met die C-donor. Met de dingen die hij gevraagd heeft voelt het niet oke. Maar tegelijkertijd wil ik ook geen 2 jaar meer wachten. #frustratie


 

1949 x gelezen, 3

reacties (35)


 • Mommy_of1

  Nogmaals, ik heb mijn keuze gemaakt om er niet mee door te gaan. Ja alleen op de manier via het ziekenhuis. Ik heb met meerdere c-donoren in het verleden contact gehad, en ze zijn allemaal op 1 ding uit. Ik laat het allemaal gewoon via het ziekenhuis gaan. In de hoop dat het geen 2 jaar hoeft te duren. Wachtlijst is 2 jaar. Maar er kunnen ook dingen gebeuren waardoor je eerder aan de beurt komt. Dus ik laat het gewoon zo.

 • Flamingootje

  Fijn om dat te lezen. Ik schrok van je verhaal

  Veel succes bij het traject in het ziekenhuis. Volle vaart je wens achterna 🍀💕

 • mijn~meisje

  niet doen!!!

  Dit klikt gewoon als heel erg misbruik!! of halve verkrachting. Die man kikt maar op 1 ding en dat is seks. Die wil helemaal niet jou een kind gunnen. Iemand die dat oprecht gunt heeft geen 2e agenda. Je kan nog overwegen om deze persoon aan te kaarten bij die site waar je hem weg hebt.

 • Inlovewithmybb

  Ik vind het bizar om te lezen dat je het niet raar vindt om het in natura te doen. Je wilt een kind on je lichaam dragen. Wees daar zuinig op.

  Wauw zo makkelijk gaat het tegenwoordig dus.

  Gewoon even random....

  Nee , het klinkt mij heel raar in de oren. Ook het geval met donor eisen.

 • 2019baby.

  Iemand dat je echt wil helpen zou het niet in natura doen brrr krijg er rillingen van! Hopelijk vind je snel een betrouwbare donor! Succes

 • Jasmine1988

  Als een donor alleen in natura wil helpen dan is hij niet betrouwbaar.

 • Babywish2020

  Ik lees nu dat je met die griezel stopt... Goed zo!! 💖

 • Babywish2020

  Mocht dit mijn situatie geweest zijn, had ik er niet eens overna gedacht om door te gaan met deze "donor". Hoe groot mijn wens ook is. Dit zijn 10 alarmbellen, en ik was er per direct mee gestopt. Ik vermoed dat dit héél naar gaat afgelopen mocht je hier mee door gaan.

  Als ik jou was zou ik 2 jaar wachten op een donor, veiliger en betrouwbaarder. Trouwens: er zijn ook klinieken waarbij het sneller gaat. En er is ook een site waarmee je sperma kan "kopen" vanaf een site. One wish heet die site volgens mij? (iemand verbeter mij als ik het fout heb, ik ben hier namelijk totaal niet in thuis.)

  Heb je geen andere optie nog? Bijvoorbeeld een hele goeie vriend die jouw donor wil zijn? Ik heb dit ook wel eens gelezen.. Er zijn zoveel opties en jij overweegt de optie waarbij je je absoluut niet goed voelt.. Of je nou samen bent met iemand of je bent/word een BAM, het zwanger worden moet wel leuk zijn/blijven en vooral vertrouwt en veilig voelen!!

 • Mommy_of1

  Daar kwam die man van. Van one wish

 • Mommy_of1

  Iedereen bedankt voor de reacties. Ik snap dat er sommige reacties bij zitten dat er aan mij word getwijfeld. Kun je ergens ook wel verwachten als ik zo’n blog post. Maar voor nu heb ik de keuze gemaakt om het met de c-donor stop te zetten omdat het me te vaag werd. Ik ga dan ook niet verder zoeken naar een c-donor. Het is wat het is. Even buiten mijn blog om, had ik graag voor ogen gezien een huisje boompje beestje. Maar dat heb ik opzij gezet voor m’n kinderwens. Ik zou er spijt van krijgen als ik er niks mee had gedaan. Ik ga gewoon door met het ziekenhuis traject.

 • Elien_

  Het lijkt me dat je een verstandige keuze hebt gemaakt. Krijg al kriebels als ik het nog maar lees van die man. Ik hoop dat je snel een kindje gegund is

 • china-dad

  Heel verstandig om naar je nee gevoel te luisteren en het traject met deze man te stoppen.

 • Rachy

  ik snap het gevoel niet langer willen wachten.

  Maar toch zal ik opzoek gaan naar een andere. Er zijn andere c donors die minder vragen. Je blijft hoe dan ook verbonden met deze man. Als je zeanger bent

 • Linde-1

  Als je je niet goed voelt bij deze man, niet doen dan! Zoek iemand anders of ga via een kliniek een donor zoeken. Anders ga je spijt krijgen als je met deze man verder gaat. Je zal altijd aan hem verbonden blijven als er een kindje van jullie komt.

  Hier zijn meerdere bam mama's, je kan nog vragen hoe zij alles hebben aangepakt.

  En wie weet vindt je dit jaar alsnog de man van je dromen en ga je same een kindje opvoeden ❤️

  Succes 😘

 • Nog-even!

  Als jij het getal 30 belangrijker vindt dan zorgvuldig omgaan met een kind krijgen, moet jezelf toch echt even achter de oren krabben....

 • Liz1982

  Ik dacht precies hetzelfde

 • sli

  Ik zou niet met dit persoon de c donor door gaan zetten. Bij mij gaan der alarmbellen rinkeleren ofzo.

  Ik zou kijken welke andere opties er zijn.

  Ook al heb je contact met deze man wil het nog niet zeggen dat het gelijk raak is, kan ook wel 2jaar duren. Wil je niet een doem scenario geven maar die optie is er ook.

  Mijn advies ga te raad bij jezelf, je gevoel is niet positief, he lichaam en hormonen enz reageren hier dan ook op.

  Als je het zo wil doen moet het wel goed voelen.

  Heel veel succes met je keuze

 • Wonderful-life

  Ik zou hierdoor al achterdochtig worden of die best mean überhaupt vruchtbaar is en niet misbruik van je maakt door gratis seks te hebben...

 • Loolaa78

  Via de natuurlijke weg wordt de man de juridische vader. Dat geeft hem allemaal rechten en plichten. Dat is dus ook heel wat anders voor jou dan puur een donor. Via de kunstmatige weg dus. Dan heeft de man geen zeggenschap. Heb je daar al een afweging in gemaakt?

 • Loolaa78

  Via de natuurlijke weg wordt de man de juridische vader. Dat geeft hem allemaal rechten en plichten. Dat is dus ook heel wat anders voor jou dan puur een donor. Via de kunstmatige weg dus. Dan heeft de man geen zeggenschap. Heb je daar al een afweging in gemaakt?

 • Ja19

  Ik snap ook wel dat je zwanger wilt raken. Maar je geeft zelf al aan dat je het met deze man niet prettig vind. Dan kan ik maar één advies geven, stop ermee. Doe geen dingen waar je vrijwel zeker achteraf spijt van krijgt. Ik vind het ook niet echt geruststellend hoe deze man zich opstelt. Sterker nog, ik krijg er een naar gevoel van. Het komt in mij over alsof hij je gebruikt... Persoonlijk was ik ermee gestopt, dan maar wat langer wachten! Makkelijker gezegd dan gedaan hoor, dat begrijp ik ook wel. Maar als je zelf al aan ons moet vragen wat wij ervan vinden, dan betekent dit voor mij dat jij ook je vraagtekens hebt. Eigenlijk gaan ook bij jouw de alarm bellen af, maar je zit in dubio omdat je een kindje wilt. Denk er goed over na! En doe niks waar je spijt van krijgt. Want je weet niet of en wanneer het lukt. Daarbij vraag ik mij af of dit wel ten goede komt. Voor het zelfde geldt wil hij het kind straks ook nog maandelijks te logeren krijgen, of wat dan ook. Mocht je hem wel leuk vinden, dan kun je kijken hoe het loopt. Maar volgens mij is dat niet aan de orde nu.

 • MNAZ

  Ik kan begrijpen dat je graag zwanger wilt worden maar dit vind ik niet oke klinken.....en hoe wil je dit gaan doen?elke maand een week of 2 met hem naar bed gaan tot het lukt?

  Als het jaren gaat duren dan wat?

 • Beertje90

  Oei oei.. Hoe graag je het ook wilt... Hij zal dan de biologische vader zijn. Wat als hij daar eisen aan gaat stellen. Dit klinkt niet oké. Leg je kind dat later maar eens uit. Geduld is in deze het beste is mijn mening.

 • Mommy_of1

  iedereen bedankt voor het reageren en meedenken, wat wildflower zei, heeft me wel aan het denken gezet. Dat alles kan wachten ook al voelt het niet zo.

 • Labello

  Hier zou mijn alarmbel van af gaan! Volg je gevoel, als het niet goed voelt, niet doen, straks krijg je spijt!

 • wildflower

  Hoe jij zwanger wilt worden is helemaal aan jou. Ik weet niet of het verstandig om seks te hebben bij iemand waar je geen goed gevoel bij hebt. Dan zou ik verder zoeken naar iemand waar je wel een goed gevoel bij hebt. Wat als de seks je achteraf zwaarder valt dan gedacht? Of het wordt wel een vervelende ervaring? Dan ga je met een heel naar dubbel gevoel je zo erg gewenste zwangerschap in. En de rest van je leven daarmee geconfronteerd worden.. Voorzichtig, alles kan wachten ookal voelt het niet zo ❤️.

 • mammavaneenmeisje

  Als je hiermee doorgaat krijg je ongelooflijk veel spijt! Volg je gevoel!

  Beter 2 jaar wachten dan een situatie die niet oké is!

 • Zara94

  Oei ik krijg een naar gevoel als ik dit zo lees... ik zou naar je gevoel luisteren! Heeft Duidelijk andere intenties met je, straks kom je niet meer van hem af? Klinkt als een of andere griezel die je wil gebruiken😟

 • mammavaneenmeisje

  Als je hiermee doorgaat krijg je ongelooflijk veel spijt! Volg je gevoel!

  Beter 2 jaar wachten dan een situatie die niet oké is!

 • Pebblish

  Als je er geen goed gevoel bij hebt dan zou ik het niet doen. Je zal niet de enige zijn die hij "helpt", en dan kan je er niet vanuit gaan dat hij geen gekke ziektes heeft of iets dergelijks. Bovendien, als je niet wilt dat de donor aanspraak kan maken op jouw kind (ik weet natuurlijk niet of je hem aanwezig wilt hebben in het leven van het kind) dan zal de bevruchting op de kunstmatige manier moeten gebeuren, want volgens mij geldt hij bij de natuurlijke manier gewoon als vader.

  Btw er zijn klinieken waarbij het helemaal niet lang hoeft te duren.

 • Wonderful-life

  Ik zou hierdoor al achterdochtig worden of die best mean überhaupt vruchtbaar is en niet misbruik van je maakt door gratis seks te hebben...

 • Mommy_of1

  ja ik heb dit ook met meerdere mensen besproken, ze weten niet alles, maar alleen het gedeelte tot in natura. En ik heb inderdaad een reactie gehad van iemand die dacht dat het alleen om seks te doen is. Toen ik hem voor het eerst zag, vond ik niks vreemds aan hem, een aardige beleefde man. Maar nu via de mail lijkt het wel een hele andere kant op te gaan.

 • Zara94

  Ja dat is meestal bij die waar je het niet van verwacht.. 😟

 • Babywish2020

  Dit was ook echt het eerste wat mij te binnen schoot toen ik het verhaal las.. 😶😅

 • Wonderful-life

  Niet doen... dit klinkt echt als foute boel....