Wat is er toch met je lieve Jaxon?

2 weken geleden heeft hij in het ziekenhuis gelegen omdat hij stopte met ademen voor paar seconden.

Inmiddels ook al 2 weken lang elke dag zijn temperatuur boven de 37,5. Bijna elke dag wel koorts.
Een antibiotica kuur verder en nog geen verschil.
Afgelopen vrijdag longfoto's gemaakt en bloed geprikt maar ook hier niks in te vinden.

Jaxon drinkt normaal minimaal 4 flessen van 180cc per dag.
Sinds paar dagen word dit ook minder, vandaag maar 5 van 120.

Heel mijn lijf schreeuwt dat er iets met mijn manneke is maar wat?
Morgen weer naar de huisarts, het sloopt me...

2044 x gelezen, 0

In Baby

reacties (29)


 • Ikbengewoonik

  Toevallig daarvoor een inenting gehad?

 • Mommaofthree

  Nee

 • tweede83

  boven de 38 heeft hij koorts. Is dat ook constant aan de orde?

  Welke antibiotica heeft hij gehad, met een breed spectrum zodat meerdere dingen bestreden konden worden?

  Had het bloedonderzoek ook hoge ontstekingswaarden?

  Geef je ook zetpillen?

  5x 135 aanbieden is natuurlijk super goed. Dan krijgt hij nog voldoende vocht en voeding. Hoe is je Jaxon verder? Vrolijk en alert of meer slapen of suf.

  Zoek zelf uit waar je bang voor bent dat Jaxon heeft. Bespreek jou bedachte ziektebeelden met de huisarts zodat je dit kun wegstrepen of verder moet onderzoeken. Er gaan natuurlijk ook diverse griepvarianten rond, het is een mogelijkheid dat hij daar wat van mee pakt.

  Ik wens je heel veel sterkte en ik hoop heel erg dat je erachter komt wat hij zal hebben. Dan kun je verder en geeft het je ook weer rust gek genoeg. Beterschap en dikke knuffel voor hem

 • Jummy123

  RS virus als gecheckt?

 • Kimber89

  Jeetje wat vervelend. Sterkte! Hopelijk knapt ie gauw op

 • Nog-even!

  Sterkte meid!!! Wat ontzettend moeilijk dit: ik hoop dat er gauw duidelijkheid komt!

 • MaaikeT2

  Mijn jongste heeft het eerste half jaar ook in het ziekenhuis gelegen ivm ademstilstand. Ik weet hoe eng het is. Bij hem bleek uiteindelijk dat hij was geboren met een te kleine neusdoorgang. Jonge babies tot ongeveer 6 maanden kunnen alleen inademen door hun neus (behalve als ze huilen). Ze kunnen niet via de mond ademen. Bij mijn jongste raakte zijn neusje snel verstopt en dan stopte hij met ademhalen en liep blauw aan. Toen hij ouder werd is hij hier overheen gegroeid, maar het bleef al die maanden doodeng.

  Hebben ze bij jouw zoontje een oorzaak kunnen vinden?

 • MaaikeT2

  Volg je gevoel en spreek dit ook uit!!!!!!! Blijf niet puur met je verstand praten tegen de huisarts. Ik heb veel 'geziekenhuist' en 'gedokterd' met mijn kinderen en heb verschillende artsen gesproken die zeggen zo'n moedergevoel heel serieus te nemen. Maar als jij als moeder je gevoel als een verstandelijke redenatie op tafel legt ("Ja maar is het dan niet gek dat...?"; "Ja maar, moeten we dan niet nog kijken naar...." "Ja maar hij heeft...") D'n luisteren ze niet meer. Dan denken ze dat je een bange moeder bent die te veel op Internet leest en teveel nadenkt. Achter die verstandelijke argumenten herkennen ze jouw moedergevoel niet meer.

  Dus mijn advies: Wees eerlijk. Zeg: "Ik kan niet uitleggen hoe ik het weet, maar ik voel het tot in mijn tenen. Er is meer met hem aan de hand. Ik weet niet wat, maar er is iets. We moeten verder kijken, wat we nu doen is niet genoeg." Het hangt een beetje van de arts af of hij/zij daarin meegaat, maar er zijn veel artsen die een moedergevoel heel serieus nemen. Maar dan moet jij het wel presenteren als een moedergevoel. Niet met rationele argumenten komen.

  Ik had het met mijn prematuur geboren zoon. Die spuugde zo erg in zijn eerste jaar dat zijn groeicurve twee keer helemaal horizontaal ging lopen. De eerste keer 2 maanden, de tweede keer 3 maanden. Van december tot maart was hij nooit langer dan 3 dagen koortsvrij. Ik heb 3 maanden staan janken en stampen bij de huisarts, maar bij hoog en bij laag bleef die volhouden dat het gewoon pech was, steeds een ander virus. Alles in mij schreeuwde dat er meer was, en dat was het uiteindelijk ook, al was het bij ons vrij onschuldig. Hij had koemelkallergie. Melkproducten eruit en het spugen stopte, de koorts verdween, hij knapte zienderogen en ging weer groeien en zich ontwikkelen.

 • DCN

  Ik zou ook je moedergevoel volgen ! Andere dokter of andere ziekenhuis gaan.. maar 37,5 zou ik niet als koorts zien kinderen gaan hoger dan volwassenen hier word gezegd 38 is koorts , kan dat hij gewoon nog wat zwak is van de antibiotica maar toch als je niet gerust bent altijd naar je gevoel luisteren ook al ga je naar 10 dokters ..

  De dokters wouden mijn moeder ook niet geloven want mijn broertje lachte toch , 3 dagen later was hij er niet meer. Ik wil je niet bezorgd maken ermee ik wil alleen zeggen luister naar je gevoel . Veel beterschap

 • Anna-76

  Jakkes...was dat met de ademhaling terwijl hij wakker was of sliep hij? Eng...je moet het dan ook maar toevallig zien. Ik snap je ongerustheid.

  Zou ook geen rust meer hebben. Bah... sterkte!

 • Mommaofthree

  Toen hij wakker was.. Keek toevallig de box in.. Doodeng.

 • Anna-76

  Ja...

 • mamavananouk

  Inderdaad morgen weer langs huisarts. Succes!

 • Mommaofthree

  Dankjewel!

 • happy1984

  moedergevoel klopt vaak wel!hopelijk weet je gauw wat er is..zo herkenbaar de frustratie en dokters..sterkte💗

 • Mommaofthree

  Dankjewel, gelukkig denkt mijn huisarts goed mee.

 • Babywens88

  Probeer een nachtje of dagje ziekenhuis af te dwingen nog een keer een nacht of dag aan monitor zodat ze hem de hele nacht of dag in de gaten kunnen houden zodat ze een goed beeld krijgen....

  Doodeng ik ken herken het van de eerste die stopte ook elke keer met ademen maar die was wel te vroeg geboren...

 • Mommaofthree

  Als het morgen nog niet beter gaat dan wil ik dat zeker doen. Gelukkig dronk hij net ineens z'n fles leeg 😊

 • An3

  He wat vervelend voor Jaxon en jullie! ik hoop dat het snel beter met hem gaat niks aan die onzekerheid. Dikke knuffel voor Jaxon!

 • Mommaofthree

  Dankjewel 😘

 • Sharon

  Oh lieffie wat moet dit frustrerend zijn ;-(

 • Mommaofthree

  Pffff hou op schei uit.. Het vreet me op. Durf hem geen seconde uit het oog te verliezen. Hij slaapt zoooooveel. Te veel, gisteren is ie om 4 uur smiddags gaan slapen en vanochtend werd ie om half 6 pas wakker.

 • Verassing3

  wouw dat is inderdaad veel te veel wat zeggen de artsen? mijn zoon was 4 maanden en was alleen maar aan het huilen en bv liep terug bij mij flesvoeding gegeven maar bleef huilen en greep aan zijn oor ik zei van er is iets met zijn oren en de huisarts geloofde mij niet zei elke keer dat er niks was het is een baby huilen hoort erbij ik zie niks aan in zijn oren blabla ik zei wilt u mij doorverwijzen naar de kno arts gelukkig kendi ik hem van de verkorte tongriem dat ze dachten dat mijn zoon had wat dus niet zo was.huisarts wilde mij niet doorverwijzen dus heb d ekno arts gebeld en verteld wat er speelde en hij wild eecht mijn kind zien zeg dat maar tegen je huisarts want ze kende elkaar toevallig. dus uit doorverwijzijbg onderzoek met camera gekeken meteen die week buisjes en hij kwam uit de ok eerst wat hij deed 👍omhoog goed dat je naar je moederinstinkt hebt geluisterd beide oren zaten dicht middenooronsteking en met 6 maanden he was dat en nu is hij 3enhalf en heeft al de 3de buisjes.

  er was eens tv serie toch dat ze niet kunnen vinden wat er makeert aan iemand ze doen allerlei testen en uiteindelijk is er een arts die wel kan vinden wat het is... ik hoop voor je dat ze het kunnen vinden slopend zo wat je meemaakt😢

 • Sharon

  Blegh niet tof heb je een kinderarts in handen?

 • Amatullaah

  Vervelend zeg.. maar moedeinstinct klopt meestal wel, sterkte!

 • Mommaofthree

  Dankjewel

 • 4mommy

  Jeetje... Wat maakt je dit machteloos.

  Ik hoop dat er snel iets gevonden word. Dan kan je tenminste wat doen. En het makkelijker maken voor Jaxon.

  Heel veel sterkte meid❤️💋

 • Mommaofthree

  Dankjewel lieverd! 😘

 • 4mommy

  Alsjeblieft lieverd... Dikke knuff van mij ❤️