Hiep hiep hoera!! 12 jaar!

🥳 𝗛𝗶𝗲𝗽 𝗵𝗶𝗲𝗽 𝗵𝗼𝗲𝗿𝗮!! 🥳
Vandaag is onze grote dame 𝗟𝘂𝗻𝗮 12 jaar geworden!! ❤🎉
Ongelooflijk dat ze over een half jaar al naar de middelbare school gaat! Wat gaat de tijd toch ontzettend snel.

Het is nu anders dan normaal, helaas geen slaapfeestje met haar vriendjes en vriendinnetjes, helaas geen feestje met vrienden en familie. Zodra het mag en kan, halen we dit natuurlijk dubbel en dwars in!
Ze heeft van ons een mooie sporttasmet naam gekregen voor komend schooljaar, aangezien ze op de middelbare een sportklas hebben en dan is een goede sporttas wel handig!

Verder heeft ze al veel lieve kaartjes ontvangen, super leuk om te zien hoeveel mensen vandaag aan haar denken! Ook de juffen van groep 8 hebben een kaartje gestuurd. :) Wij hebben via greetz ballonnen en een kaartje laten voor onze oudste laten bezorgen, mijn schoonbroer had toevallig hetzelfde gedaan! Dit wisten wij niet dus er stonden onverwachts twee dozen van greetz voor de deur i.p.v. één, haha super leuk! Ze vond het een geweldige verrassing! Een klasgenootje van onze oudste heeft ook cadeaus afgegeven hier, op gepaste afstand uiteraard. Dus ondanks alles is ze toch lekker verwend! Vanavond gaan we gezellig gourmetten en voor de rest maken we er een gezellige dag van met zijn vieren!

Gefeliciteerd lieve 𝗟𝘂𝗻𝗮! 🥰 Wij houden van je! Veel liefs, Papa, Mama en je zusje Lindsay. ❤

295 x gelezen, 0

reacties (4)


 • Nx4

  Van harte gefeliciteerd

 • Alexxa

  Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal. Ik kan me niet voorstellen dat mijn dochters ooit 12 worden...

 • Kelly94

  Van harte gefeliciteerd!

 • Dane

  Gefeliciteerd 🌸