33 weken en 3 dagen

Hallo allemaal! 


33 weken en 3 dagen! Wat gaat het snel allemaal, en ergens ben ik blij dat het einde in zicht is, maar ook beseffende dat dit mijn allerlaatste zwangerschap zal zijn dat ik ook maar zoveel mogelijk probeer te genieten naast de kwaaltjes en pijntjes die ik nu nog zacht uitdruk. Ik kan niet wachten om ons 3e, eigenlijk 4e wondertje in ons armen te sluiten, wat ons gezin compleet mag maken! Het is goed zo straks!


Lichamelijk zou ik een 4e zwangerschap helaas niet aankunnen, en ik daarnaast zijn we straks ook compleet qua gevoel. Wel zal ik die bewegingen missen, het idee dat je straks alleen je darmen nog voelt haha, en je ziek bent als je de buikgriep hebt, zonder een doel, vind ik best bizar ook wel eigenlijk.


Mijn buik is enorm, net als bij de vorige twee! Ik sta letterlijk op knappen! Ook is het kindje behoorlijk actief! We tellen af! En ben zo dankbaar! Kan niet wachten op ons kleintje.. Krijg we een 3e zoon? Of krijgen we deze laatste keer dan alsnog een dochter... We wachten het af, het maakt ons niet uit. Ik ben dankbaar met wat komen mag! Helemaal verliefd al! 


Zie voor een buikfoto in mijn fotoboek die foto is gemaakt bij 33 weken precies! 

331 x gelezen, 0

reacties (1)


  • DimmetjeV

    Dus jullie krijgen een verrassing? Wat knap dat jullie het niet weten zeg! Heel veel succes met de laatste loodjes, het lijkt nu lang te duren maar voor je het weet zit je kleintje aan het eerste fruithapje!