5 maanden

Onze kleine Olivia is alweer 5 maanden! Mevrouw is echt een droom baby. Eet inmiddels haar fruiten en groentehapje helemaal op, rolt van buik naar rug en zit de hele dag gezellig te kletsen. Ze slaapt nog steeds netjes door van 20:00 tot 8:00.

Met mij gaat het nu ook veel beter. Er is een zware virus infectie bij mij geconstateerd en na een tijdje flink uitzieken ben ik van al het narigheid af - een verademing! Het gaat nu zo goed dat ik ook maar eens ben begonnen aan de lijn, de overtollige kilo's mag wat mij betreft nu wel weg.

Lucas is heel lief voor zijn zusje - hij knuffelt vaak met haar en vindt het helemaal niet erg om haar kusjes te geven. Hij heeft een fietsje gehad van ons en van de zomer ga we hem leren fietsen. Hij is nog niet zindelijk maar daar ga we werk van maken als het warm genoeg is om buiten in de tuin in een onderbroekje rond te rennen.

Bij mijn werk is het erg onrustig. De reorganisatie is een feit geworden en in juni horen we wie mag blijven en we helaas weg moeten - een spannende tijd voor iedereen. Ik probeer me niet al te druk te maken en geniet vooral van mijn twee kindjes - afleiding genoeg!

49 x gelezen, 0

reacties (0)