Druk gemaakt om niks

Gisteren opende ik een topic ,ivm verminderde leerprestaties van mijn zoon. Gistermiddag toch even naar binnen gewipt ,over zijn lage cijfers voor woordenschat en die Topografie . De juf zei dat er niks is om me druk om te maken . Die cijfers van woordenschat kwam omdat hij die week erg ziek was geweest en dus niet de woordjes mee naar huis had gekregen om te leren . Dat cijfer haalt hij wel weer op zei ze . Dat topografie , daar had ongeveer heel de klas een 1 voor , omdat het een verassingstoets was. Een dag ervoor kregen ze dat blaadje om even gauw te ' leren ' en de dag erna de toets . Iedereen kreeg een herkansing en niet alleen mijn zoon. Sterker. Van de 15 vragen had hij er maar 1 fout .
Ik voel me wel oliedom nou Haha, te denken dat mijn kind er met de pet naar gooit . Terwijl ik eigenlijk ook wel weet dat hij juist graag leert. Gisteren heeft hij ook een rekentoets gehad en daar haalde hij gewoon een 8.1 voor .
Dus , hij doet het gewoon hartstikke prima !

624 x gelezen, 2

reacties (5)


 • Cuties

  Super voor jullie kerel ! Om trots op te zijn! 😘

 • Myrtheflower

  Gelukkig maar!!!

 • Badeendje2018

  Fijn toch? Wat ik dan niet snap is waarom hij dan alsnog de toets van de woordjes moest doen als hij de kans niet had om te leren.

  Maar fijn dat het allemaal verklaarbaar is!

 • Mijn-diamantjes

  Ja dat snap ik ook niet helemaal. Toen hij na die week ziek zijn op school kwam moest hij meteen 3 toetsen maken . 2 van rekenen en 1 van taal/woordenschat.

 • Mama-Manda

  Mooi om te horen!