Binnenkort weer een MRI

Zoals de titel aangeeft heeft Ilse binnenkort weer haar volgende MRI. Om precies te zijn volgende week donderdag. Heel langzaam beginnen de spanningen weer toe te nemen. Wat zullen de tumoren doen nu we gestopt zijn met de chemokuren? Ik hoop zo dat de MRI een positief beeld zal geven en dat we weer drie maanden verder kunnen tot de volgende MRI. Het duurt overigens wel een maand of 3 voordat de chemo's helemaal uit het lichaam zijn verdwenen, dus het kan best zijn dat, mochten de tumoren nu nog steeds stabiel zijn, dat nog komt door de chemo's. Dus ook de komende drie maanden blijven nog heel erg spannend.


Het zou zo fijn zijn als 2019 een rustig jaar voor Ilse en voor ons wordt, zodat Ilse haar lichaam even helemaal tot rust kan komen van de behandelingen van afgelopen jaren. Ook voor de rest van ons gezin zou het fijn zijn als er wat rust komt dit jaar.


Komende maandag moet Ilse eerst nog langs de oogarts om te kijken hoe het met haar zicht gaat. Zelf verwacht ik dat er geen veranderingen zijn tov een half jaar geleden. Komende donderdag heeft Ilse na haar MRI nog een aantal afspraken met andere specialisten. Wie dat gaan zijn moeten ze nog bekijken, maar in elk geval met de oncoloog en neuroloog. 22 januari kunnen we Ilse haar spalken op gaan halen.


23 januari mag ze haar 8ste verjaardag gaan vieren. Haar verjaardagen voelen toch elk jaar een beetje speciaal. Weer een jaar dat ze bij ons mocht zijn in naar omstandigheden goede gezondheid.

455 x gelezen, 2

reacties (3)


  • Ize

    Succes deze week!

  • happy1984

    wat een spanning!denk aan jullie en hopelijk wat meer rust

  • xJustMex

    Duim, hoop en "bid" voor jullie!!!