Help!

Vanaf vorige week een positieve test en vanaf maandag avond begonnen met bloeden helaas... Was zo ontzettend verdrietig. Vanochtend toch nog maar een test gedaan de eerste van clear blue was duidelijk positief de digitale negatief (zie foto's) hoe kan dit?

460 x gelezen, 0

reacties (5)


 • N22

  Ik heb vorige maand,zaterdag positief getest, zondag beginnen bloeden eigenlijk gewoon ongesteld geworden. Tot en met woensdag waren de testen nog positief. Daarna afgezakt en niet meet positief getest,denk een heeeel vroege miskraam. Ik hoop voor jou dat het bij jou anders afloopt,maar wou even zeggen dat het wel kan en de testen liepen idd ietsje op.

 • Soccer-Mom

  De CB van Clear Blue heeft meer hCG nodig om tot een positief resultaat te komen. De andere test is waarschijnlijk gevoeliger. Je kan verschillende merken ook niet met elkaar vergelijken. Je kan altijd je arts/vk bellen voor advies.

 • Violette

  Het heeft een tijdje nodig om al je HCG uit je lichaam verdwijnt. Ik zou over 2 weken eens testen. Als die positief is, dan had je alleen een bloeding en is

  het vruchtje er nog wel. Als die negatief is, is de HCG verdwenen van de zwangerschap en kan je eventueel weer proberen zwanger te worden

 • Melllaaannnie

  Maar kan het dan ook dat de test vergeleken met maandag oploopt?

 • Violette

  Ligt eraan, je kan proberen om morgenochtend vroeg dezelfde tijd een test te doen en dan over 1 dag weer de zelfde tijd. En dan kijken of het streepje donkerder is of niet. Het lijntje moet lichter zijn omdat je HCG afneemt.