Hij heeft al een ander...

Mijn onderbuik gevoel van de afgelopen maanden is bevestigd, de biologische papa van deze beeb, J, heeft al een andere vriendin!
Ik had dit zooo zien aankomen.. een paar maanden terug al, toen hij ons in de steek liet. Dit was zo voorspelbaar.

Ik werd net geappt door een vriendin, met een screenshot van zijn nieuwe profiel foto. Daar stond hij dan, samen met haar, op dezelfde plek in de Efteling als dat wij onze eerste date/foto hebben gemaakt... Hahaha!
Mijn reactie? Ik heb me kapot gelachen. Ik ben echt over hem heen hoor, dat al lang. Maar dan dit en ook nog eens die plek.. kom op. Lekker origineel. Neemt ie daar al zijn vriendinnen mee naar toe?
Nu spookt er natuurlijk wel het een en ander door mijn hoofd. Zou zij weten dat ik zwanger ben van zijn kind? Zouden ze al bezig zijn geweest toen ik zwanger ben geraakt, en wou ie daarom opeens de kleine niet?
Vragen die hoe dan ook eigenlijk helemaal niks uit maken. Want ja, hij komt toch niet terug. En gelukkig maar.
Vreemd genoeg is er nu een hele last van mijn schouders af gevallen. Die knoop wat ik in mijn onderbewustzijn nog had zitten is weg, hij is voorgoed weg. BabyC zal hem niet als vader krijgen en J zal niet opeens nog voor mij deur staan om zijn vaderrol op te eisen. Rust.. dat is wat ik nu eindelijk voel!!
Natuurlijk gaan mijn hormonen nu van heel erg blij naar wtf is dit nou. En met heel erg blij, bedoel ik ook heel erg blij. Ik heb gelachen met, werd bijna bang van mezelf. Alle emoties worden natuurlijk versterkt, maar hoe dan ook heb ik totaal niet het gevoel dat ik erom moet huilen of dat ik me rot voel. Ik ben blij dat ik eindelijk die bevestiging heb wat ik al die maanden zo hard nodig had!

En betreft zijn ouders? Die waren tot nu toe nog in beeld. Zijn moeder heeft me zelfs eergisteren nog uitgebreid geappt om te vragen hoe het ging etc. En dat terwijl ze al die tijd dus al wist dat J een nieuwe vriendin had. Ik voel me door haar nu wel echt in mijn hart gestoken. Hoe kon ze zoiets nou voor zich houden, en dat terwijl ik nog vaker heb gezegd dat ik het niet gek zou vinden als J gelijk een ander zou hebben? (Ik was gek in de kop om dat te denken, jaja)
Ik heb zijn moeder net een screenshot gestuurd van die foto met eronder: zei toch dat ik het niet gek zou vinden als ie gelijk een nieuwe vriendin zou krijgen, wens hem maar succes 😂
She left me on read.
Dit was voor mij ook de dubbele bevestiging dat ik hun niet in het leven van BabyC wil hebben. Het zou te ingewikkeld worden. En dat verdient mijn kleine mannetje niet!! Ik heb alles er aan gedaan om hun erbij te betrekken, meegenomen naar echo's etc. En dit is dan mijn dank? Nee. Dit was voor mij de druppel. Ik ben klaar met die hele familie en wil niet dat hun een rol spelen in het leven van mijn kindje. BabyC zou zich dan ook enorm buitengesloten gaan voelen, dat weet ik zeker. En dat wil ik hem dus echt niet aan doen!!
Heel jammer maar gelukkig dat ik er nu achter kom ipv als hij al geboren was. Het is goed zo.

Nu kan ik alles echt los laten en gaan genieten van MIJN kindje. J is niet meer dan een zaaddonor geweest, niet veel anders dan als ik het BAM traject via het zkh had gevolgd, zoals ik ook van plan was als het niks met J was geworden. Ik heb de hoofdprijs, en dat is het mooiste kindje op de aarde. En betreft J? Die komt er vanzelf nog wel eens achter wat hij heeft misgelopen. En dan is het voor ons toch echt te laat.
😊

2592 x gelezen, 11

reacties (32)


 • Thalie

  Ik denk dat je ex schoonmoeder je niet wil kwetsen en het daarom niet zei... Praat het uit met haar, ze is er wel steeds voor je toch? En tuurlijk, als het voor jou nu even niet goed voelt dan

  moet je dat niet doen. Maar je ex is hier de idioot he... En misschien was je ex schoonmoeder hier juist zo bang voor dat ze je daarom niets zei.

  Ze is wel de oma van je kleine en misschien heb je qua opvoeding straks ook wel wat aan haar.

  Veel sterkte en probeer vooral nog steeds te genieten!

 • MarchBaby

  Nee was het maar zo.. het kwam telkens van mij kant. Logisch dat je zo denkt maar er speelt meer dan je leest in mijn blogs haha. Ik besef nu gewoon dat het beste is om dit gewoon los te laten, niet alleen voor mij maar vooral voor de kleine man. Hij heeft niks aan hun en zal uiteindelijk alleen maar gekwetst worden.

  Voor mij was dit gewoon de druppel. Als ik ergens niet tegen kan, dan is het liegen. En vooral als je dat recht in mijn gezicht doet. Hoe wil ik hun dan überhaupt vertrouwen met mijn kind? Juist ja, niet dus.

  Het is goed zo. Kleine heeft een hele lieve opa en oma en een hele grote familie die allemaal een grote rol spelen in zijn leven.

  Dat hun in the picture waren, was puur omdat ik ze dat gunde. Maar voor wat hoort wat. En voor mij zijn ook hun nu te ver gegaan. Geloof me, ik heb hun echt niet nodig. En de kleine man al helemaal niet.

 • Moedervanmooieknullen

  BabyC kan zich geen betere moeder wensen! Nu zie je maar weer hoe slappe zak J en zijn ouders zijn. Head up,oh nee had je al maar nog hoger even hahaha

 • MarchBaby

  Ah lief! En dat blijkt helaas maar weer.. maar wel beter dat ik het nu weet ipv als hij al geboren was! 😘

 • Mamadebby2009

  heeel herkenbaar. de vader van mn dochter vertelde mij 1.5 jaar geleden geen gevoelens te hebben. ik met beide kinderen verhuisd , kreeg ik te horen dat zijn 'beste vriendin/kapster ' de huissleutel al maanden had en dat ze meteen na mijn vertrek is ingetrokken bij hem. in het begin echt een steek in de rug. nu 1.5 jaar later is zij zwanger(gepland) en vraag ik mezelf af of hij niet bij haar ook vreemd zal gaan. wij vrouwen zijn gelukkig sterk!

 • MarchBaby

  Ah bah!! Ook al zo'n lul van een vent... En het is wat je zegt, wij zijn sterk!! ❣️

 • Bambi92

  Hij verdient het inderdaad niet. Je komt er wel meid! 💖

 • MarchBaby

  Dankjewel!! 😍❣️

 • Rapunzel92

  Wat een ei die vent! Hij zal weten wat hij mist! Ik bewonder je sterkte, komt helemaal goed met jullie! Powervrouw!

 • MarchBaby

  Dat zal ie zeker!! Dankjewel ❣️😘

 • BabyBoyMarch2019

  Wat ben jij een sterk persoon, enorm trots kun je op jezelf zijn!!!

  Jij kunt dit!!

 • MarchBaby

  Dankjewel!! ❣️

 • LadyVee

  Wat een f*cking loser, die Ben je beter kwijt dan rijk. Geweldig om te lezen hoe sterk je hier in staat 💪 powervrouw ben je.

  Geniet lekker van je kleintjes iets belangrijkers is er niet. En zo zie je maar weer intuïtie volgen!

 • MarchBaby

  Onderbuik gevoel heeft toch altijd gelijk hè haha😅 dankjewel lieverd 😘❣️😍

 • Lovemyk

  Ik volg je verhaal vanaf het begin een beetje... i am so proud of you. Zo jong en al zo'n wijsheid en kracht. Een man is soms echt alleen maar een last. Liever geen man dan zo'n man echt. You can do this.

 • MarchBaby

  Wat ontzettend lief van je!! En je hebt gelijk, zoveel gelijk. Natuurlijk had ik liever gehad dat het huisje boompje beestje plaatje was geweest maar ik ben trots op de manier hoe nu alles gaat en hoe ik mezelf heb leren kennen. I can do this!! ❣️😘😘

 • Lovemyk

  Tuurlijk meer dan logische. Het is ook heel pittig om alles altijd maar alleen te doen, maar echt kan het niet vaak genoeg zeggen liever geen man dan een man die het leven alleen maar nog moeilijker zal maken. En wie weet komt de prins op het witte paard nog aanzetten haha kan niet anders je bent een prachtige meid die volgens mij een top karakter heeft.

 • Mom2S

 • MarchBaby

  😊😘😘

 • Candle90

  You go, powervrouw!

  Heel heftig, maar je bent inderdaad beter af zonder hen.

 • MarchBaby

  Heftig is het zeker.. maar ik denk altijd maar zo; what doesn't kill you makes you stronger! Dankjewel voor je bericht ❣️

 • 3wordmeer

  Heel goed! Nu kan je je energie en tyd lkkr besteden aan dat wat er toe doet

  Suc6 en geniet van je zwangerschap!

 • MarchBaby

  Absoluut!! En dankjewel ❣️

 • Lovelyness76

  Heftig hoor! Je bent een sterke vrouw dat is wel duidelijk! Maar het wordt toch niet makkelijk voor je.Daarom wil ik je enorm veel kracht toe wensen!

 • MarchBaby

  Dankjewel ❣️

 • Treasure°

  Mijn ex ging ook met een andere vrouw, tijdens mijn zwangerschap.
  Zijn vriendin wist het -dankzij mij- want ik had haar bericht gestuurd met de vraag of ze wel doorhad dat wij toen nog een relatie hadden, en ik zwanger was. Toch was ze met hem verder gegaan...

  Ik zou toch proberen hem tot besef te laten komen. En zo niet, jammer dan. Je komt er wel hoor!

  Ik wil niet zeggen dat je hem niet nodig hebt, dat is onrealistisch. Een zwangerschap, bevalling en kraamtijd zonder partner is zwaar. Maar je zal sterk genoeg zijn om dit aan te kunnen.

  Als je er met iemand over wilt praten kan je mij altijd een bericht sturen. Heel veel sterkte! 💜

 • MarchBaby

  We zijn al sinds dat ik ongeveer 5 weken zwanger ben uit elkaar, qua relatie en gevoelens voor hem was ik sowieso al klaar. Hij had me vrijwel ook direct geblokkeerd dus heb ook nooit meer iets mee gekregen van hem. Ik heb genoeg gerouwd om hem, zie nu gewoon echt niet in waarom ik überhaupt nog om hem zou huilen haha. Dit nieuws bevestigde alleen maar mijn gevoel wat ik vanaf het begin af aan al had.. en om eerlijk te zijn ben ik blij, blij dat ik van hem af ben en mijn kleine man niks met hem te maken krijgt! Klinkt hard, maar zo is het wel. Hij verdiend die vader rol niet eens.. ik heb zo verder ontzettend veel steun van mijn familie en vrienden dus ik sta er hoe dan ook niet alleen voor gelukkig! En ik was al alleenstaande mama, er komt nu gewoon nog een draakje bij hihi. Met ons gaat het helemaal goed komen hoor. Wel lief van je steun, dankjewel!😘

 • 3blessings

  Wow, ik heb bewondering voor jouw kracht en positiviteit. Je hebt helemaal gelijk hoor! En nu lekker genieten met je kindjes

 • MarchBaby

  Absoluut!! Kan niet wachten op de geboorte 😍😘

 • MarchBaby

  Absoluut!! Kan niet wachten op de geboorte 😍😘

 • Kimberllley

  Jeetje, wat goed dat je er zo nuchter over kan denken.

  Powervrouw!!!!

 • MarchBaby

  Dankjewel ❣️ en ik zal wel moeten, wat heeft het voor zin om hierom stil te blijven staan? Veranderd toch niks aan de situatie. Is klote hoe het gelopen is maar ik ben gewoon zó blij dat ik van hem af ben. Beter dat ik dit nu weet, dan als hij al geboren was!