ICSI #1 Waar moet dit heen?

I need some advice!!!


Afgelopen dinsdag kreeg ik een echo en hoopte ik dat meer follikels zouden zijn gegroeid dan de vrijdag ervoor. Toen had ik er 1 van 12-13mm. Het waren er intussen 4 geworden waarvan 3 nog erg klein van 11-12 mm en de grote van 13mm die er de week ervoor al zat was nauwelijks/niets gegroeid. Dit zit allemaal in de rechter eierstok, Links doet helemaal niets. Dit vond ik al flink balen want ik had de verwachting dat die follikel die vorige week vrijdag 13mm was toch wel door was gaan groeien. Na even balen mijn schouders er weer onder gezet op naar vrijdag...


Gister heb ik opnieuw een echocontrole gehad. Gues what... Alles was precies niks gegroeid Toen brak ik toch wel... zit je weer voor de zoveelste keer alleen bij een controle en krijg je weer slecht nieuws. Ben al 2,5 week hormonen aan het spuiten en het schiet nou niet echt op... Ook de arts weet nu even niet hoe dit komt en heeft niet direct antwoord op mijn vraag 'Hoe gaan we nu verder'. A.s. maandag wordt mijn situatie in het overleg met alle artsen besproken en dinsdag heb ik opnieuw een echo controle en daarna hoor ik wat de andere artsen ervan denken. Voor mij zijn er op dit moment in mijn 2 scenario's. Of het is door gaan groeien en de poging gaat door OF we stoppen deze ellende nu en gaan nadenken hoe we verder gaan op basis van we de er uit het overleg is gekomen.


Ik heb ergens het gevoel dat de artsen heel erg vasthouden aan de protocollen en hoeveelheden die standaard gebruikt worden. Ik ben er zelf intussen wel achter dat mijn lichaam zich niet bepaald standaard gedraagd. Nu ben ik informatie aan het zoeken over andere ziekenhuizen/klinieken binnen Nederland.


Heeft iemand iets vergelijkbaars meegemaakt?


Wat zijn jullie ervaringen mbt ziekenhuizen/klinieken? Goede, slechte alles is welkom!!!

866 x gelezen, 2

reacties (3)


 • Joelle05

  Ik heb dit ook een aantal keer gehad.

  De ene keer geen reactie met hoge dosis andere keer te veel met lage dosis.

  Ik denk deze poging afbreken en starten met een andere dosis of ander middel.

  Succes!

 • Mammadaan

  Dat is dus wat ik wat ik denk. Dinsdag hoor ik wat het advies van de arts is!

 • Carrie89

  Jeetje wat ontzettend rot dit!! Hopelijk kan het alsnog doorgaan. Ik heb vanuit persoonlijke omgeving van 2 personen goeie verhalen gehoord over:

  https://www.nijgeertgen.nl/