Ik zeg nooit meer...

ik heb besloten te zwijgen het gehele jaar. Eerste de wasmachine nadat ik had gezegd ' ik kan alles missen behalve mn wasmachine'. Paar dagen daarna ging mijn droger kapot. En nu? Met ruim 37 weken zwanger hebben we lekkage (alweer!!!!) In de badkamer met als gevolg dat de plafonds in de keuken, wc en gang naar beneden zijn gekomen, het laminaat wat er net een paar weken in ligt staat bol en mn gasfornuis+afzuigkap naar de klote zijn. Omdat dit de 3e keer is in 2 jaar doet onze verzekering moeilijk en de woningbouw is laks. Woensdag kunnen ze pas met een camera door de leidingen. Het water kwam, zoals je in films ziet, aan alle kanten naar beneden. Zelfs door de lampen heen..
.
Blue monday? Kan het niet beter verwoorden denk ik. Ik ga nog even huilen in een hoekje...

2014 x gelezen, 12

reacties (19)


 • BAMMOEDER

  Wat een ramp, zeker water kan heel veel schade aanrichten. Bij mij is ooit een stuk van de muur beschadigt geraakt en is er water via een klein gaatje naar binnen gekomen. Het hele plafond zat even later onder de schimmel. Dat gebeurd helaas bijna altijd na waterschade. Dit was gelukkig een ruimte die verder ook niet gebruikt word/werd, maar alsnog moest het hele plafond eruit. (Gipskarton) Ik hoop dat dit jullie bespaard blijft!

 • Manon3

  Owh wat naar. Dit soort dingen zijn zo stressvol.

  Wij hebben zelf ooit een riool overstroming gehad net na het verhuizen. Alle vloeren en meubels verpest..

  En dan ook nog zwanger. Kan me goed voorstellen dat je in een hoekje wil huilen.

  Is er een plek waar jullie voorlopig tijdelijk kunnen verblijven?

  In een huis met lekkage en overal rotzooi kun je nu zeker niet leven.

 • Mamavanbijnazes

  Huilen heb ik ook echt de hele dag gedaan maar gisteren de schouders er weer onder gezet. Zolang we de badkamer niet gebruiken gaat het goed dus ouderwets wassen aan de wasbak. Gelukkig blijken de leidingen nog goed te zijn maar zijn de voegen rondom het putje op/los. Gelukkig relatief eenvoudig te verhelpen. De zooi heb ik allemaal in 1 ruimte geplaatst en elke keer een klein beetje wegwerken. De plafonds weet ik niet wanneer dat gebeurd maar als dat het ergste is... alleen jammer dat mijn keuken ook afgeschreven is. Kastjes staan bol. Maar het functioneerd nu nog en dat is het belangrijkste

 • Manon3

  Fijn dat het eenvoudig te verhelpen blijkt te zijn! Maar water kan echt behoorlijk schade aanrichten zowel op plafonds als inderdaad hout van keuken/vloer. Dus het zal helaas toch een hoop moeite kosten om alles weer netjes te krijgen. Hopelijk krijgen jullie het allemaal geregeld met de verzekering.

 • Mamavanbijnazes

  Klopt absoluut en er is ook voldoende schade zowel nu zichtbaar als onzichtbaat maar het zijn gelukkig dingen die na de kraamweek ook gedaan kunnen worden en dat gaf mij stress.

 • 6kids

  Hè bah wat vervelend voor je!

 • MamaItalia

  Wat vreselijk dit is echt een nachtmerrie! Hopelijk wordt het zo snel mogelijk opgelost en liefst voor dat de baby komt. Kun je het gasfornuis wel gebruiken?

 • Mamavanbijnazes

  Ja 1 vd 6 doet het nog... dus 1 pansgerechten it is. En gisteren thuisbezorgd.nl Gisteren alleen maar gehuild en nu gaan we er maar weer tegenaan. Ik had door die nesteldrang toch wel alles uit de kasten getrokken om schoon te maken.. dit is alleen een hele overdreven stok achter de deur

 • Anna-76

  Och jeetje.... Wat een ellende. Sterkte!!

 • CWD88

  😨omg

 • Lindaaaaaaaa

  Rechtsbijstand?

 • Vi3r-kindjes

  Als de woningbouw moeilijk blijft doen (daar staan woningbouwen helaas om bekend) kan het raadzaam zijn om juridisch advies in te winnen en eventueel een advocaat in de armen te nemen.

  Heel vervelend zeg! Hoop dat het snel wordt opgelost voor jullie

 • My-two-Pride-and-Joys

  Oh jeetje meid, wat een ellende! Heb je geen rechtsbijstand? Ik zou zeker eens informeren of jullie een schadeclaim kunnen indienen tegen de verhuurder. En anders was ik naar de rechter gestapt met het derven van woongenot en wilde ik flinke huurverlaging.. Hoop oprecht dat jullie dit vergoed krijgen en dat de woningbouw eens wat gaan doen.. sterkte!

 • Vlindermoeder

  Mijn hemel! Wat een verschrikking! Succes

 • Florien84

  Och jeetje wat vreselijk

 • My-little-baby

  Sterkte

 • A_no_niem

  Ooo nee! Ik had al medelijden met je na de wasmachine. Wat is dit balen voor je zeg! Pfff niet leuk!! Hopelijk blijft de kleine nog even zitten zodat je straks lekkage vrij kan genieten van de kleine. Sterkte

 • Shrimp

  😩 kan der ook nog wel bij, zo balen! Welke weken kwamen de anderen ?

 • Mamavanbijnazes

  De vroegste spontaan kwam met 39+5, na strippen kwamen de andere met 41+3, 40+4 en 41 weken. En ik ben 1x ingeleid met 38+6.. Maar ik zou woensdag een datum plannen voor inleiding rond 39 weken maar dat is op deze manier niet nodig. Vanaf vanmiddag 1400 (toen het begon) alleen maar harde buiken soms ook pijnlijk en een zeurend gevoel in mn rug.