37 weken zwanger

Jeetje wat gaat de tijd snel. Zo sta je met vaderdag nog met een zwangerschapstest te zwaaien en nu zijn we bijna op het einde. Weinig last gehad van misselijkheid deze keer en verder energie voor 10.
Tenminste.. tot vorige week. Maar nu? Mijn lichaam is gewoon op. 1 uur bezig in huis betekent 2 uur liggen en het liefst gewoon slapen. Ik kan echt mijn bed niet meer uitkomen sochtends dus mijn geliefde ritme is weg. Het gevolg is namelijk dat het hele ritme weg is. Van wakker worden tot huishouden tot op tijd eten gekookt te hebben. Niks gaat meer. Gisteren alles al laten controleren in het ziekenhuis maar alle vitamines en ijzergehalte waren prima dus het zal echt bij de laatste loodjes horen. Gelukkig houd iedereen hier in huis er rekening mee. Zodra de jongste in bed ligt komt de peuter bij mij op bed liggen of speelt wat in zijn of mijn kamer. Hierdoor kan ik af en toe even doezelen. Savonds ga ik tegelijk met de 2 jongste naar bed. Het lukt mij nog net om alle machines in huis aan te zetten en daar houd het eigenlijk bij op.
Nog maar en paar weekjes wachten gelukkig.

521 x gelezen, 3

reacties (2)


  • Manon3

    Hier ook steeds vermoeider. Merk dat ik helemaal niets gedaan krijg en al blij ben als het lukt om een gezonde maaltijd te koken aan het eind van de dag.

    Gelukkig zit het er bijna op =) Binnenkort zijn we moe wegens een andere reden ;)

  • My-little-baby

    Je bent er bijna