Update Dani

Zo . Inmiddels zit Dani alweer dik 2 maanden op zijn nieuwe school. Wat een vooruitgang heeft hij nu al gemaakt zeg! Zodra we het plein oplopen wordt hij aan alle kanten geroepen door kinderen. Kinderen willen na school met hem spelen. Heb nog nooit zoveel verschillende vriendjes bij hem gezien. Hij speelt na school buiten tot etenstijd, en na het eten tot half 8 a kwart voor 8. Het is dat hij wel thuis komt om te slapen, maar anders zie ik hem nooit meer haha. Hij heeft een ouderwets telefoontje die hij meeneemt voor de tijd & dat ik hem kan bellen of hij mij. En dat gaat perfect . Zijn witte gelaat heeft weer kleur gekregen& we zien zn tanden elke dag omdat hij zo breed lacht.
Op school gaat het ook prima. Ik heb meerdere kleine gesprekjes gehad met zn leerkrachten ,en zij zien dat hij heel goede aansluiting heeft en dat Dani elke dag vertelt hoe fijn hij het vindt op deze school. Ze zegt dat hij erg goed kan werken& heus wel praat in de klas , maar dat ze dat nog altijd niet als vervelend ervaart. Ook zijn vriendjes zeggen dat Dani niet vervelend is in de klas. Dat hij wel graag wilt vertellen& als ze dat eens niet willen ze dan vragen of hij even op wilt houden, en dat doet hij dan ook gewoon. Erg goede berichten dus !he, weer eens wat anders dan een kind meenemen naar huis die alles niks aan vindt. Hij maakt nu hutten in het bos , wij wonen vlakbij een jumbo en hij doet graag een boodschapje voor mij . Heeft een fietsje waar hij de wijk mee door crosst, en als ik ergens met hem loop, is er op zowat elke hoek wel iemand die hem kent hahaha heerlijk opgebloeid dus ! Love it!

565 x gelezen, 5

reacties (7)


 • MaaikeT2

  Wat heerlijk!

 • beamke

  Wat super!

 • Fijne-mie

  Heel fijn voor dani

 • Mama-x2-

  Zooooo fijn voor Dani. 😍😍

 • Valerie85

  Wat fijn voor je zoon!

 • nog-even!

  Fijn!!!

 • Kikker123

  O wat fijn om te lezen! Dat gun je elk kind toch. Wat moeten jullie genieten met z'n allen van deze veranderingen. Heerlijk om te lezen!