Gynaecoloog geweest

Di mocht ik naar de gynaecoloog eerst bloedruk meten is wat hoog 150 90.
Bij de gynaecoloog echo gehad zat precies op het Termijn wat de verloskundige al had.
We zagen een mooie echo al echt een bewegend mini beeb uit te halen.Verder hebben we gesprekken gehad hoe het een beetje gaat lopen.
We mogen gedeeltelijke zorg doen dus bij de vk en bij gynaecoloog.We gaan steeds stapje voor stapje richting de uitgerekende datum
Of ik eerder ingeleid word kijken we dan ook na de baby hoe het gaat en hoe het lichamelijk maar ook geestelijk met me gaat.Advies is ook weer naar maatschapwerker in ziekenhuis te gaan maar heb ik op dit moment geen behoefte aan.
Verder moest ik weer urine inleveren en bloedprikken ivb hoge bloedruk heb einde van de dag uitslagen al gehad en dat was allemaal goed.
Volgende week nipt en algemeen bloedprikken.13 weken echo 6 okt dan 25 okt controle en geslachtsecho bij de vk tussendoor nog afspraak gynaecoloog die bij de bevalling is geweest en 23 november controle en guo gynaecoloog.
Hij heeft wel benadrukt dat kans zeer klein is dat weer gebeurd We gaan van goede uit en bij angst twijfel ongerustheid we mogen altijd bellen.
Vorige keer dat ik blog had vermeld dat ik zwanger ben volgende dag wist halve dorp het ben weer het gesprek onderwerp van de week pfff.
Nou verder ben ik wel heel erg moe extreem moe eigenlijk en soms een klein beetje misselijk verder geen klachten al vind ik de vermoeidheid echt vreselijk.Ja en hou van eten lekkere patatjes hamburgers en dan weer snoep nou en dan avond eten is dan nog niet vermeld. En wat denk je al 3 kilo aangekomen mag wel wat minderen.
Nou Deze veelvraat krijgt al weer trek zucht.933 x gelezen, 5

reacties (6)


 • Amatullaah

  Gefeliciteerd met je zwangerschap, ik was ook zo ontzettend vermoeid.. sinds 17 weken eindelijk weer een beetje energie om het huis goed te doen, maar daarvoor heb ik er echt niks aan gedaan (behalve afwas en de was). Dus denk wel dat het goedkomt bij jou, veel succes verder. Hoop dat alle uitslagen goed zijn!

 • Dame68

  Goede zwangerschap gewenst.

  Om zulke vervelende dingen te voorkomen misschien geen privé info meer online plaatsen? Je weet het nooit.

  De blogs kan je ook op de pc gewoon typen in word, zo hou je toch alles bij, die voeg ik dan toe bij het fotoalbum (per maand)

 • Mela2020

  Wat mensen wel niet doen om mensen die blij horen te zijn met een zwangerschap zo onder uit te halen in een dorp.. dat zegt meer over die andere persoon dan over jou.

  Ik wens je een fijne zwangerschap toe ❤️‍🔥

 • Dajael

  Wat jammer dat er zo mee omgegaan wordt door medelezers van de site. En je bent niet de enige heb het al vaker gelezen…😐

  Een goede zwangerschap toegewenst!

 • Linde-1

  Wat vervelend dat wat hier geplaatst wordt toch wordt doorverteld als je iemand kent.. wordt toch een beetje in vertrouwen verteld.

  Verder fijn dat je gedeelde zorg mag, heb ik ook 2 keer gehad en vond het heel fijn dat ik niet alleen maar bij de gynaecoloog hoefde te komen maar ook 'gewoon' nog naar de verloskundige kon.

  Goeie zwangerschap gewenst verder 💙♥️.

 • Mama-van-6-wondertjes

  Dankje.Dat is het ook wel beetje hou blogjes voor mezelf bij al 12 jaar vind altijd leuk om terug te lezen of hoe toen was.Ja zeker is gedeeltelijk fijn de verloskundige hebben bijna al mijn bevallingen gedaan is toch anders als gynaecoloog die je af toe ziet.