Wij gaan trouwen!!!

Natuurlijk heb ik hier en daar al in het wat blogjes tussen neus en lippen door verteld dat wij bezig waren met het plannen van onze bruiloft. Echter hebben manlief en ik afgesproken, op het moment dat we een trouwdatum gepland hadden, om een beetje voorzichtig te zijn met de bruiloft en zeker trouwdatum wereldkundig te maken totdat we de datum konden vastzetten op het gemeentehuis. Want stel je voor ik ben overal de datum aan het rondbazuinen, krijg je dan vanuit de gemeente horen 'nee sorry die datum is niet vrij'. En dat is een van de scenario's die we dus wilden voorkomen ;) haha. Nu moet ik wel zeggen dat ik het ontzettend lastig vond om de afgelopen maanden mijn mond te houden, want het liefst wil je het direct van de daken schreeuwen.

Vanmorgen konden we dan eindelijk in 'ondertrouw' gaan, nouja.. tegenwoordig heet het 'melding doen van het voorgenomen huwelijk' en stelt echt amper nog wat voor. De formulieren moesten we thuis al printen, volledig invullen en ondertekenen, we hoefden ze vandaag dus alleen in te leveren op het gemeentehuis en stonden dus met 2 minuten alweer buiten. Al met al, dit maakt het een stuk officiëler en zo komt het toch weer een stapje dichterbij! Ook zijn de belangrijkste mensen natuurlijk eerst persoonlijk op de hoogte gebracht! En hebben we gisteren onze save the date kaarten naar onze daggasten verstuurd, hopelijk vallen ze vandaag of uiterlijk morgen op de deurmat! Onze datum staat vast en mag vanaf nu dus ook wereldkundig gemaakt worden! :D

Vanaf vandaag is het dus ook nog precies één jaar totdat wij elkaar het 'ja-woord' gaan geven en wij dus officieel man én vrouw zijn!! 
-->  14-09-2019  <--

(Alleen heel jammer dat de datum slecht leesbaar is in het zand..)
Uiteraard hebben we de afgelopen tijd absoluut niet stil gezeten! Want een hoop 'grote' dingen hebben we al vastgezet; o.a. onze trouw- en feestlocatie, alles vind de hele dag op een locatie plaats. Super fijn! Verder hebben we ook al de DJ geregeld, live zangeres voor de ceremonie, de fotograaf, de videograaf en de visagiste. In juli hebben we dus al de loveshoot ofwel verlovingsshoot gehad, uiteraard had ik bovenstaande foto nog even 'geheim' gevonden tot vandaag! ;) 
Ook hebben we inmiddels onze getuigen gevraagd, 30 juni heeft manlief zijn broer gevraagd als getuige en gelukkig zei hij volmondig 'JA'!


7 juli heb ik mijn zus als getuige vraag, ze sprong bij een gat in de lucht van blijdschap, ze vloog me om mijn nek en zei uiteraard ook volmondig 'JA'! 


 


 


 


 De vraag 'wil je mijn getuige zijn?' stond gesteld op de chocolaatjes:

Ook heb ik, geheel onverwachts en ruim een half jaar eerder dan gepland, op 25 mei 2018 "yes to the dress" gezegd! :D Ik zag de jurk via facebook bij een bruidswinkel voorbij komen en ik was opslag verliefd! Ik was enorm aan het twijfelen omdat dit ruim 1,5 jaar voor de bruiloft was, maar iedereen zei dat ik toch gewoon moest gaan kijken om te passen.
Ik ben dus die dag samen met mijn moeder en mijn dochters de jurk gaan passen en ja hoor toen ik de jurk eenmaal aan had wist ik het meteen: dit is dé jurk! Ik was direct weer opslag verliefd! De jurk hangt dus nu alweer een aantal maanden thuis, haha. Maar ik heb nog steeds geen spijt van de keuze, voor mij is het nog steeds dé droomjurk! 


Nog precies één jaar, vanaf nu gaat het dus heel snel zeggen ze!


 


 


 


 

763 x gelezen, 2

reacties (15)


 • Voorevenx

  Gefeliciteerd!

 • Yvanhoo1982

  Geweldig,

  Heel veel succes met de voorbereidingen en alle geluk gewenst. Hopelijk wordt het een prachtige dag!!

 • Eline26

  Gefeliciteerd en veel plezier met de voorbereidingen!

 • 2kids1217

  Wauw, eindelijk bekend!! Hahaha lees heel de tijd al mee dus was ook behoorlijk nieuwsgierig geworden. Geniet lekker van alle verdere voorbereidingen (voor zover je dat nog niet deed). Voor je t weet is het zo ver!

 • Mama-van-2.

  Ja het was soms heel lastig om het stil te houden maar het is me gelukt! haha. Genieten doen we zeker.

 • Lillybell

  Proficiat!

 • Linda3meisjes

  Wat leuk! Geniet van alle voorbereidingen. Jij durft wel met je jurk hoor poeh. Dat wordt een jaar lang geen cm dunner of dikker worden 🤣

 • Mama-van-2.

  Oh nee dat valt mee gelukkig. Het is een jurk met vetersluiting en wordt volgend jaar Juni word hij pas aangepast 😊

 • Anna-76

  Oh wat leuk, veel plezier met alle voorbereidingen 💕

 • One°Treasure

  Gefeliciteerd! Veel plezier die dag!

 • Silvia39

  Gefeliciteerd... Nu kunnen jullie er heerlijk naar toe leven.

  Geniet ervan over een jaar en nu!

 • LadyVee

  Wat leuk gedaan allemaal! Eventueel de datum met een bewerking proberen duidelijker te maken?

  Jaar is zo voorbij en zeker met alle leuke dingen die op je pad gaan komen nu! En gefeliciteerd natuurlijk! Geniet er lekker van

 • strelitzia

  Gefeliciteerd! Jaartje vliegt voorbij hoor en met het regelen valt het best mee. Het meeste heb je al geregeld. We hebben alles binnen één jaar dag gedaan zonder noemenswaardige stressmomenten. Tijd te kort? Welnee.

 • Dani-

  Gefeliciteerd jullie samen En vanaf nu komen jullie tijd tekort voor je het weet is het 14-09-2019 hahaha. Fijne dag nog samen

 • Mama-van-2.

  Pff hou op daarom ben ik wel blij dat we zo vroeg al zijn begonnen met plannen, hahaha! Dankjewel!