Ben ik een slecht mens?

Ik droom al heel mijn leven van 2 kinderen.
Na mijn zware zwangerschap was mn vriend heel duidelijk
Hij wil geen kinderen meer..ik dacht we laten dat bekoelen als zoon naar school gaat
Praten we er nog wel eens over. Misschien bedenk hij hem.
Nu heb ik een nieuwe job, mn huishouden en rhune .. druk druk..
Ik was zowiso al een held innhet vergeten van mijn pil maar door de drukte is het een ramp nu.
Ik heb ze vorige maand meer vergeten dan genomen ( lees : 1 dag wel nemen , 3 dagen niet, 2 dagen wel nemen, 6 dagen niet)
Ik heb dan maar gezegd tegen vriendlief dat ik ze niet meer ging nemen om mn lichaam niet zo te verwaren en een afspraak bij dokter ging mzken.
Om een andere optie te zoeken , spiraal of prikpil, ik heb 28 januari mn afspraak.
Nu mn vriend kan zich nogal moeilijk houden ondanks hij weet dat ik geen pil neem..
Ik voel mij nu zo een slecht mens.. omdat ik constant zit te hopen dat ik nu zwanger zou zijn..
Ik zit bijna te hopen op een 'ongelukje'.
Ik kan er niet aan doen..
Maar ik denk dan ook hij weet toch zelf wat de gevolgen kunnen zijn?ondanks hij blijft zeggen dat hij maar 1 kind wil..
Ik voel mij precies alzof ik hem er in aan het luizen ben terwijl hij weet wat hij doet.

2143 x gelezen, 4

reacties (22)


 • lentespring

  Nee, je bent geen slecht mens.

 • Wonderful-life

  Lijkt me een hele normale en begrijpelijke gedachte. Jullie zijn er beide bij. Deel de verantwoordelijkheid. Zeg dat je hetniet weg laat halen als je door dit soort “geintjes”, zwanger zou raken. En dat je van hem verwacht dat hij dan ook mans genoeg is om er als man voor jou en als vader voor jullie kinderen te zijn.

 • Lily-anne

  Dat is exact wat ik dus gister na de seks gezegd heb 😂😂

 • Wonderful-life

  Hihi! Nou, dan wachten maar... 😉😘

 • mijn~meisje

  hij is ook een volwassen man die weet dat je met onbeschermde seks babys maakt. Dus het is zijn eigen verantwoordelijkheid. Snap ik jou gevoel dat je stiekem graag zwanger zou worden nu. Ja dat ook zeker! Je hebt een sterkte wens dus dan krijg je gewoon die gedachtes. Denk niet dat je daar echt wat aan kan doen. Voel je daar ook niet schuldig over.

 • lienct

  Ik wou graag nog een 3e en manlief niet. Hij wist dat ik geen anticonceptie meer gebruikte omdat ik veel last van de hormonen had en mijn lichaam even rust wou geven. Hij zelf heeft toen ook een keer niet opgelet en ik raakte direct zwanger van een tweeling. Je bent er samen bij denk ik maar zo..

 • Caroline27

  Ik hou ook totaal niet van pil ik neem ook niet in😄 maar hij kan dan ook niet gewoon in je klaarkomen of hij gebruik een condoom? Heb je wellis gevraagd of hij niet een 2e zou willen?

 • Mama-van-meisje

  Nee ik vind je geen slecht mens. Ik vind je vriend wel slap. Hij wil perse geen kind meer maar kan zn worst niet in zn broek houden zegt hij..... ik vind dat een beetje jou een worst voor houden en valse hoop geven. Ik denk dat jullie eens goed met mekaar moeten praten. Als jullie er voor kiezen niet zwanger te willen worden moeten jullie toch nadenken over anticonceptie. En als jij geen trek hebt in anti conceptie trekt hij toch gewoon een regenjas aan? Hij heeft er ook verandwoordelijkheid in hoor. Die verandwoordelijkheid bij jou leggen en vervolgens zich verschuilen achter hulpeloze geiligheid vind ik echt niet kunnen.

 • Mamsievan2LM

 • Mupp

  Als je op deze manier zwanger zou worden zou ik het geen ongelukje meer noemen; geen anticonceptie nemen en wel sex is kans op zwangerschap toch? Als er bij jou de wens is voor een zwangerschap snap ik dat je hoopt dat je zwanger bent, das gewoon een eerlijke en redelijke gedachte.

  Maargoed, even een goed gesprek met zn tweetjes klinkt inderdaad als een verstandig plan, succes!

 • Soccer-Mom

  Lijkt mij verstandig om eens een goed gesprek met elkaar te hebben. Als jullie willens en wetens geen anticonceptie gebruiken terwijl hij aangegeven heeft geen kinderen meer te willen, kan het niet zo zijn dat hij straks de schuld bij jou neerlegt indien je hierdoor zwanger raakt. Wij gebruikten trouwens condooms tussen de twee zwangerschappen in. Dit om mijn eigen natuurlijke cyclus te behouden. Dat werkte voor ons prima. Maar nogmaals, bespreek het met je vriend over de huidige situatie.

 • Maĭka°

  Ik wil 1 ding zeggen: Absoluut GEEN PRIKPIL nemen als je ondertussen een kinderwens hebt!!!

  Dit zorgt er namelijk voor dat je lichaam een halfjaar tot 3 of zelfs meer jaren nodigheeft om weer vruchtbaar te worden. (Afhankelijk van hoe vaak je de prikpil hebt genomen)

  Stel je vriend bedenkt zich binnenkort (man-eigen) dan ga je er misschien wel zo lang over doen met proberen. Please, niet doen!

  Kies liever voor condoom oid.

  En wat betreft jou vriend. Hij kan zich echt nog wel bedenken hoor. Hij heeft waarschijnlijk tijd nodig om wat er gebeurd is te verwerken. En dit kan morgen al zijn. Kan helemaal goedkomen.

  Geef hem de tijd.

 • Barbamammie79

  Hij weet dus dat je geen pil slikt? En toch doet hij het onveilig?

  Tja, hij weet waar de kindjes vandaan komen toch?

 • TrotseMama<3

  Dit dus.. amen!!

  En hij kan zich moeilijk houden?! Sorry hoor...

 • Mommyx3

  dus dat!

 • wish2bmom88

  Als mannen het echt niet willen zorgen ze er maar zelf voor! Of een condoom, of een knip er in.

 • MamavanD-D

  Ik zie je kleine pas 10 maanden is?

  Zou zeggen bespreek het nog een x gezien de risicos er nu genomen worden en anders geef het tijd 10 maandjes is niet heel lang als de zwangerschapof bevalling een reden is nee te zeggen..

 • Lily-anne

  Als ik zelf mocht kiezen zou ik voor een tweede gaan als hij 3 jaar is.

  Maar ik heb het gevoel.als het nu niet per ongeluk gebeurd dat ik nooit een tweede ga hebben.. snapje? En door zo te denken voel ik me slecht.

 • Barbamammie79

  Toch proberen een goed gesprek te hebben hierover

 • MamavanD-D

  Ik snap je dat nu zo voelt maar ik denk enige manier heel goed praten samen is. En tijd doet echt een hele hoop

 • AshleyJessy

  Het lijkt me dat jullie even moeten praten hierover. Je wens is duidelijk erg sterk !

 • Wensmama

  Maak het nogmaals bespreekbaar en zien hoe hij er nu in staat, misschien wil hij nu wel voor nog een kindje gaan en de ene zwangerschap is de ander natuurlijk niet 😉