Jip wil nog een zusje!

Vandaag hebben de kinderen heerlijk buiten gespeeld bij mijn ouders voor de deur.
Heel leuk, ze hebben heerlijk met twee zusjes gespeeld, genaamd Pleun en Puck.
Zo toevallig, als wij ooit een derde kindje mogen verwachten, zal hij/zij ook de naam puck gaan krijgen.
Bij het ophalen kreeg papa dan ook meteen de vraag of hij even met mama een puck in de winkel wil gaan kopen, want hij wil ook een Pleun, en een Puck als zusjes!
Nou dat zou mama ook wel willen hoor Jip, en met een knipoog keek ik mijn man aan, maar die draaide snel zijn hoofd weg😂!
Hopelijk komt hij binnenkort toch over de streep, want op dit soort momenten slaan mijn eierstokken op hol🤭.

1664 x gelezen, 5

reacties (10)


 • Paperdoll

  Ik heb een zoontje en een dochter en mijn dochter zou ook zo graag nog een zusje willen. Ik twijfel ook soms, maar voor mijn man is het goed zo. En als ik met mijn verstand denk, heeft hij gelijk. Maar die eierstokken hè... 😆

 • mijn~meisje

  mijn oudste heeft besloten dat in totaal 10 kinderen ook wel het einde zou zijn Naja ik denk alleen dat hem dat niet word. ooo en dan moest het ook nog meisje jongen meisje jongen meisje jongen etc. Gaat alleen nu al mis was nr 2 en 3 zijn straks jongens

 • Mariakees

  Ik zou het gesprek met je man nog eens aangaan. Wie weet kun je hem ook enthousiast krijgen voor een broertje of zusje voor Jip en pleun is de deur helemaal dicht of staat die mogelijk nog op een kiertje?

  Moet wel zeggen dat dit jouw tweede topic is over een meisje maar je beseft natuurlijk wel dat een jongetje ook zou kunnen en net zo leuk is he? als het puur een wens is voor nog een meisje zou ik toch nog even wachten

 • Liefdedatbenjij

  Haha, nee tuurlijk dat is ook zeker zo, er staat ook hij/zij.
  Mijn zoontje vraagt om nog een zusje.
  En het lijkt me zelf ook heel erg leuk als het een meisje zou zijn, ik ben zelf opgegroeid tussen twee jongens! Maar als het een jongetje zou worden, vinden we het allemaal net zo leuk uiteraard, ik denk dat dit voor zich spreekt!

 • Liefdedatbenjij

  Ik kan me trouwens ook echt geen topic van mij herinneren over nog een dochtertje!

  Wel dat ik gereageerd heb op een topic van iemand anders, over dat ze een voorkeur heeft voor een meisje, en dat ik zij dit zelf ook te hebben🙊.

 • Mariakees

  Ow dan was dat het, haha sorry! Door dat soort topics besef ik dat het voor sommige een heel grote voorkeur is maar dat is dan bij jou gelukkig niet

 • beeb80

  Ach pu(c)k kan voor een jongen en meisje hihi. Ik heb een dochter die puck heet. Heerlijke naam.

 • MamaJL

  O jee, onze middelste wil na deze baby een drieling. Dat lijkt hem wel leuk

 • Liefdedatbenjij

  Haha ik heb even hardop gelachen, heerlijk he die kinderen.🤪

 • MamaJL

  Dat mag, ik kwam zelf ook niet meer bij. Toen ik me enigzins herpakt had, toch maar even uitgelegd dat dat niet ging gebeuren.