Extreem moe

Pff wat een vermoeidheid komt er sinds gister opzetten, kan de hele dag wel slapen...

Vannacht om 00:30 gaan slapen tot vanmorgen 11:30 toen werd ik echt kotsmisselijk wakker.. 3x flink gespuugd maar de misselijkheid blijft en dan nog maar niet te spreken over de vermoeidheid.

Vanaf 13:00 tot net weer geslapen, ik mis de energie die ik normaal gesproken altijd heb.

Ben opgelucht gister na weken onzekerheid eindelijk duidelijkheid gekregen te hebben, maar enigszins blijft het ook aan mij knagen waarom er gister opeens wel een vruchtje gezien is... hebben ze dan vorige keren niet goed gekeken of zit het er echt pas kort.. verdriet en opluchting botsen best met elkaar..

Hopelijk kan ik het snel een plaatsje gaan geven.. dit knaagt enorm aan mij..

1004 x gelezen, 2

reacties (18)


 • Bambi84

  Vriendin van mij heeft bij alle 3 de kids met 4 weken positief getest en was ook 3 weken terug gezet. Wat dus eigenlijk niet mogelijk was maar ze bleven volgens dat termijn ook groeien en ze is rond de 37 weken bevallen

 • Lady24

  Ben benieuwd, hopelijk mag dat bij mij ook het geval zijn.. ben bang dat dat bij mij niet zo gaat zijn, zie echo in fotoboek vk zei dat er een vruchtje te zien was positief was maar dat die bij mijn bij de uitgang van de baarmoeder zat niet zo’n goed teken is. Alhoewel bij mijn vorige miskraam was het zakje spontaan verdwenen dusja het zegt nog niks helaas heb geen bloedverlies en mag aankomende vrijdag bij de gyn langkomen

 • Duivelse-badeend

  Bij de eerste echo van mijn vriendin is zij 3 weken teruggezet. Dit kon helemaal niet want dan had zij al positief getest voor zij zwanger zou zijn geraakt en je test pas positief als je hcg in je urine hebt. Ze hebben haar opgevolgd en het vruchtje bleef groeien, kreeg een hartslag en ook de termijnecho vertelde dat de datum echt 3 weken later was dan haar eigen berekeningen en ze echt 3 weken korter zwanger was dan ze zelf had berekend. Wat nog steeds niet kon omdat ze eerder positief had getest. De zwangerschap is voldragen en met exact 37 weken (3 weken eerder dus dan de vk had gemeten) braken haar vliezen en is haar dochter gezond en wel voldragen geboren. Waar die 3 weken verschil vandaan kwam weet niemand maar inmiddels is het een stront eigenwijze tante van 2 jaar.

  Ik zeg niet dat dit jou verhaal kan zijn en ik wil je zeker geen valse hoop geven maar als jij hoop wilt houden is dit een verhaal om je aan op te trekken. Soms doet het lichaam wonderlijke dingen waar geen verklaringen voor zijn. Succes Meis of jou verhaal linksaf of rechtsaf gaat.

 • Lady24

  Wauw wat een verhaal, stiekem geeft dit me hoop🙏🏼

 • Lady24

  Dankjewel 😘

 • Myrtheflower

  Je lichaam is nog steeds zwanger, dat is duidelijk terug te merken aan je symptomen. Hoe en wat betreft je zwangerschap ben jij degene die weet wanneer je met je ex nr bed bent gegaan, dus denk ik dat jij zelf het best kan bepalen wat klopt. Het kan misschien dat het vruchtje trager groeit, maar ook dat is geen goed nieuws. Ze hebben goede apparatuur om te bepalen hoe groot het vruchtje is en welk termijn dit vruchtje heeft. Binnenkort nog een echo, dan weet je meer over de vorderingen van het vruchtje. Voor nu ben je gewoon zwanger, maar wel gecompliceerd. Sterkte in deze periode van verdriet, onzekerheid, je zwanger voelen, misselijkheid etc!

 • Lady24

  Klopt dat is ook zo... volgens mijn eigen berekening zou ik 9 weken zijn.. volgens de vk komt de berekening van hun niet verder dan 7 weken dusja het is afwachten. Ze zei de grootte van het vruchtje komt niet verder dan 5,5-6 weken ze vertelde dat het nu ter grootte is van een boontje. Ik zal de echo in mijn foto album zetten dan kan je het zien.

 • Lady24

  Heb een foto in album gezet

 • Myrtheflower

  Er is inderdaad iets heel kleins te zien, meer dan bij je eerste echo, ik zie het ook. Heel bijzonder hoe deze zwangerschap verloopt. Je hebt verder geen bloedverlies oid?

 • Lady24

  Nee ik heb geen bloedverlies gehad, 11 september wel iets maar verloskundige gaf aan dat het wellicht van de innesteling kon komen.

 • Y1607

  Je had 18 aug je eisprong en dan 11 sept je innesteling. Je verhaal wordt steeds aparter en spannender😉

 • Lady24

  Ik schrijf dat de verloskundige aangaf dat dat bloedverlies wellicht van de innesteling kon komen toch? Zeg toch alleen wat de verloskundige zei? Ik zelf weet niet waar het bloedverlies van kwam

 • Y1607

  Maar heb je dan je situatie niet verteld? Dat je al enige tijd weg bent bij je partner? Dat het termijn wat zij zegt gewoon weg niet kan? En ook dat het geen innesteling geweest kan zijn?

 • Myrtheflower

  Ja ik betwijfel of het de innesteling is, aangezien het bijna een maand later is.

  Je geeft aan iets bloedverlies te hebben gehad, maar niet noemswaardig dus dat kan altijd gebeuren tijdens een zwangerschap, ook door een gesprongen bloedvaatje bijv.

 • Lady24

  Ik vertel eerlijk wat de verloskundige mij heeft gezegd. En dat ik al sinds 4 september weg ben bij mijn ex staat in mijn vorige blogs. Sorry maar ik kan het gewoon niet bevatten allemaal en heb gewoon nog hoop zolang ik niet bloed dat mag toch 🙂verloskundige zei ook je mag hoop houden ook al ziet het er niet rooskleurig uit. Dat ze nu een vruchtje zag zitten was voor haar ook onverklaarbaar.. de verloskundige weet ook van mijn situatie met mijn ex.

 • Myrtheflower

  Ben je er op voorbereid dat er een moment zal komen dat je misschien afscheid moet nemen van deze droom? Dat bij de volgende echo gezegd kan worden dat het echt niet goed zit en dat ze ondanks dat er geen bloedverlies is zeker weten dat dit vruchtje niet levensvatbaar is?

 • Lady24

  Tuurlijk ik weet dat dat moment er kan komen en ben mij er geestelijk ook op aan het voorbereiden. Maar zolang dat moment er nog niet is wil ik er zo min mogelijk aan denken.

 • Myrtheflower

  Begrijpelijk. Ik denk dat het fijn is dat je hier je hart luchten kan. Heb je thuis ook een ouder of vriendin waar je alles mee delen kan?