Dubbel gevoel

Hoi hoi,

Zoals sommige al meegekregen hebben had ik licht positieve testen, vanmorgen bij de huisarts bloed laten prikken om te kijken hoever ik ben, net uitslag gekregen hcg was 14 dus niet zo heel hoog.. sinds net ook wat bloedverlies bij het afvegen verder geen buikpijn alleen hele zere borsten.

Nu is het voor mij alleen dubbel, ik ben sinds kort uit elkaar met Mn vriend en weet niet zo goed of ik het hem moet vertellen dat ik opnieuw zwanger ben aangezien hij de vorige keer blij was dat het een miskraam is geworden.

Wat zouden jullie doen? En hcg wat vinden jullie daarvan? Ben nu 10 dagen overtijd.

705 x gelezen, 2

reacties (7)


 • mijn~meisje

  ik zou wachten met vertellen. je bent nu zelf al in onzekerheid en de kans bestaat dat hij je nog weer gaat kwetsen. 1 of 2 weken wachten dat je meer zekerheid hebt is ook geen groot verschil

 • Lady24

  Nee daarom, ben alleen bang dat het mis is dan duurt een week wachten nog lang :-( hoe groot zou de kans nog zijn dat het goed zit?

 • Slna

  Bij ons 16 dagen na de terugplaatsing het hcg de onderwaarde van 80 alles er onder is vaak met een negatieve uitkomst. Zou je minder verder kunnen zijn dan je denkt??

  Wanneer was je nod 10 dgn geleden zeg je? Je test is van 5dgn geleden zag ik met een lichte streep en als nu je hcg 14 is, houdt in dat deze niet gestegen en miss wel gezakt is. Dus als bij elkaar denk ik dat je uit kan gaan van het ergste.

  Betreft je ex vriend als ie de vorige keer zo blij was er mee, dan zou ik het voor je houden, maar het is aan jou of je het wil delen. Niemand kan dit voor jou beslissen persoonlijk zou ik zelf kijken wat is het nut als je denkt te weten hoe die gaat reageren, verwacht je van hem miss medeleven of niet. Bespaar je zelf een pijnlijke deur in je gezicht  Succes en sterkte

 • Lady24

  Ja zou zomaar kunnen, heb de verloskundige gebeld en ze zegt dat de lage waarden niks hoeft te betekenen en dat t bloedverlies nog van het innestelen kan zijn

 • Slna

  5 dagen na je test hcg 14 en de test streep was licht. Dan had je wel zeker meer dan 14 moeten hebben ook als je 10 dgn na je nod. Ik had 16 dgn na de tp dus paar dgn over tijd hcg 1.841 en 1e zwangerschap 92 helaas een miskraam. Maar zou niet veel hopen

 • Nog-even!

  Als jouw hcg 5 dagen na de eerste positieve test nog maar op 14 staat, dan klinkt dat niet positief, helaas... Vertellen? Alleen als je wéér gekwetst wilt worden, denk ik... Want de kans is groot dat hij wederom opgelucht zal zijn... En dat is niet wat jij wilt horen, denk ik?

 • Lady24

  Ik heb besloten om af te wachten, heb volgende week een afspraak bij de verloskundige en die gaat een echo maken om te kijken van hoe of wat. Ze zei er zijn 2 dingen mogelijk of een miskraam of een latere innesteling en dat dit nog past bij het innestelen van de vrucht..