Gevoelens voor een ander

Hoi hoi,

Ik wil even mijn ei kwijt aangezien ik niet zo goed weet wat ik ervan moet denken..

3 weken geleden hebben mijn vriend en ik een miskraam gehad dit was een heftige tijd ( voor ons beide dacht ik ) nu heeft hij gister uitgesproken dat hij blij is dat het een miskraam is geworden.. ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen zoveel emoties die door me heen gierden en dan als klap op de vuurpijl kreeg ik te horen dat hij gevoelens heeft ontwikkelt voor een andere vrouw die al een paar maanden aanwezig zijn...het is me allemaal zo rauw op mijn dak gevallen aangezien ik dacht dat hij het ook heftig vond maar achteraf gezien is hij er dus blij mee.

Ik ben inmiddels 2,5 jaar samen met hem maar door dit wat hij gister heeft gezegd ben ik klaar met hem en wil ik niet meer verder met hem.. maar achteraf ben ik bang dat ik spijt ervan krijg als ik het uitmaak.

Wat zouden jullie doen? Ik wil praten met hem maar hij wimpelt het af en gaat de deur uit en doet later alsof er niks aan de hand is

3035 x gelezen, 6

reacties (37)

1 2 • MarieAnn

  Geen energie meer in steken, alhoewel dat vast makkelijker gezegd dan gedaan is. Juist nu heb je iemand naast je nodig ipv 1tje die je nog een trap na geeft. De aandacht die je aan hem gaf, kun je nu volledig aan jezelf geven om alles een plekje te geven.Met hem kappen is het beste wat je voor jezelf kunt doen nu, en lief zijn voor jezelf.

 • Ristra

  Och, wat erg zeg! Ik vind dit echt heel vervelend voor je en kan me goed voorstellen dat hij jou hiermee veel pijn doet. Hij is egoïstisch en geeft je een flinke trap na. Walgelijk! Je verdient echt zoveel beter dan dit. Ik hoop dat je sterk genoeg bent om hem te verlaten want hij denk alleen maar aan zijn eigen geluk. Sterkte!

 • Momiji

  Noujaaaa.... ik zou de eer aan mezelf houden en héél snel weg zijn!

  Als hij tegen jou zegt dat ie gevoelens voor een ander heeft, dan kun je ervan uitgaan dat er tussen hem en die ander al wat is gebeurd, anders zou hij zn relatie niet op t spel zetten door t tegen jou te zeggen.

  Ik heb hier heel veel ervaring mee. Als ik tegen mijn vriendje zei dat ik gevoelens voor een ander had, dan stond mijn koffer bij wijze van spreken al klaar.

 • Pebblish

  Als mijn man zo'n opmerking zou maken als die van jou, dat hij blij is met de miskraam, dan had elk spoortje affectie en respect van mij naar hem toe direct verdwenen.

  Ik snap echt niet dat sommige mensen zo harteloos kunnen zijn.

 • ChaoticMomster

  Uhm... hij heeft toegegeven gevoelens te hebben voor een ander... blij dat jij een miskraam heb gehad, en dit zelfs uitgesproken.... Ik had het al uitgemaakt... jammer van die 2,5 jaar... maar geloof mij.... deze ben je liever kwijt als rijk...

 • droomboom

  Poeh, als ik je verhaal lees zou ikzelf hier heeeel snel een einde aan breien.

  Je zou verwachten dat je samen zo'n verlies een plekje geeft. Niet dat iemand blij is dat het is misgegaan omdat hij toch als gevoelens voor een anders had.

  Voor mij al 2 hele duidelijke redenen om deze relatie te beëindigen. Iedereen verdient een liefdevolle en begripvolle relatie. Beide mis jij denk ik. Succes komende tijd!

 • Shrimp

  Nee hoor, klaar ermee. Je bent bij het station “ gevoelens voor een ander “ al het station : hé die ziet er leuk uit. Het station: laat ik

  Eens een praatje aanknopen of afspreken. Het station : nog een praatje al gepasseerd . Pas als je vaak met iemand praat kun je pas verliefd raken of gevoelens ontwikkelen. Dan is het voor mij al

  Echt Klaar. Begeren is hetzelfde als vreemdgaan. Als hij niet voor station2 denkt “ goh dit is niet handig” dan is hij jou niet waard!

 • Trotsemama<3

  Lieve meid..

  Ik weet niet hoe oud hij is maar jij bent pas 23... er komen nog veel mooie momenten in je leven en als hij dit al niet met jou aan kan welke storm.. en ja die gaan komen.. kan hij wel met jou bewandelen?

  Zodra je wel een kindje zou hebben met hem zijn er ook ups en downs en staat je leven ook op zijn kop in t begin. Kan hij dat wel met je aan.

  Hij steekt een mes O diep in je hart om te zeggen blij te zijn met een miskraam.

  En ook dat hij niet weet hoe lang hij het nog vol houdt wat met die gevoelens te doen.

  Meid denk aan jezelf en hak die knoop door! Dan kan hij wat met zijn gevoelsn doen de @#%$%$^&.

  Je bent zoveel meer waard en wat ik al zei... je hebt echt iemand nodig in t leven die er voor jou is en jullie samen de moeilijke momenten kunnen trotseren.

  Sterkte met het verwerk van je miskraam.

  En kies voor jezelf meis❤

 • Tredde-poppe

  Als jullie nog geen kinderen hebben zou ik nu voor jezelf kiezen.

 • Twijfelaar5

  Gevoelens voor een ander?

  Wat houd dat dan precies in?

  Heeft hij wat met deze gevoelens gedaan? Wilt hij graag wat met deze gevoelens?

  Ik ken ook een getrouwd stel, al.heel wat jaren getrouwd. De vrouw voelde in ene wat voor een andere man! Ze is niet op die man afgestapt maar naar haar eigen man toegegaan. En samen en therapie.

  Verliefd worden is gecompliceerd dat weet jij vast ook wel. Het gebeurt je..maar wat doe je ermee?

  Jullie moeten heel goed praten wie wat wilt. Dan komen Julie er wel uit.

  Vooral niet luisteren naar naar vrienden en mensen die zeggen hij moet de deur uit. Jij/jullie moeten die keuze maken.

  Heel veel sterkte ❤💪🏽

 • Chady92

  Als je nog een basis ziet om met hem verder te gaan zou ik een gesprek met hem eisen om dingen uit te spreken en gevoelens naar elkaar te kunnem uiten.

  Loopt dit gesprek niet zoals voor jouw goed voelt zou ik er een punt achter zetten.

 • Mamabear2

  Hard gezegd, maar ik denk dat je met deze man geen kinderen moet willen ik hoop dat je voor jezelf en je toekomstige kindjes durft te kiezen

 • C35

  Ik snap dat het moeilijk is om het uit te maken, omdat je daarmee ook je kans op een kindje de deur uit doet...

  Ik heb vorig jaar ongeveer hetzelfde meegemaakt. Maanden na mijn bbz mochten we het weer proberen, toen kwam ik erachter dat hij vreemd ging... Ik heb hem er wel uitgezet. Met pijn in mn hart. Want dat zou betekenen dat ik ook geen kindje meer zou krijgen.

  Een jaar later ben ik in verwachting (niet van hem). Wat ik hiermee wil zeggen is, kies in eerste instantie voor jezelf. Hij heeft jou ontzettend pijn gedaan, dat verdien je niet. Laat dit niet gebeuren, want dan blijft dit zo. Kom voor jezelf op. Er kan in een jaar zoooooveel gebeuren!

  En geloof me, je wordt uiteindelijk gelukkiger alleen dan met iemand die niet zeker is van zn relatie met jou

  Sterkte!

 • Esme1998

  Laat hem gaan. Blijkbaar boeit het hem helemaal niet dat jullie net een kindje zijn verloren en geeft hij ook niks om jou gevoelens... echt een @#%*#

  Je red het wel zonder hem! Ik was met 19 jaar alleenstaand moeder en ik heb het ook gered. Succes 😘

 • DebsterRoos

  Wow super heftig! Vat mijn woorden niet verkeerd op; ik lees je verdriet om het verlies van je kindje - die is heftig en neem je tijd om dat t verwerken. Als je vriend (binnenkort ex-vriend zou ik denken) er zo in staat dan is 't ergens goed dat jullie niet nog 18 jaar gebonden zijn aan elkaar door/met een kindje.

  Heel veel sterkte

 • Twinmommyforlife

  Wauw hoe durft ie zoiets te zeggen! Wegwezen meid!

 • Assiral

  Meid, je krijgt echt geen spijt van je keuze om het uit te maken! Je gaat je vast nog een tijdje klote voelen door wat jullie hebben mee gemaakt en dan ook nog jullie breuk, maar geloof mij je komt hier sterker uit en dan ben je blij dat je deze keuze hebt gemaakt. Geef alles de tijd en verwerk het goed door met iemand te praten, veel sterkte!! Kop op

 • Freyfrey

  Als hij zo iets durft te zeggen dat hij blij is met de miskraam is er echt iets mis met hem. En wilt hij lijkt mij niet verder er mee door gaan. Anders zou het hem echt wel wat doen. Zijn eigen kindje is het ook. alsof als dit kindje er was wel dat hij dan aan jou vast zit. Nu dus niet omdat hij wat voor een ander voelt. Laat hem lekker gaan dan. Want als hij alles niet zo erg vind en ook dus niet erg vind hoe rot jij er door voelt en ook door zijn reactie. Dan is het een eikel!

 • Baby0815

  Wauw Meis wat vervelend voor je! Mijn enige tip is dat je aan jezelf moet denken. Sorry ik ga iets heel hard en bots zeggen maar waarom wil je bij een man blijven die blij zegt te zijn dat jullie kindje niet geboren kon worden. Dit is echt het ergste wat iemand tegen mij kan zeggen. Je bent jong, je hebt heel je leven voor je. Natuurlijk ga je hem missen en heb je verdriet maar er opent zich vast een mooie deur voor je. Ik geloof dat er niets voor niks gebeurd. Als je het kindje had gekregen waren jullie een lange tijd met elkaar verbonden. En was ie dan gaan uitzoeken wat ie voelt voor die vrouw. Aub denk aan jezelf!!! En leef voor jezelf. Ik wens je veel sterkte toe

 • Deniesjeee

  Helemaal mee eens☺️

 • Simoneeeee

  Wat een nare vuile *******... Nu je nog kan, loop je best hiervan weg. Ik heb echt te doen met je, ik wens je een veel leukere relatie en gemoedsrust toe

 • Vlindermoeder

  Heel snel wegwezen!

 • Lady24

  Dank jullie wel voor jullie reacties ik ben zelf ook bang dat het trekken aan een dood paard is. Ik slaap nu voorlopig bij mijn anders om op rust te komen en na te denken wat ik wil. Wil geen overhaaste beslissing maken.

 • motherofchildren

  Fuck. Ik kan je het mannengeheim aanraden.

  Kan je verder niks adviseren, hij is eerlijk over zijn gevoelens. Jij kan er niks aan doen.

  Afstand nemen en hem zelf zn gevoelens laten onderzoeken maar vooral goed voor jezelf zorgen.

 • Pindakaasappel

  Weg ermee! Vooral als hij aangeeft dat hij niet weet hoelang hij het nog gaat volhouden met jou. Erg triest dat die miskraam hem niets doet...

 • ilsje85

  Mijn mond valt open van verbazing zonder jou te kennen.

  Je kunt op een bepaald moment in een relatie gevoelens ontwikkelen voor een ander. Het gaat erom wat je ermee doet. En wat dat met jouw zelfvertrouwen en het vertrouwen in deze relatie doet.

  "Dat hij blij is dat het een miskraam is geworden.."

  Wat een pijnlijke, harteloze reactie...bah!

  Denk goed na over wat JIJ wilt én zoekt in een relatie, in deze huidige relatie óf in een toekomstige relatie.

  En het is al gezegd: denk aan jezelf!

  Sterkte.

 • B756

  Wow, dat is heftig.. 😥 In mei zijn jullie gestopt met de pil, was alles toen nog goed? Als hij toen al serieuze gevoelens voor een ander had, maar toch met jou voor een kindje ging, dat zou iets met mijn vertrouwen in hem doen.. Als die gevoelens daarna pas kwamen, dan is het nog niet lang. Het kan een verliefdheid zijn, dat heb je niet altijd in de hand maar je bepaalt wel wat je er mee doet. Dat hij aangeeft dat het hem wel goed uitkomt zo, omdat hij waarschijnlijk wel wat met die gevoelens wil doen en overweegt jullie relatie op te geven, dat is ook een flinke knauw in het vertrouwen.

  Vertrouwen weer opbouwen is heel moeilijk. Je kunt alleen de relatie proberen te redden als je daar beiden achter staat en je beiden je er voor inzet. Als jij de enige bent die dat doet, zal het nooit lukken. Als buitenstaander op basis van dit stukje denk ik dat jullie relatie al over is. Maar als buitenstaander en zeker via een stukje tekst krijg je nooit het hele plaatje in beeld. Alleen jij kunt bepalen of jij er voor wil vechten. Praat samen, ontdek of er iets te redden valt.

  Zij hij trouwens echt dat hij blij was dat het op een miskraam is uitgelopen? Of bedoelde hij iets van achteraf gezien misschien beter omdat jullie nu uit elkaar gaan en het kindje er dan niet tussen in zit? Maakt trouwens niets uit, beide gevallen zijn heftige uitspraken, maar ik kan er zó niet bij dat je kunt zeggen dat je er blij om bent..

 • Myrtheflower

  Ik krijg op dit moment niet de indruk dat HIJ verder wilt met jou... Hoe verdrietig is dat, misschien wil jij wel maar ik hoor niet terug dat hij voor je wilt vechten, er echt voor wilt gaan. Hij lijkt de handdoek in de ring gegooid te hebben en te vluchten voor een goed gesprek. En misschien is dat wat je moet doen, samen aan tafel en samen bespreken of je vechten wilt. Je kan trekken aan een dood paard, maar dat verandert niks. Laat hem maar vertellen wat hij wilt en hoe hij dat aanpakken gaat. Anders had hij van mij zn koffers mogen pakken, als hij jou, de moeder van jullie overleden embryootje, zo behandeld...

  Waar zou je achteraf spijt van krijgen? Van verder gaan en tijd investeren in een man die niet met jou verder wilt...?

 • Florien84

  Heeft hij wat met die gevoelens gedaan of wilt hij er wat mee? Wilt hij aan jullie relatie werken?

 • Lady24

  Hij heeft er nog niks mee gedaan zegt hij maar hij zei wel dat die niet weet hoelang die het nog vol gaat houden om niks met die gevoelens te doen.. hij geeft aan dat die miskraam impact heeft gegeven op onze relatie en dat hij eraan twijfelt of het nog zinvol is om aan de relatie te werken

 • MNAZ

  Heftig....ik zou na dat hij dit heeft uitgesproken voor je zelf kiezen en hem een ultimatum stellen.Het is of 100% voor mij gaan of pak je biezen.

 • Liesbeth86

  Sorry, maar ik vind dat zulke slappe verhalen...dat is toch geen kerel waar je op kan bouwen?

 • Barbamammie79

  Er komt een probleem in zijn rustige leventje en meneer wil meteen weg... ?sorry maar daar kun je niet op bouwen.

  Er zullen nog wel meer stormen komen in het leven.

 • Mamsie4kids

  Wegwezen zou ik zeggen. Hartstikke moeilijk maar wat moet je hier anders mee?

 • Lot87

  Je zegt het zelf al. Hij heeft gevoelens voor iemand anders. Waarschijnlijk heeft hij zelf geen behoefte om verder aan jullie relatie te werken. Ik snap dat het momenteel heel heftig is en alles komt tegelijk... Maar richt je op jezelf en dan komt het allemaal goed


1 2