Wanneer is genoeg, genoeg.

Deze vraag stel ik mijzelf dus heel vaak! Waarom nou omdat het totaal niet lekker loopt in men relatie! Komt het door de hormonen? Welnee want hiervoor ging het ook al zo.

Ben ik de enige die zich zo laat behandelen? Die zich elke keer laat voor liegen? Hoe pak je het aan en waar zit mijn stop?!

Ik heb geen idee meer maar het wordt alleen maar erger. Vanavond zegt hij tegen ons dochter papa gaat even wat ophalen en dan komt hij en gaan we samen naar de supermarkt.

De supermarkt waar ik misselijk in wordt met mijn bijna 25 weken zwangerschap. Maar tanden op elkaar en samen met dochterlief naar de supermarkt spul halen voor schoolreisje.
Snel naar huis, tasje gepakt voor morgen en onder de wol. Want morgen is een lange dag.

En dan zit ik alleen, alweer alleen. En alleen zijn is niet erg als je alleen bent, maar ik ben verbonden aan iemand en die iemand laat mij voor mijn gevoel in de steek. Ja ik laat dat gebeuren, de nodige ruzies en ellende hebben we al gehad hierover en nog steeds laat ik dit gebeuren.

Verhuizen is ook zon dingetje, ik heb gesaust nadatik erachter kwam dat hij 2 weken lang in de avonduren wel weg was geweest maar niet bezig was geweest met sausen. Dus heb ik het zelf maar gefixt. Nu moeten er nog een paar dingen worden verhuisd en ik doe dat met de fiets, geen rijbewijs dus geen keus.
Ik doe dus de verhuizing en inpakken en uitpakken en alles wat er bijhoort praktisch gezien alleen.

En ja dit laat ik mij ook gebeuren! En waarom? Ik heb geen idee!

Ik moest dit even kwijt! :D

Verder gaat het goed hoor met mij en de kids...

1564 x gelezen, 3

reacties (10)


 • Canimelif

  Wanneer genoeg genoeg is??

  Als jouw dochter een man heeft die haar zo behandelt???

  Nou....dat advies!!!!

  Dan weet jij wanneer het genoeg is.

 • Amatullaah

  Nu is het genoeg? Mensen zeggen niet voor niks dat je niet moet tillen, dat moet hij doen! Je lost alles voor hem op, prima zo voor hem! Ik zou hem eens flink de les lezen want zo trek jij dit niet langer en hij klinkt ook niet echt happy door telkens van huis te zijn..

 • B756

  Nou, ik lees ook niets over liegen? Je man is wel een slappe zeg, dat hij alles maar voor zich uit schuift en jou het laat opknappen. Ik zou daar sowieso direct mee stoppen, want je bent zwanger dus moet je sowieso geen zwaar werk doen en nu laat je hem ook gewoon weg komen met dat slappe gedrag. Het is je man/vriend he, daar kan je toch gewoon mee praten? Kijk, het feit dat je je man als een klein kind achter de broek aan moet zitten en hij kennelijk zo weinig oog heeft voor jou en je zwangerschap, dat is op zich best een reden om hem gedag te zeggen hoor. En toch ben je met hem aan een tweede kind begonnen terwijl jullie relatie niet goed zat, dat begrijp ik dan ook niet, maar feit is dat jullie een kind en eentje onderweg hebben, en daarom zou ik het nog wel proberen aan te pakken. Besef je dat het niet alleen hij is die moet veranderen, jij houdt deze situatie ook in stand. Wanneer het genoeg is kan alleen jij zelf zeggen.

 • china-dad

  Sorry maar ik snap het niet helemaal. Wat is er nu precies gelogen? Wat ik lees is dat je een man hebt die simpelweg zijn klusjes niet uitvoert. Tijd voor een schop onder zijn kont want het is belachelijk als je je zwangere vrouw zo laat ploeteren.

  Dat is idd een.slecht voorbeeld voor je dochter maar om m nu meteen maar eruit te gooien? Op basis van wat ik in je blogs lees lijkt me dat zwaar overdreven en dat zou dan ook n slecht voorbeeld voor je dochter zijn.

  Hopelijk werkt een flinke ruzie ook.

 • LadyVee

  Laat toch potverdomme niet zo over je heen lopen!! Kies voor jezelf en je kinderen. Het is niet makkelijk maar als ik jou was zou ik mezelf een schop onder mn kont geven en he

  m eruit gooien! Hij gaat respectloos met jouw om en dat is ook een fout voorbeeld voor je dochter! Jij vraagt waar de grens ligt maar.heel.eerlijk gezegd denk ik dat je dat al lang weet alleen is het accepteren van jouw grens wat moeilijk.

 • tweede83

  ik denk dat het liegen het grootste obstakel is voor jou. Je voelt je daarnaast door hem in de steek gelaten.

  Daar komt bij dat de verhuizing jou veel energie kost. Was je relatie goed en gezond geweest, dan had het sauzen je niks uit gemaakt. Had je positieve energie genoeg om het in je eigen tempo te doen. Daar had je echt wel wat op gevonden.

  Op dit moment is het een lastige situatie voor je. Zwanger en bijkomende hormonen die ook van alles kunnen versterken. Maar ik denk dat je diep in je hart heel goed weet wat je wil. Je vraagt waar de grens ligt, ik denk dat je dat best weet voor jezelf. Het is zo verdraaid moeilijk voor je. Maar ga in ieder geval het gesprek aan en probeer voor jezelf je ook te gaan redden zonder hem. Trek ook je eigen plan. Veel sterkte

 • Girls.Mom

  Ik denk dat je echt wat meer voor jezelf op moet komen. Geef hem duidelijk aan dat je jezelf in de steek gelaten voelt door hem. Daarbij ben je zwanger dus mag hij wel wat meer rekening houden met jou. Dat betekend dus ook helpen met verhuizen. Weet je wel waar hij is als hij weg is?

  Verder ben ik het met Ram2012 eens, stelselmatig liegen is in mijn ogen niet acceptabel en zou voor mij einde relatie typen. Vertrouwen is de basis van een goede relatie en hoe kun je iemand vertrouwen die stelselmatig liegt? Lijkt mij erg moeilijk.

 • Ting55

  Het is echt tijd dat je voor jezelf opkomt en als je dat niet goed kan dan kan je om hulp vragen.

  Dat hij niet gaat verven terwijl hij zegt van wel zal mij laaiend maken! Dit mag je niet toelaten.

  Waar is hij als hij weggaat?

 • Ram2012

  Stelselmatig liegen is voor mij de deur uit! Ik kan niet leven met iemand die continu liegt. Of dus er niet is voor zijn gezin, en er niet voor zorgt dat het huis op orde is.

  Maar liegen is voor mij een dooddoener!

 • Inlovewithmybb

  Het lijkt mij dat dit al langer speelt. Waarom kies je in zo'n situatie voor kinderen ik kan dat niet begrijpen.

  Blijkbaar vind je het goed zo.. neem af en toe je rust en vraag hem gewoon wat meer. Praat praat praat erover dat is het enige wat ik kan adviseren :)succes vrouw.. denk aan jezelf en de baby