Echo... maar klopt het wel

Hallo dames,

Nou daar ben ik weer...
heb afgelopen donderdag echo gehad. Omdat ik last had van steken in mijn zij..Ze hebben echt mega goed gekeken en ze schatte mij daar op 5 weken. Zag een iniminie vruchtzakje en leek iets in te zitten maar was moeilijk te zien. En ze zagen goed dik baarmoederslijm Maar zagen wel meer als voorgaande echo

Mag nu woensdag weer terug komen kijken hoe het verder gaat.

Maar wie heeft dit ook wel is gehad? Had 14 juli al een positieve action test en 17 en 24e en 29e bleef clear blue op 2-3 staan.

Woensdag 3-8 stond die wel op 3+...

Maar als ik 14 juli al positief testte kan ik nu toch nooit pas 5 weken zijn.

640 x gelezen, 3

reacties (4)


 • Lady-Whistledown

  De testen, ook de ClearBlue, vertellen alleen maar dat je zwanger bent. De digitale is echt niet zo nauwkeurig. Zonde van al die dure testen. Er zit niets anders op dan de volgende echo af te wachten.

 • Bigbangtheory

  Hi! Nee sorry dat klinkt inderdaad heel onlogisch. Je zou nu al 7 a 8 weken moeten zijn. Wat zeggen ze daarvan dan? Hebben ze ook bloed geprikt? Houd jezelf goed in de gaten in ieder geval 😘. Hopelijk testte je heel vroeg positief maar om eerlijk te zijn zou je echt wel een stuk verder moeten zijn!

 • Hallo231991

  Ja vond ik dus ook. Heb wel echt allemaal kwaaltjes. En moet erbij zeggen dat ik mega onregelmatige cyclussen heb tussen de 29 en 37 dagen.. gezien mijn clear blue klopt het wel weer toch...

 • Bigbangtheory

  Ja met onregelmatige cyclussen weet je het nooit maar je gaf aan dat je op 14juli positief testte toch? Ik testte toevallig vorig jaar op 14 juli al vroeg positief ik was toen met echo op 9 aug wel ruim 7 weken. Het is alsnog misgegaan dus garantie is het nooit. Ik hoop voor je dat het goed uitpakt, de wonderen zijn de wereld nog niet uit!