Licht streepje voor NOD, zo spannend!

Hoi meiden, 


2 dagen voor NOD en jawel, toch tegen beter weten in een test uitgevoerd. En: na 5 minuten verscheen er echt een heel, heel, heel licht streepje. Het was bijna niet te zien, maar toch zie ik wat. Ik ben nu 6 maanden bezig om zwanger te worden, waarvan ik dit scenario twee keer eerder heb meegemaakt. Voor NOD een lichte test. Toen is het twee keer niet goed gegaan. Heb toen ook de huisarts gebeld, maar die gaf aan dat ik waarschijnlijk 'dikke pech' heb. Nu hoop dat ik een derde keer mij bespaard blijft. Heeft hier iemand hetzelfde meegmaakt? Ik heb weinig symptonen, alleen wat zware borsten en supermoe. Verder niks, ook geen krampjes etc. 


Nou bedankt allemaal :-) liefs, 


 

550 x gelezen, 2

reacties (3)


  • Honingblij

    Ik hoop voor een goede afloop! Zelf vertrouw ik testen voor NOD niet. Dit komt ook omdat ik een keer een heel duidelijke streep heb gehad op dag 26 en op dag 26 (wilde direct nog en keer testen)&27&29 was alles weer negatief en dag 30 werd ik ongesteld. En ja dat was gewoon met de kruidvat 2v5. Sindsdien testte ik alleen vanaf dag 28 of later! Om teleurstelling te voorkomen.

  • Floortje1

    Ik hoop het ook! Bedankt voor je berichtje. Vanmorgen nog een testje gedaan: die was al wat donkerder en zichtbaar. Morgen NOD, fingers crossed..... hoop zo dat het nu goed gaat!

  • Honingblij

    Dat klinkt positief! 🍀