Omdat je nu twee hartjes hebt

Vanmorgen om half acht was er al flink wat bedrijvigheid in de keuken. Een heerlijke geur kwam me tegemoet en ik herkende het geluid van de citruspers. Ik genoot al bij voorbaat. Het feit dat m'n mannen allemaal zo druk bezig waren met de voorbereidingen voor het moederdagontbijt, zorgde ervoor dat ik me enorm geliefd voelde.

Toen ik geroepen werd stond de tafel vol met lekkers: gekookte eitjes, verse jus d'orange, een heerlijk geurend espressootje en andere traktaties. Op het midden van de tafel stond een vaas met mooie volle rode rozen. Ik was in de wolken!

Ik kreeg van Max (de oudste) een grote pot van mijn favoriete Rituals body cream. Finn gaf me (ogen dicht!) een zelfgemaakte ketting om mijn nek...die ik de hele dag vol trots draag! En Beau had een hart geknutseld waarop stond dat ik de liefste moeder ben. Ernaast lag een soort creditcard/pasje: "Bedankt dat je op me past." Zo lief!

Als klap op de vuurpijl lagen er twee kleine hartvormige pannekoekjes op m'n ontbijtbord, met daarbij de liefste opmerking ooit: "Omdat je nu twee hartjes in je lijf hebt."

Met stip het schattigste wat er ooit voor me gedaan is! *smelt*

Met dank aan Robert, die alles met liefde heeft gecoördineerd en stiekem het meeste werk heeft gedaan. Hou van je lieffie!

Fijne moederdag allemaal!

1798 x gelezen, 10

reacties (6)


 • Mamaearth

  Lief!!!

 • Delailah12

  Klinkt als een sprookje zo lief! 😍

 • Barbamammie79

 • Lily-anne

  Woow wat lief 😍 ik zit beneden met een peuter die heel de nacht heeft geweend en overgegeven.. en manlief ligt nog te slapen.. stiekem jaloers 😂😂

 • Esther-1975

  Jouw moment komt nog, daar twijfel ik niet aan.

 • Lily-anne

  ❤❤