Heel veel bloedverlies


Hoi Dames,Hier een verhaal over bloedverlies, hoe het afloopt weet ik nog niet..Afgelopen zondag is het begonnen, ik was heel moe en had hoofdpijn dus ging in de middag even op de bank liggen. na 2 uur slaap wakker geworden want ik moest plassen. Toen schrok ik heel erg want had helderrood bloedverlies. Ik heb gelijk de verloskundige gebeld en kon ook direct een echo krijgen. Op de echo was een vruchtje met kloppend hartje te zien. volgens mijn berekeningen was ik 6 weken en 6 dagen zwanger. ook dat klopte met wat op de echo gezien werd. Ik was gerustgesteld weer naar huis gegaan. Maar het bloeden is sindsdien niet meer gestopt. Dinsdag ook een aantal bloedstolsels verloren en tot op vandaag voortdurend bloedverlies. Ik heb de hele week geen buikpijn en/of krampen o.i.d. gehad. Inmiddels ga ik ervan uit dat het een miskraam moet zijn geweest. Vanavond ga ik een controle echo krijgen dus ben benieuwd of mijn gevoel bevestigd wordt. Zijn er meer vrouwen die zoiets dergelijks hebben meegemaakt? Veel bloedverlies zonder buikpijn? 


 

 

 

 

1292 x gelezen, 1

reacties (8)


 • tweede83

  ik lees net je verhaal dat je wel een miskraam hebt gehad. Ik heb dit ook gehad, alleen was ik 8 weken zwanger. Ik had ook veel bloedverlies, niet veel krampen gehad. Het is heel erg verdrietig allemaal. Ik wens je heel veel sterkte en neem de tijd om dit wel te verwerken. Geef het een plekje. Het is niet niks wat je overkomen is. Dikke knuffel voor jou

 • Wonderful-life

  Oh, wat verdrietig...

  Heel veel sterkte en een dikke knuffel!

 • Doortje-

  Zojuist echo gehad... baarmoeder was leeg, het was inderdaad een miskraam... bedankt voor jullie lieve berichtjes

 • Mommyof2boysandpregnant

  Jemig Meis wat spannend .. k duim voor je en hoop op een mooi kloppend hartje nog ! En dat je over een x aantal maanden een prachtig kindje in je armen mag houden . 💕

 • Wonderful-life

  Spannend! Heel veel sterkte en succes!

 • (Fransisca)

  Ach jeej... wat een angst heb je dan he!!

  Hier het zelfde gehad!. Met 5.5 week begon im te vloeien, helder rood bloedverlies en niet een beetje!!.. schrok me rot.. op dat moment was ik ook nog op het werk. Ik probeerde me rustig te houden met de gedachten zolang ik geen krampen krijg is het goed. Vk gebelt en met 6.1 week kon ik komen. Ik had er niet veel verwachtingen van omdat het nog vroeg was en teleurstelling te voorkomen. Uitwenidige echo gehad en ja hoor... kloppend hartje en alles zag er goed uit!. Paar dagen later was het klaar.

  10 weken echo gehad en allea was goed met ons kleintje. Die zelfde avond op de bank begon ik weer te vloeien. Ik naar de wc en stroomde er uit alsof de kraan was open gedraaid. Ik heb echt gedacht dit is niet goed!. Gelijk vk gebelt en volgende dag controle gehad. Gelukkig toen weer alles goed met ons kleintje.. inmiddels een gezonde zoon op schoot van 5 weekjes jong.

  Ik hoop dat jij ook goedd nieuws mag ontvangen. Sterkte!!