Op naar ronde 6

Helaas het was hem toch niet. Mijn eerste gevoel had weer gelijk. Een paar weken geleden dacht ik al dat het hem nief ging worden. Dat was rond mijn ovulatie. Maar ik kreeg toen wel een goed gevoel bij ronde 6, de ronde waar we nu in zitten. Weet niet waarom maar dat was ineens zoiets wat in mij op kwam. Sowieso begonnen we in ronde 5 pas halverwege met onze multivitamines die wij in de 7 rondes voor Nora ook slikten en toen uiteindelijk zwanger raakten. Ook waren we ronde 5 niet echt op de gezonde toer. Dat willen we ook weer op gaan pakken. Veel groene groentes en minder snacken/snoepen 😊. Met gezond eten komt je lichaam ook weer beter ' src=in balans. Het is niet alleen goed voor je vruchtbaarheid,maar voor heel je lichaam en je voelt je tegelijkertijd weer wat fitter. Ik ben de laatste dagen ontzettend kapot en kom al moe uit bed en ga moe in bed. Kan ieder moment van de dag in slaap vallen, hoe druk het ook is om mij heen, ik voel mijn ogen echt branden en zwaar worden. Ik heb ook mega drukke en vroege dagen achter de rug. Veel gewerkt dus vroeg (5uur) uit bed en werken tot 19.00uur. Dat breekt een beetje op. Nog een paar weekjes en dan drie weken vakantie. 


 


Maar deze ronde gaan we echt ons best doen. Gezonder leven, netjes onze multivitamines innemen, mn fertiliteitsmassage weer toepassen en natuurlijk veel genieten van elkaar. Mijn NOD valt nu rond mijn verjaardag. Ben 12 juli jarig en mn NOD valt nu of op 11juli of op 13 juli. Dat word spannend! Nou ik ga me deze ronde goed focussen op mn lichaam, dat die maar goed fit en gezond mag worden en een nieuwe zwangerschap zou een leuk (verjaardags)cadeautje en leuke beloning zijn. 


 


 


 


 


 


 


 

620 x gelezen, 2

reacties (4)


 • 4mama4

  Jammer dat het hem niet was....nieuwe ronde...nieuwe kansen! En ja gezond eten is zeer zeker belangrijk! Zeker ook voor de baby in de buik straks ! En om de extra kilo's erna weer iets sneller kwijt te kunnen raken 😁....wens jou heel veel geluk ....hier bezig met ronde vier....voor kindje vijf

 • Desiree1207

  Ja ik was na mijn eerste binnen 3 maanden weer op mijn oude gezonde gewicht. Maar ben inmiddels al weer bijna 3 kilo aangekomen en begin er weer wat voller uit te zien en dat is gevaarlijk want dat is het voorstadium van dik worden en dat wil ik niet. Dus weer even op de gezonde tour nu en dan hoop ik dat mijn lichaam weer in balans komt.

  Voor jullie ook spannend, jullie vijfde kindje wauw! Groot gezin! Leuk joh!

 • 4mama4

  Hopelijk een extra kado op je verjaardag elk geval 😉... spannend allemaal elke keer bij bod...

 • Sleeperson

  Dat zijn goede voornemens. Veel succes