33 weken

Een aantal dagen geleden had ik niet gedacht dat ik deze blog zou schrijven..
Het was kantje boord op 2 manieren. Hogere bloeddruk en twijfelachtige CTG’s. En jeetje wat heb ik een stress gehad daarom😅
Vandaag ben ik 33 weken zwanger en lig ik alweer 3 weken in het ziekenhuis.

Bijna 2 weken geleden op oudjaarsdag is onze kleine man gemeten en werd hij geschat op 1170 gram. Met de mededeling dat zijn hoofd en been gekrompen waren en ik waarschijnlijk niet lang meer zou lopen.
Gisteren is meneer weer gemeten en hij is bijna 300 gram aangekomen😍 hij is in zijn geheel gegroeid en loopt nu op ongeveer 30 weken. En dat met minder vruchtwater en een verminderde werking van de placenta😎
Hij wordt nu geschat op 1450 gram en ik had nooit gedacht dat ik zo trots kon zijn op hem❤️ Dapper kereltje, ondanks alle slechte omstandigheden flikt ie t om te groeien en de artsen versteld te laten staan💪

Ergens hoop ik volgende week zaterdag te halen vanwege de 34 weken grens, aan de andere kant heb ik een sterk voorgevoel voor 16 Januari. Dan is mijn vader jarig en het zou me niets verbazen als ik die dag de operatiekamer in ga voor de geboorte van onze 2e zoon.
We gaan het zien❤️ Nog maximaal 28 nachtjes. Dan ligt hij eindelijk bij ons en kan mijn weg naar herstel beginnen. Ik verwacht absoluut niet dat ik de 37 weken ga halen, maar wie weet hoe ver ik toch nog kom.

Aftellen geblazen, aan de ene kant is hij erg welkom. Aan de andere kant moet hij nog even blijven zitten van mama💙
Papa is soms erg ongeduldig, die kan niet wachten tot je eindelijk geboren bent😍 maar elke dag groeien en rijpen in mama’s buik is er 1 gupje.

Liefs😘

801 x gelezen, 2

reacties (6)


 • 4mommy

  Wauw.... Wat geweldig maar ook weer niet. Fijn dat het toch allemaal met de kleine man goed gaat.

  Elke dag groeit de liefde maar ook zijn lichaampje. Daar doe je het voor!

  Xxx

 • Deniesjeee

  Inderdaad❤️ Het welzijn van meneer is voor mij het belangrijkste.

  Hoe voel jij je nu? 😘

 • 4mommy

  Precies!

  Met mij gaat het goed. Alweer bijna 17 weken😍😍😍

  Ik hoop dat het snel 8 feb is dan weet ik wat het word met de 20 weken echo 💞

  Vind het zo snel gaan. Nog ruim 3 weken en dan ben ik alweer op de helft.

 • Peepah

  Oef, elke dag is er weer 1! Ik wens je veel sterkte de komende dagen. Dat de dappere baby het zo goed doet is ook vanwege jou. Ik wens je succes de komende dagen. Houd vol.

 • Deniesjeee

  Dankjewel lieverd😘😘