Te veel speelgoed voor kerst cadeau zoontje bijna 2

Hebben jullie kids te veel speelgoed? Ik vind mijn kinderen echt veel speelgoed hebben🙄
En nee krijgen niet van ons heel veel maar mijn dochter in oktober jarig ander dochter november sinterklaas en kerst😬
En vaak kijken even naar om dan is klaar playmobile spelen wel mee knutselen spullen natuurlijk vinden geweldig.

Hebben jullie kids ook te veel? Ik probeer wellis te verkopen maar krijg haast niet verkopen vraag heel weinig voor
We hebben gellukig hele groten zolder waar echt heel veel staat.
Nu wil voor kerst voor zoontje nog voor iets kijken weet echt niet wat dan is in januari jarig😬
Weten jullie wat leuk is voor zoontje bijna 2 jaar?

Hij heeft heel veel van toet toet autos
Houtenkeukentje loop auto smartmax duplo
Voorlees boekjes heb ook genoeg.

1354 x gelezen, 5

reacties (24)


 • Jij-laat-het-hartjes-regenen

  Wij hebben waarschijnlijk onze zoon voor zijn 2e verjaardag speelrijst en een mooie waar het in kan om mee te spelen.

 • Mykha

  Verkleedkleding

  Regenlaarsjes met lampjes

  Zaklampje

  Spelletje (domino’s, memory)

  Kinderparaplu

  Treinbaan (duplo)

  Smartmax

 • Assera

  Wij gaan al jaren voor de ervaring

  Speurtocht door het huis, in elke kamer een opdracht en een ingrediënt. En als ze klaar zijn gaan we pepernoten bakken.

  Maakt elk jaar meer indruk op ze dan de mega cadeau feesten bij de opa’s en oma’s

  Dit jaar (gisteren) heb ik alle gelpennen los ingepakt en om de 10 cm van elkaar aan een touw gebonden. Dat heb ik uit het dakraam van zolder laten komen en tot an de voordeur gelegd. Het was een waar feest toen we thuis kwamen .

 • Aliemama

  Dit vind ik helemaal geweldig! Wat een goed idee, deze ga ik onthouden.

 • Pcuk

  Hier vandaag eentje jarig en volgende week de Sint. Maar moet zeggen hij heeft vooral Duplo, Bing set en dino. Maar we hadden nog het keukentje van z’n zussen. Hij heeft Stapelstein gekregen ideaal. En de rest word aangevuld. Met Sint krijgt hij een kleurboekje en een lees boekje. We vieren namelijk kerst maar dit jaar introduceren we Sinterklaas want hij is 3. En met kerst geven we een wobbel. En een doos Duplo.

 • Mijndraakjes

  Uitbreiden wat je al hebt. Staven voor smartmax, grondplaat voor duplo, een toet toet auto, een pannetje voor in het keukentje

 • Lindaaaaaaaa

  Hier kleine sint, geen kerst en 6 januari wordt ze alweer 1

 • Rupsie

  Wij hebben met de verjaardag van de jongste het keukentje opnieuw ingepakt, die we op zolder bewaard hadden. Het hoeft niet altijd nieuw te zijn en de anderen ook uitgelegd dat we dit zo gingen doen.

 • Nicolette87

  Is het wel nodig met kerst iets te geven dan? Je zegt dat jullie ook nog aan Sinterklaas doen? Een van beide is toch prima, wij kregen vroeger nooit kadootjes met Kerst.

  Anyway als je kinderen graag knutselen kun je dat natuurlijk geven, dat gaat ook weer op. Verder heb ik zelf voor de aanstaande tweede verjaardag van mijn zoontje een autowegkleed in gedachten.

 • Chudo

  Ik hen voor de jongens voor sinterklaas stickervellen bij de action, een captain ameroca en spidey pop, een peppabig tandenborstel, wat knutselspullen etc. Eigk wil ik nog voor beide jongens een groter kado maar aan andere kant ik vind het duur zat allemaal en mijn jongens zijn ook altijd heel blij met klein spul of snoepjes

 • Caroline27

  Ja sinterklaas mij kinderen laarzen gekocht🤣 en mij dochter is ook blij met potje slijm vind helenmaal geweldig 🙂 met kerst had voor meiden silicone pop gehaald. Voor zoontje vind wel lastig ben blij feestdagen voorbij zijn.

 • Chudo

  Bij de action hebben ze lichtgevende dobbelstenen als je er mee rolt, dan gaan ze knipperen. Mn kids vinden geweldig. De oudste slaapt al dagen met de dobbelsteen in bed😂 zo klein en simpelmaar zo blij mee

 • Chudo

  Ohhja en bouncy putty/slijm bij action. Als ze bal mee maakt stuitert het. Ook succes hier en minder zooi als echt slijm haha.

 • Caroline27

  Oh zal voor slijm kijken laats dochter in haar haar gedaan moest klein stukje af kreeg niet uit😬 maar kijken jou kids voor helf speelgoed niet naar om wat doe jij mee? Bewaren op zolder zetten? Zo moeilijk weg doen

 • Chudo

  Ja vreselijk die slijm he jakes.

  Opzich valt het kwa speelgoed mee als ik vergelijk mer wat de buren hebben staan haha. Ik heb laatst een boel weggedaan toen ze allebei weg waren sochtends. En een boel op hun kamer. Maar toch komt het altijd weer beneden op een of andere manier.

  Ze spelen vooral met de speelgoed diertjes en dinos, de autotjes, en duplo/lego. Ook worden veel puzzels gemaakt. Knutselen of tekenen vinden ze allebei niet leuk of word afgeraffeld.

  Straks als dochter ook speelgoed krijgt dan komt daar denk ik nog wel de poppen, poppenwagen etc bij hahaha.

  Alhoewel als ze op haar moeder lijkt dan word er vooral geknutseld en getekend, met dieren en dinos gespeeld. Ik had vroeger geen poppen en speelde alleen met dinos en dieren en creatief bezig zijn.

 • Lindaaaaaaaa

  Zaklamp dier is ook een hit hier

 • Mama-R

  Treinbaan,

  Doktersset,

  Pawpatrol

 • Bosco

  Onze kids hebben ooit een tandenborstel gekregen met lampje. Ik kon dus goed zien waar ik ging poetsen. Een handdoek met hun favoriete Disney figuur en... Nouja ik denk vooral wat hebben ze nodig. Laatst zij mijn kind ik heb niks om mee te spelen. Ik heb de bak omgekieperd en alles met ze geteld. Alles wat ze niet leuk vinden gesorteerd. Kapot of incompleet is weggegooid. Verder is een deel naar een weggeefkast gegaan. Leuk voor de feestdagen van een ander. Ze hebben hier ook ruilhoeken. Je kan er iets pakken en nu kan er iets inleggen. Je hebt soms mooie ruils.

 • Caroline27

  Ja denk als wat op zolder pak gewoon weer inpak dat gewoon vergeten of dat nog hadden 🤣 lig nog klei in verpakking en stiften zijn verwende nesten🤣dat grapje hoor krijgen gewoon veel opa en omas😝 zo tandenborstel zou nog is voor kunnen kijken. Soms wel handig dingen weg doen vind weer zonde🤣zelf heb dat met kleren van mij zoontje😬

 • Nog-even!

  Waarom én kerst én Sinterklaas met cadeautjes? Dan vier je eigenlijk twee keer hetzelfde: Santaclaus (de kerstman) is gewoon de amerikaanse Sinterklaas...

 • Caroline27

  Nou sinterklaas vieren we thuis op 4 december met zwartepiet en cadeaus zijn niet heel duur. En met kerst bij mij schoonouders doen we vaak cadeaus. Ja als niet meer in sinterklaas geloven dan halen we wel weg dat ga nog even duren😬

 • Jvb

  Wij doen ook 2x. Voor mij zijn het twee compleet verschillende feesten en belevingen. Met kerst geven we elkaar cadeaus, de kerstman heeft daar niks mee te maken bij ons thuis. Kerst draait bij ons om familie, om samen zijn en dankbaar zijn. En een onderdeel daarvan is een paar pakjes onder de boom op kerstavond, iets voor een ander uitzoeken. Dat deden we al voor de kinderen er waren (beiden ook vanuit huis meegekregen, altijd zo gedaan). Sinds de oudste op school zit is daar Sinterklaas bijgekomen, maar ik wil niet dat Sint dat deel van kerst overneemt. Ik vind kerstavond namelijk heel leuk en Sinterklaas heel stom. Zodra de jongste niet meer gelooft gaat dat feest meteen de deur uit hier. Vind het allemaal niks, dat het om een man draait die niets met ons te maken heeft, die hysterie rond dat journaal 3 weken lang en dat gedoe rond schoenzetten en surprises enzo 😝 Dat vieren we echt alleen omdat we er niet onderuit komen. Alleen de kinderen krijgen iets met Sint, met kerst krijgt iedereen wat. De meer speciale en persoonlijke cadeaus geven we met kerst, de echte kleinigheidje met Sinterklaas. Maar goed, een kind van 2 heeft die beleving nog helemaal niet, en op die leeftijd kregen ze gewoon iets om open te scheuren en wat even leuk was. Stickers, autootjes, etc.

 • Mama-R

  Wij vieren ook sint en kerst.

  Dat us toch niet gek

 • Nog-even!

  Als je kerst met de kerstman en cadeaus viert, vind ik dat zelf wat overdreven en dubbelop... Maar ieder zijn ding...