Verdrietig en zwaar teleurgesteld

Net naar de wc en ja hoor me stomme lichaam
Geeft heel beetje roze af 😭teken dat de rode
Duivel dagen d'r weer aan gaan komen ben
Kapot van had gehoopt dat het niet zo was
Snap niet wat stomme lijf van me heeft sinds ik
De inplanon heb gehad lijkt wel erom. Lastig
Om nu ineens zwanger te worden 😭😭😭😭

2266 x gelezen, 1

reacties (0)


 • Zeldawarrior

  Begrijpelijk dat je teleurgesteld bent, het is altijd balen als je weer ongesteld wordt terwijl je zwanger hoopt te worden. Dus dat is heel normaal en moet ook gewoon kunnen. Helaas kan het best lang duren voordat het raak is, zelfs als je al eerder zwanger bent geweest. Ik spreek helaas uit ervaring. (We zitten in poging 30 nu) Succes, ik hoop dat jullie niet lang hoeven te wachten op een nieuw kindje. 🍀🍀🍀

 • Mom3life

  Beste Bikermom,

  Wat een weinig zelfrespect heb je over jou lichaam. Best jammer. Ik ken jou niet maar vindt dat jou lichaam het net fantastisch doet! Je ziet er goed uit, en je 'stomme' lichaam heeft zich al 3x bewezen en allicht 3 prachtige kids op de wereld gezet.

  En ja, het is een enorme teleurstelling dat je misschien ongesteld zou kunnen worden, maar ook iets moois, je bent vruchtbaar en hebt een mensturatiecyclus!

  Hopelijk aanvaard je je lichaam beter en zie je het niet zo negatief. Je mag boos,teleurgesteld of verdrietig zijn, maar niet op dat wonderlijke lichaam van je. Je hebt alles wat je moet hebben, je bent 1 geheel,koester dat. Niet alle mensen hebben dit geluk. Mensen met lichamelijke handicap staan voor hetere vuren. Maar ik ben ervan overtuigd dat jij zwanger zal worden als je samenwerkt met je lichaam.

  Hopelijk is dit gewoon een late innesteling en ben je alsnog zwanger, het is je gegund meid!

 • C.helletje

  Ik vind het nogal een van de toren geblazen reactie op hetgeen wat de blog schrijfster schrijft. Wanneer je teleurgesteld bent in je lichaam is het “stomme lijf” wel even wat het best omschrijft wat je voelt. Haar lichaam is dan wel heel, en nee ze is niet gehandicapt. Maar moet je dan bij elke tegenslag denken “ik ben ten minste heel en niet gehandicapt” omdat hun voor hetere vuren staan. Zo heb je dan toch altijd baas boven baas, en mag niemand meer boos en teleurgesteld zijn. Ze kan op dit moment niet op haar lichaam vertrouwen omdat het andere dingen dan anders laat zien. Dus dit is haar stukje van haar lichaam opnieuw leren kennen, en daar horen gevoelens en teleurstellingen bij.

 • Een-meisje-erbij

  Wat een onzin. Ik heb ook elke keer de pest aan mijn lichaam als ik weer ongesteld wordt. En nee daar is niets moois aan. Dat is de vreselijke teleurstelling als je er zo graag een wondertje (bij) wilt.

 • Bikermom

  Blijf proberen maar weet je begin te twijfelen aan me eigen lichaam miss handig om mee ff na huis arts te gaan?

 • Grumble2.1

  Ben je allang bezig? Je hebt al drie mooie kindjes als ik t goed lees ..

 • MNAZ

  Precies mijn gedachten....we weten natuurlijk niet hoe lang je bezig bent maar je lichaam is zo stom nog niet gezien het feit dat je al 3 kindjes hebt!

  Ipv verdrietig en teleurgesteld te zijn waardeer en koester wat je wel hebt...

 • E87

  Ze zegt toch niet dat ze de kindjes die ze heeft niet koestert..

  Teleurstelling en verdriet zijn gevoelens die er voor iedereen mogen/kunnen zijn, ongeacht je situatie

 • Moedervanprinses

  Teleurgesteld En verdrietig zijn als je ongesteld wordt is heel normaal als je een kindje wilt. Of het nou je eerste tweede of in dit geval vierde is. Zegt idd niks over het koesteren van haar andere kinderen.

 • Bikermom

  Heb sinds 1.nu bijna 2 jaar me inplanon d'r uit is lijkt bijna wel berg beklimmen om zwanger te raken

 • Paprikaplantje

  Mijn 2 zwangerschappen begonnen iets voor nod met innestelingsbloed, ik zou het even afwachten

 • Boow

  Hier hetzelfde! Dacht dat m'n menstruatie eraan kwam, maar niks wat minder waar