Iedereen blij!

Vandaag 13+3, en omdat we overmorgen gerust op vakantie willen èn maar bleven gissen naar het geslacht van onze mini-in-de-maak, hebben wij vanmorgen de jongens en mijn schoonmoeder meegenomen naar een echobureau.
Met ons 5en zenuwachtig gewacht op onze beurt, de jongens wilden zó graag een zusje dat ze er heilig in geloofden. Vriend en ik hadden meer het idee van een 3e mannetje.
De echoscopiste zag het vrijwel meteen en gaf aan dat ze het ging vertellen(!)
Alle gespannen gezichten staarden stil naar het scherm, en we hoorden dat het echt niet kon missen: een meisje!!
Blije kids sprongen op, schoonmoeder opgelaten en vriend en ik stonden perplex.
Wat een rijkdom! Een dochter voor ons en een zusje voor de jongens!
Ons gezin is compleet.
Begrijp me niet verkeerd, een zoon had ik geweldig gevonden. Dan was ik het enige meisje gebleven, ik geef niks om roze, glitters en poppen.
Ik zie mezelf niet 123 tutten met poppen en eenhoorns, ik zou onze dochter liever leren een band te plakken dan de poppen aankleden.
Hoe dan ook, het wordt vast geweldig!
Nu heerlijk ontspannen op vakantie, wetende dat onze mini gezond is en dat we nu weten wat we verwachten geeft zoveel rust. Heerlijk!

902 x gelezen, 2

reacties (10)


 • TrotseMama<3

  Zat in dezelfde situatie... Mijn vriend heeft al 2 dochters en nu hebben we een zoontje van 6 weken! Kers op de taart en gezin compleet!

  Echt een rijkdom he💖

  Hele fijne vakantie!

 • Bapao

  Wat een rijkdom inderdaad, hier precies andersom. Ik heb twee mannen van mijn ex gekregen, een meisje maakt het voor mij ook een beetje nieuw. Echt een kers op onze taart! Ex wilde ook graag een dochter, zelfs hij was opgelaten over het nieuws 😊

 • GelukkigeMoeder

  Alleen maar super om mee te maken... Hier kreeg ik naar 2 jongens ook een meisje... Super hoor maar ook totaal anders haha.

 • Bapao

  Daarom zijn we er ook zo blij mee.. zoontjes zijn uit mijn eerdere relatie ontsproten, dus nu is het ook voor mij nieuw, en niet alleen voor mijn vriend :)

 • An3

  Ik voelde de spanning mee in je verhaal 😉 wat een cadeautje na 2 jongens een meisje. Hier hetzelfde dus ik herken het gevoel van het wachten. Toen ik het hoorde dacht ik echt nee dat kan niet een meisje 😅 geniet van je zwangerschap en een fijne vakantie!

 • Bapao

  Idd een cadeautje! Het is ook echt dat er zo duidelijk meisjes-delen te zien waren, anders had ik het nog niet geloofd 😁

 • MAMAFEB19

  Kunnen ze dat zo vroeg al zien?

 • Bapao

  Een getraind oog wel. De echoscopiste zei dat dit met geen mogelijkheid nog een jongetje gaat worden. Zelfs ik zag het, en ik zag het bij mijn jongens met 20 weken niet eens 😂 nee echt, het kan, maar wij hebben wel echt gezocht naar een bureau die aangaf het met 13 weken het te zeggen. Omdat onze eigen VK het gewoon echt niet doet voor de 16 weken

 • MAMAFEB19

  Ah zo, haha. Hartstikke leuk zeg, gefeliciteerd!